concept- speelschema van de KNVB.">

Roda JC opent het seizoen 2017-2018 bij PEC Zwolle

Het Eredivisie-seizoen 2017-2018 start voor Roda JC Kerkrade met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle op zondag 13 augustus. Het aanvangstijdstip is nog niet bekend. Een week later, op vrijdag 18 augustus, speelt Roda JC zijn eerste thuiswedstrijd tegen Vitesse. Dat blijkt uit het concept- speelschema van de KNVB.
Volgens dit concept competitieprogramma speelt Roda JC in de eerste zeven wedstrijden van het seizoen liefst vijf keer uit. Achtereenvolgens gaat de club op bezoek bij PEC Zwolle, PSV, FC Utrecht, Heracles Almelo en Sparta Rotterdam. Voor de winterbreak treft Roda JC op zaterdag 28 oktober Feyenoord thuis, terwijl het de dag voor Kerstmis (24 december) op bezoek gaat bij de landskampioen.

Verder valt op dat de club na de winterstop negen thuiswedstrijden speelt. De topwedstrijden tegen Ajax en PSV worden op een woensdag (respectievelijk 7 februari en 18 april) afgewerkt. De derby's tegen VVV- Venlo staan voor zaterdag 16 december (thuis) en zondag 29 april (uit) gepland. Roda JC eindigt de competitie op zondag 6 mei met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.

De club benadrukt dat dit vooralsnog een concept programma betreft. Het definitieve competitieschema wordt een dezer dagen bekend gemaakt.

Verzeker zijn van een vaste plek bij alle thuiswedstrijden? Bestel hier je Roda JC 2017-2018 seizoenkaart!
Geplaatst op: 13-06-2017

Overig nieuws