HETON maatschappelijk partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Go Ahead Eagles

Heton accommodatiebeheer is partner van de stichting Roda JC Midden in de Maatschappij. In samenwerking worden er activiteiten en evenementen georganiseerd in de
sportaccommodaties waarbij Heton verantwoordelijk is voor het beheer en exploitatie.
Center Court Kerkrade: een gezonde stijl van leven
Heton werkt samen met projectontwikkelaar Wyckerveste aan plannen voor het realiseren van het Center Court-concept, een bundeling van sport, onderwijs, onderzoek en (gezondheids- )zorg op het Atriumterrein in Kerkrade. Met diverse partners wordt er een bundeling van diensten gerealiseerd. Het Center Court concept is bedacht door drie in Kerkrade geboren ondernemers, Ed Heijnen, Yan Schroën & Paul Crützen.

De initiatiefnemers willen met Center Court een belangrijke bijdrage leveren aan een gezondere leefstijl van de inwoners van Kerkrade. De gemeente scoort in landelijke monitoring op het gebied van de gezondheid van de inwoners vaak onder het landelijk gemiddelde, en daar wil men structureel iets aan veranderen. Het Center Court-concept biedt een overheid en de burger de mogelijkheid om in een lokaal samenwerkingsverband het complexe transitieproces naar een participatiemaatschappij en het innemen van een positie te versnellen. Basisprincipe is gelijkwaardigheid en het stimuleren van beweging.

Hoewel het Center Court-concept universeel toepasbaar is voor de verschillende domeinen sport, onderwijs, onderzoek en zorg staat binnen het Center Court-concept in eerste instantie ‘de vitale burger‘ centraal.

Ook u kunt Maatschappelijke Partner van de wedstrijd worden en de maatschappelijke kracht van Roda JC versterken. Kijk voor meer informatie op www.rodajcmiddenindemaatschappij.nl of neem contact op via Mhouben@rodajc.nl
Geplaatst op: 09-02-2017

Overig nieuws