Seizoenkaart 2017-2018 online

Vanaf uw PC thuis kunt u online eenvoudig een seizoenkaart aanvragen en afrekenen. Dit bespaart u de (om)weg naar de Fanshop en is met enkele muisklikken geregeld.

Heeft u op dit moment nog geen account? Ga dan naar www.rodajc.nl/account en stuur ons de juiste gegevens:
- Uw relatienummer (deze staat op de achterzijde van uw seizoenkaart / clubkaart en begint b.v. met de cijfers 11 of 93);
- Uw huidige e-mailadres.

Onze medewerkers zorgen ervoor dat u binnen drie werkdagen op het door u opgegeven e-mailadres een inlogaccount ontvangt. Met één mailtje kunt u nu en in de toekomst gebruik maken van de online ticketing omgeving van de grootste club van Limburg.

Lees ook de handleiding seizoenkaart 2017 / 2018

Seizoenkaart 2017-2018 formulier

Aanvragen van uw seizoenkaart kan aan de hand van het zogenoemde 'seizoenkaartformulier'. *Stuur het geheel ingevulde en ondertekende formulier op naar, of geef het af bij Roda JC Kerkrade. Roda JC Ring 1, 6466 NH Kerkrade, Parkstad Limburg Stadion.

Download het SEIZOENKAARTFORMULIER (wijzigingen en/of aanvragen seizoenkaart)

  • VOORWAARDEN EN VOORDELEN SEIZOENKAARTHOUDERS 2017-2018
  • Aan uw seizoenkaart is een aantal huis- en gedragsregels gekoppeld. Met de afname van een seizoenkaart geeft u aan akkoord te gaan hiermee. U kunt deze voorwaarden terugvinden op www.rodajc.nl onder het kopje kaartverkoop.
  • U kunt tot de eerste competitiewedstrijd kosteloos van plek wijzigen. Voor wijzigingen gedurende het seizoen brengen wij € 10,- per wijziging in rekening.
  • Seizoenkaarthouders krijgen, op vertoon van hun seizoenkaartpas, een korting van 10% op een aankoop in de Roda JC Fanshop.
  • Indien Roda JC in het seizoen 2017-2018 uitkomt in de Eredivisie hebben seizoenkaarthouders naast de reguliere competitie thuiswedstrijden gratis toegang tot de eerste bekerwedstrijd van het seizoen 2017-2018 mits dit een thuiswedstrijd betreft.
Indien u kiest voor automatische incasso wordt uw seizoenkaart in vier termijnen (rond 5 juni, 5 juli, 5 augustus en 5 september 2017) afgeschreven plus € 10 administratiekosten. Mocht het eerste termijnbedrag niet van uw rekening kunnen worden afgeschreven, dan dient het volledige bedrag van uw seizoenkaart te worden overgemaakt naar Roda JC BV t.b.v. rekeningnummer: NL 70 RABO 0123044847. U kunt het volledige bedrag ook contant betalen.

Aan uw seizoenkaart is een aantal huis- en gedragsregels gekoppeld. Met de afname van een seizoenkaart geeft u aan akkoord te gaan hiermee. Download de Standaardvoorwaarden van de KNVB.