Nieuws

 • 21 november

  10% korting op online tickets voor Roda JC - sc Heerenveen

  Op zondag 3 december 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 14.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen sc Heerenveen.
 • 21 november

  Bas Nijhuis arbiter Ajax - Roda JC Kerkrade

  Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens de wedstrijd Ajax - Roda JC Kerkrade op zondag 26 november 2017. Nijhuis krijgt assistentie van Jan
  de Vries en Cristian Dobre, Clay Ruperti is de vierde official.
 • 21 november

  Roda JC traint vrijdag achter gesloten deuren

  Roda JC traint in aanloop naar het uitduel met Ajax van aanstaande zondag op vrijdag 24 november achter gesloten deuren.
 • 21 november

  Steun Roda JC in Amsterdam! #AJAROD

  Zondag 26 november 2017 speelt Roda JC Kerkrade in Amsterdam om 12.30 de uitwedstrijd tegen Ajax. Geef uzelf op en steun de Koempels op weg naar de drie punten!
 • 21 november

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - AZ

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - AZ op 19 november in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade
 • 19 november

  Roda JC Kerkrade verliest met 0-1 van AZ

  Roda JC heeft vanavond het thuisduel tegen AZ met 0-1 verloren. Na 84 minuten spelen was het invaller Mats Seuntjens die de uitploeg op een 0-1 voorsprong bracht.
 • 18 november

  Robert Molenaar: 'We blijven progressie boeken'

  “Met AZ treffen we zondag de ploeg die momenteel het best in vorm is in de Eredivisie. Het team staat niet voor niets op een gedeelde tweede plek op de ranglijst en kan elke tegenstander pijn doen.
 • 16 november

  Directies Eredivisieclubs nemen eerste exemplaren Bosatlas van het Nederlandse voetbal in ontvangst

  Noordhoff Uitgevers brengt met de Bosatlas van het Nederlandse voetbal de Nederlandse voetbalinfrastructuur in detail in kaart. Meer dan 200 pagina's vol met verrassende feiten, kaarten en afbeeldingen beschrijven de veelzijdigheid en ontwikkeling van 'ons voetbal' tot volkssport nummer één. De Bosatlas van het Nederlandse voetbal is tot stand gekomen in samenwerking met de betaald voetbalclubs, Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en KNVB.
 • 16 november

  Jannes Vansteenkiste: 'Ik wil me graag uitleven op de hele linkerflank'

  Op zijn achttiende debuteerde hij in de hoofdmacht van Club Brugge. Toch slaagde Jannes Vansteenkiste er niet in om een basisplek af te dwingen bij de Belgische topclub. Ruim een
  maand geleden lukte dat de linksback wel bij Roda JC. Totdat een blessure hem terugwierp.
 • 14 november

  Roda JC Kerkrade en Sanharib Malki gaan geen hernieuwde samenwerking met elkaar aan

  Sinds medio september heeft Sanharib Malki met de selectie van Roda JC meegetraind om zijn conditie op peil te brengen en trainingsritme op te doen. Roda JC is tot de conclusie
  gekomen dat het hier ook bij blijft en dat er geen hernieuwde samenwerking inzit.
 • 14 november

  Koop nu je [extra] kaarten voor de wedstrijd Roda JC Kerkrade - AZ

  Op zondag 19 november 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 16.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen AZ. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt dus óók zonder clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 14 november

  Informatie clubkaart Roda JC Kerkrade

  De clubkaart van Roda JC Kerkrade is weer in de verkoop. Voorafgaand aan wedstrijden, welke door de lokale driehoek- en KNVB worden aangeduid als B-categorie of C-categorie én waarbij er een clubkaartverplichting geldt, wordt de verkoop van de clubkaart stopgezet. Dit om te voorkomen dat er fans van de bezoekende ploeg op de thuisvakken plaatsnemen.
 • 14 november

  Allard Lindhout scheidsrechter Roda JC Kerkrade - AZ Alkmaar

  Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - AZ Alkmaar op zondag 19 november 2017. Lindhout krijgt assistentie van Terry Hoekstra en Ruud Bexkens, Richard Martens is de vierde official.
 • 6 november

  Roda JC Kerkrade accepteert schorsing Mikhail Rosheuvel

  Roda JC Kerkrade accepteert de twee wedstrijden schorsing (waarvan één voorwaardelijk) welke de KNVB heeft opgelegd aan Mikhail Rosheuvel.
 • 6 november

  Foto- en videoverslag Excelsior - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Excelsior - Roda JC Kerkrade op 4 november 2017 in het Van Donge & De Roo stadion in Rotterdam
 • 4 november

  Roda JC Kerkrade verliest uit in Rotterdam

  Roda JC Kerkrade keert vanavond met 0 punten terug uit Rotterdam, er werd met 1-0 verloren van Excelsior. Breekpunt in de wedstrijd was de rode kaart van Mikhail Rosheuvel in de
  36e minuut.
 • 31 oktober

  Rob Dieperink arbiter Excelsior - Roda JC Kerkrade

  Rob Dieperink is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens Excelsior - Roda JC Kerkrade op zaterdag 4 november 2017. Dieperink krijgt assistentie van Rens Bluemink en Peter Janson, Laurens Gerrets is de vierde official.
 • 31 oktober

  Steun Roda JC in Rotterdam! #EXCROD

  Zaterdag 4 november 2017 speelt Roda JC Kerkrade in Rotterdam om 19.45 de uitwedstrijd tegen Excelsior. Geef uzelf op en steun de Koempels op weg naar de drie punten!
 • 30 oktober

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - Feyenoord

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Feyenoord op 28 oktober 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.

 • 28 oktober

  Roda JC speelt met 1-1 gelijk tegen Feyenoord

  Roda JC heeft vanavond het thuisduel tegen Feyenoord met 1-1 gelijk gespeeld. Voor rust wisten beide ploegen al snel te scoren. Doelpunt aan de kant van Roda JC kwam op naam van Dani Schahin, Steven Berghuis scoorde voor Feyenoord.
 • 27 oktober

  Robert Molenaar: 'Prachtige en grote uitdaging'

  “Zaterdag gaan we opnieuw ervaren hoe het is om tegen een traditionele top-3 club te spelen. Tegen Feyenoord zullen we zekerheden moeten inbouwen zonder onze speelwijze
  geweld aan te doen. Die opdracht zie ik als een prachtige, maar ook grote uitdaging.
 • 27 oktober

  Receptie en Fanshop zaterdag geopend vanaf 12.00 uur

  Morgen (zaterdag 28 oktober) zijn de receptie, de Fanshop alsmede Bureau Ticketing vanaf 12.00 uur geopend.
 • 27 oktober

  Eerste twee minuten tijdens Roda JC - Feyenoord staande ovatie voor Nol Hendriks

  Tijdens de wedstrijd Roda JC - Feyenoord van zaterdag 28 oktober aanstaande wil de club een ode brengen aan het onlangs overleden erelid Arnold Hendriks.
 • 27 oktober

  Roda JC Kerkrade loot VVSB in de achtste finale van de KNVB beker

  Roda JC Kerkrade speelt in de achtste finale van de KNVB beker op 21 december om 18.30 uur een uitwedstrijd tegen VVSB, uitkomend in de Tweede Divisie.
 • 26 oktober

  Steun Roda JC Kerkrade in de wedstrijd tegen Feyenoord

  Op zaterdag 28 oktober 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 18.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Feyenoord. Steun Roda JC op weg naar deze belangrijke drie punten!
 • 26 oktober

  Fotoverslag Roda JC Kerkrade - FC Groningen [beker]

  Fotoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Groningen op 25 oktober 2017 uit de 2e ronde van de KNVB beker 17/18.
 • 26 oktober

  Nieuwe penningen vanaf aanstaande zaterdag in omloop

  Vanaf de wedstrijd Roda JC - Feyenoord op zaterdag 28 oktober aanstaande worden de eerste nieuwe penningen verkocht die zijn voorzien van een nieuwe lay-out (zie foto).
 • 26 oktober

  Simon Gustafson: 'Ik weet dat ik het kan, ook tegen een club als Feyenoord.'

  Het gemak waarmee hij voetbalt voelt als een verademing. Toch kreeg hij slechts 28 minuten speeltijd in het mooiste seizoen van Feyenoord van de afgelopen achttien jaar. Inmiddels is Simon Gustafson in Kerkrade de creatieve regisseur die Roda JC jarenlang ontbeerde.
 • 26 oktober

  Roda JC wint bekerduel tegen FC Groningen 3-1

  Roda JC heeft vanavond het bekerduel tegen FC Groningen met 3-1 gewonnen. Voor rust wist Tsiy Ndenge de score te openen. Na rust bracht Bacuna de stand weer op gelijke hoogte maar waren het Ndenge en Rosheuvel die de bal achter doelman Padt wisten te krijgen waardoor Roda JC weer een ronde verder gaat in de KNVB Beker.
 • 24 oktober

  Kevin Blom scheidsrechter Roda JC Kerkrade - Feyenoord

  Kevin Blom is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Feyenoord op zaterdag 28 oktober 2017. Blom krijgt assistentie van Rob van de Ven en Joost van Zuilen, Martin van den Kerkhof is de vierde official.
 • 23 oktober

  Foto- en videoverslag FC Twente - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd FC Twente - Roda JC Kerkrade op 21 oktober 2017 in de Grolsch Veste in Enschede.
 • 23 oktober

  Ed Janssen scheidsrechter Roda JC Kerkrade - FC Groningen

  Ed Janssen is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de bekerwedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Groningen op woensdag 25 oktober 2017. Ed Janssen krijgt assistentie van Patrick
  Langkamp en Maarten Ketting, Stan Teuben is de vierde official.
 • 21 oktober

  Roda JC Kerkrade verliest met 3-0 in Enschede

  Roda JC Kerkrade verliest in Enschede de uitwedstrijd tegen FC Twente met 3-0. Voor rust scoorde Oussama Assaidi de 1-0 uit een penalty. Na de rust nam Assaidi ook de tweede goal voor zijn rekening. Ruim een kwartier voor tijd liet Peet Bijen de 3-0 in Twents voordeel bijschrijven.
 • 21 oktober

  In Memoriam: Arnold Hendriks 1937-2017

  Roda JC heeft met grote verslagenheid kennis genomen van het overlijden van erelid Arnold Hendriks. Hendriks is vanochtend op 80-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding overleden.
 • 17 oktober

  Serdar Gözübüyük arbiter FC Twente - Roda JC Kerkrade

  Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens FC Twente - Roda JC Kerkrade op zaterdag 21 oktober 2017. Gözübüyük krijgt assistentie van Dave Goossens en Bas van Dongen, Clay Ruperti is de vierde official.
 • 16 oktober

  Informatie uitwedstrijd FC Twente - Roda JC Kerkrade

  Zaterdag 21 oktober 2017 speelt Roda JC Kerkrade in Enschede om 20.45 de uitwedstrijd tegen FC Twente.
 • 16 oktober

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - NAC Breda

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - NAC Breda op 14 oktober 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 14 oktober

  Sterk Roda JC wint met 1-0 van NAC Breda

  Roda JC heeft vanavond het thuisduel tegen NAC Breda met 1-0 gewonnen. Roda JC was in dit duel de bovenliggende partij met grote kansen voor Mario Engels en Simon Gustafson.
  Adil Auassar zette de thuisploeg na 90 minuten spelen op een 1-0 voorsprong.
 • 13 oktober

  Robert Molenaar: 'Heerlijk gevoel continueren'

  "De 2-1 overwinning op Sparta van twee weken geleden gaf een heerlijk gevoel. Dat hebben wij tijdens de interlandbreak kunnen vasthouden en hopelijk kunnen we dat na de wedstrijd tegen NAC Breda continueren."
 • 13 oktober

  Koop nu je [extra] kaarten voor de wedstrijd Roda JC Kerkrade - NAC Breda

  Op zaterdag 14 oktober 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 18.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen NAC Breda. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt dus óók zonder clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 12 oktober

  SLO'er Cyril Engels in dienst van Roda JC

  Vanaf heden zal Supporter Liaison Officer Cyril Engels voor een aantal uren vast in dienst komen van Roda JC. Engels vervult sinds het seizoen 2016-2017 de rol van SLO‘er voor Roda JC, maar krijgt vanaf nu een officiële functie binnen de club.
 • 12 oktober

  Ashton Götz: 'geweldige kans om in de Eredivisie aan de slag te gaan'

  Ruim een maand is hij nu in dienst van Roda JC. Meteen belandde Ashton Götz in een van de lastigste perioden uit de historie van de trotse Kerkraadse club. Daarom komt het sterke karakter van de Duitse rechtsback hem nu extra goed van pas.
 • 10 oktober

  Edwin van de Graaf scheidsrechter Roda JC Kerkrade - NAC Breda

  Edwin van de Graaf is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - NAC Breda op zaterdag 14 oktober 2017. Van de Graaf krijgt assistentie van Nicky Siebert en Freek Vandeursen, Sander van der Eijk is de vierde official.
 • 9 oktober

  Zware knieblessure Mitchel Paulissen en Celestin Djim

  Na het nieuws dat Célestin Djim in de oefenwedstrijd tegen Sint Truiden afgelopen week zijn voorste kruisband heeft afgescheurd kwam uit een nader onderzoek bij Mitchel Paulissen naar voren dat ook zijn voorste kruisband [rechter knie] is afgescheurd.
 • 8 oktober

  Commercieel directeur Nick Janssen stelt functie ter beschikking

  Nick Janssen heeft per direct zijn functie als commercieel directeur ter beschikking gesteld. Roda JC kijkt momenteel naar een nieuwe organisatiestructuur waardoor Janssen de tijd rijp acht om het stokje
  over te dragen.
 • 5 oktober

  Roda JC ingedeeld in categorie 2

  Roda JC heeft categorie 1 van het financial rating systeem van de KNVB verlaten. Doordat de club voor het tweede meetmoment achter elkaar het voldoende aantal punten wist te scoren, heeft de licentiecommissie van de KNVB de club met onmiddellijke ingang ingedeeld in categorie 2.
 • 5 oktober

  Roda JC verliest oefenduel met 2-0 van Sint Truiden

  Roda JC heeft vanmiddag het oefenduel in en tegen Sint Truiden met 2-0 verloren. Met rust stond deze uitslag al op het scorebord. De doelpuntenmakers aan Belgische kant waren Samy Bourard en Roman Bezus.
 • 4 oktober

  Ananou op pad met Duitsland O20; Ndenge meldt zich af met blessure

  Frederic Ananou en Tsiy Ndenge zijn door de Duitse voetbalbond geselecteerd voor de nationale ploeg O20. Waar Ananou wel afreist voor de interlands met Nederland en Zwitserland, heeft Ndenge zich met een lichte blessure noodgedwongen moeten afmelden.
 • 2 oktober

  Foto- en videoverslag Sparta Rotterdam - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Roda JC Kerkrade op 1 oktober 2017 in stadion Het Kasteel in Rotterdam.

 • 1 oktober

  Drie punten in Rotterdam na 1-2 winst Roda JC op Sparta

  Roda JC Kerkrade wint uit in Rotterdam met 1-2 van Sparta. Voor de rust scoorden Ndenge [0-1] en Schahin [0-2], Mühren liet de 1-2 optekenen.
 • 26 september

  Danny Makkelie arbiter Sparta Rotterdam - Roda JC Kerkrade

  Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Sparta Rotterdam - Roda JC Kerkrade op zondag 1 oktober 2017. Makkelie krijgt assistentie van Mario Diks en Hessel Steegstra, Erwin Blank is de vierde official.
 • 25 september

  Roda JC op woensdag 25 oktober tegen FC Groningen voor de beker

  Roda JC speelt in de tweede ronde van de KNVB beker op woensdag 25 oktober tegen FC Groningen. Dit duel wordt gespeeld om 19.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 24 september

  Foto- en video verslag Heracles - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Heracles - Roda JC Kerkrade op 23 september 2017 in het Polman stadion in Almelo.
 • 23 september

  Roda JC Kerkrade verliest in slotseconde

  Roda JC Kerkrade verliest in de slotseconde van de extra tijd met 2-1 van Heracles Almelo. Voor rust kwam de Kerkraadse ploeg door Mitchel Paulissen na vijf minuten op een 0- 1 voorsprong. Na rust scoorden Pröpper en Vermeij.
 • 22 september

  Informatie uitwedstrijd Sparta Rotterdam - Roda JC Kerkrade

  Zondag 1 oktober 2017 speelt Roda JC Kerkrade in Rotterdam om 16.45 de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam.
 • 20 september

  Roda JC Kerkrade verslaat VV Capelle in eerste ronde KNVB beker toernooi

  Roda JC heeft in Capelle aan de IJssel in de eerste ronde van het KNVB beker toernooi met 0-5 gewonnen van VV Capelle. In de eerste helft kwamen de doelpunten van Schahin, Rutjes en Engels. Na rust scoorde Célestin Djim nog tweemaal.
 • 19 september

  Bjorn Kuipers arbiter Heracles - Roda JC Kerkrade

  Björn Kuipers is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens Heracles Almelo - Roda JC Kerkrade op zaterdag 23 september 2017. Kuipers krijgt assistentie van Sander van Roekel en Erwin Zeinstra, Edgar Bijl is de vierde official.
 • 17 september

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - Willem II

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Willem II op 16 september 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade
 • 17 september

  Informatie uitwedstrijd Heracles - Roda JC Kerkrade

  Zaterdag 23 september 2017 speelt Roda JC Kerkrade in Almelo om 19.45 de uitwedstrijd tegen Heracles.
 • 17 september

  Joey Kooij scheidsrechter VV Capelle - Roda JC Kerkrade

  Joey Kooij is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de bekerwedstrijd VV Capelle - Roda JC Kerkrade op woensdag 20 september 2017. Kooij krijgt assistentie van Ralf van Vlokhoven en Bob
  Kempinga, Clay Ruperti is de vierde official.
 • 16 september

  Roda JC verliest thuis met 1-3 van Willem II

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond de tweede thuiswedstrijd van het seizoen met 1-3 van Willem II verloren. Doelpunten kwamen op naam van Velikonja (2x) en Sol, Mika Rosheuvel wist vlak voor rust de 1-3 binnen te schieten.
 • 15 september

  Interview Harm van Veldhoven: 'We moeten het samen doen'

  Technisch Directeur Harm van Veldhoven blikt met Roda JC TV terug op de voorbije transferperiode, geeft inzicht in de situatie rondom Sanharib Malki en kijkt vooruit naar het duel met Willem II: "De steun van de supporters is morgen (zaterdag) enorm belangrijk".
 • 15 september

  Robert Molenaar: 'Niets is zo zalvend als een overwinning'

  "Met vijf uitwedstrijden in de eerste zeven duels wisten we dat we bij de start van dit seizoen schade zouden oplopen. Dat neemt niet weg dat we met de huidige score ontevreden zijn. Reden om er, ook zaterdagavond tegen Willem II, alles aan te doen om te laten zien dat we wel degelijk een geduchte tegenstander zijn.
 • 15 september

  Mario Engels: 'Als ik de kans krijg, zal ik hem pakken'

  Afgelopen week maakte hij zijn eerste officiële minuten in het shirt van Roda JC. Na een uitstapje in Polen vindt Mario Engels zijn entree in de Eredivisie, ondanks de valse start, het beste wat hem kon overkomen.
 • 15 september

  Betaald voetbal steunt actie 'Nederland helpt Sint Maarten'

  Alle betaald voetbalclubs steunen komend speelweekend de Nationale Actiedag ‘Nederland helpt Sint-Maarten‘ van het Rode Kruis. Zo wil ook het voetbal zich collectief
  inzetten om geld in te zamelen via Giro 5125.
 • 15 september

  Ben jij de nieuwe steward van Roda JC Kerkrade?

  Hou jij van voetbal en vind je het belangrijk dat supporters zich veilig voelen? Roda JC zoekt versterking voor de steward organisatie. Stewards begeleiden vrijwillig de uit- en
  thuiswedstrijden van Roda JC en zorgen voor de veiligheid van de supporters.
 • 15 september

  Koop nu je [extra] kaarten voor de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Willem II

  Op zaterdag 16 september 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 19.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Willem II. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt dus óók zonder clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 15 september

  Laatste kans afhalen wedstrijdshirt voor deelnemers Early Bird actie

  Uit onze gegevens is gebleken dat er een aantal deelnemers aan de Early Bird actie hun wedstrijdshirt nog steeds niet hebben afgehaald. Aanstaande zaterdag is daarvoor uw allerlaatste kans.
 • 12 september

  Pol van Boekel arbiter Roda JC Kerkrade - Willem II

  Pol van Boekel is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens Roda JC Kerkrade - Willem II op zaterdag 16 september 2017. Van Boekel krijgt assistentie van Patrick Langkamp
  en Mark Strijker, Ingmar Oostrom is de vierde official.
 • 11 september

  Foto- en videoverslag FC Utrecht - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd FC Utrecht - Roda JC Kerkrade10 september 2017 in het stadion Galgenwaard in Utrecht
 • 11 september

  Sanharib Malki traint mee met selectie Roda JC

  Sanharib Malki traint vanaf vandaag mee met de selectie van Roda JC Kerkrade. In eerste instantie houdt de 33-jarige spits de komende weken zijn conditie op peil bij de eredivisionist.
 • 10 september

  Roda JC Kerkrade verliest met 2-0 in Utrecht

  Roda JC Kerkrade verliest in Utrecht met 2-0 FC Utrecht. Een doelpunt in de tweede minuut van Sander van de Streek zet FC Utrecht al vroeg op voorsprong. Na de rust is Zakaria Labyad die de 2-0 laat noteren.
 • 5 september

  Roda JC Kerkrade versterkt zich met Ashton Götz

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de diensten van Ashton Götz. De 24-jarige rechtsachter tekent in Kerkrade een contract voor één seizoen met de optie voor nog een
  jaar.
 • 5 september

  Siemen Mulder arbiter tijdens FC Utrecht - Roda JC Kerkrade

  Siemen Mulder is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens FC Utrecht - Roda JC Kerkrade op zondag 10 september 2017. Mulder krijgt assistentie van Charles Schaap en
  Nicky Siebert, Stan Teuben is de vierde official.
 • 1 september

  Koop nu online de Roda JC Kerkrade seizoenkaart 2017/2018!

  Vanaf uw PC thuis eenvoudig online een seizoenkaart aanvragen en afrekenen. Dit bespaart u de (om)weg naar de Fanshop en is met enkele muisklikken geregeld.
 • 1 september

  Eredivisie zet archief met ruim 1.000 video's op Youtube

  De Eredivisie CV heeft samen met de clubs een archief op YouTube gelanceerd. In dit archief zijn ruim 1.000 hoogtepunten van de 53 (voormalige) Eredivisieclubs te bekijken, waaronder doelpunten, samenvattingen en zelfs live-wedstrijden.
 • 31 augustus

  Informatie uitwedstrijd FC Utrecht - Roda JC Kerkrade

  Zondag 10 september 2017 speelt Roda JC Kerkrade in Utrecht om 14.30 de uitwedstrijd tegen FC Utrecht.
 • 29 augustus

  Foto- en videoverslag PSV - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd PSV - Roda JC Kerkrade op 27 augustus 2017 in het Philips stadion in Eindhoven.
 • 28 augustus

  Roda JC op woensdag 20 september tegen Capelle in 1e ronde KNVB beker

  Roda JC speelt op woensdag 20 september om 17.00 uur in de 1e ronde van de KNVB beker tegen vv Capelle.
 • 27 augustus

  Roda JC Kerkrade verliest uit in Eindhoven met 2-0

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag de uitwedstrijd in Eindhoven met 2-0 verloren van PSV na doelpunten van Locadia en Lozano in de eerste helft.
 • 25 augustus

  Reactie Roda JC op boete n.a.v. de Play-off wedstrijd MVV Maastricht – Roda JC

  Roda JC heeft met verbazing kennis genomen van de straffen die de KNVB heeft uitgedeeld aan Roda JC en MVV Maastricht naar aanleiding van de wanordelijkheden rondom het play-off duel tussen beide clubs op 25 mei jl. in Maastricht.
 • 23 augustus

  Roda JC legt Jannes Vansteenkiste vast

  Roda JC heeft overeenstemming bereikt met de linksbenige verdediger Jannes Vansteenkiste over een contract voor één seizoen met de optie voor nog een jaar. De 24-jarige Belg komt over van Royal Antwerp FC.
 • 23 augustus

  Danny Makkelie scheidsrechter tijdens PSV - Roda JC Kerkrade

  Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens PSV - Roda JC Kerkrade op zondag 27 augustus 2017. Makkelie krijgt assistentie van Mario Diks en Hessel Steegstra,
  Edwin
  van de Graaf is de vierde official.
 • 21 augustus

  Hulpdiensten oefenen in Parkstad

  Om goed voorbereid te zijn op een crisis of ramp is het belangrijk dat hulpdiensten (o.a. Brandweer, Geneeskundige diensten (GHOR) Politie en Gemeenten (Bevolkingszorg)regelmatig gezamenlijk oefenen.
 • 21 augustus

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - Vitesse

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Vitesse op 18 augustus 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 19 augustus

  Informatie uitwedstrijd PSV - Roda JC Kerkrade

  Zondag 27 augustus 2017 speelt Roda JC Kerkrade de uitwedstrijd PSV in Eindhoven.
 • 18 augustus

  Roda JC verliest eerste thuisduel met 1-3 van Vitesse

  Roda JC heeft haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen met 1-3 verloren van Vitesse. Nadat de stand vlak na rust weer op gelijke hoogte gebracht werd door Simon Gustafson was het toch Vitesse dat de winst over de streep wist te trekken in Kerkrade.
 • 17 augustus

  Robert Molenaar: 'Bouwen aan een nieuwe toekomst'

  “Vrijdag spelen we onze eerste thuiswedstrijd van deze jaargang. Een seizoen waarin Roda JC terug wil naar de basis en waarin we gaan bouwen aan een nieuwe
  toekomst. Én met de uitdaging om het beter te doen dan de laatste jaren.
 • 17 augustus

  Rugnummer 2 | Henk Dijkhuizen

  Rugnummer 2: 'Roda JC is altijd mijn eerste keus gebleven'
 • 16 augustus

  Reactie Roda JC op categorie indeling door de KNVB

  Aangezien de begroting van Roda JC nog niet in behandeling is genomen door de KNVB blijft de club vooralsnog ingedeeld in categorie 1 van het financial rating systeem. Roda JC heeft drie weken geleden beroep hiertegen aangetekend omdat ze het oneens is met de weigering van de KNVB om de begroting in behandeling te nemen en daarmede de huidige indeling volgens de club ten onrechte is. Graag wil Roda JC met dit bericht duidelijkheid verschaffen naar de achterban.
 • 16 augustus

  Koop nu je [extra] kaarten voor de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Vitesse

  Op vrijdag 18 augustus 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 20.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Vitesse. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt
  dus óók zonder clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 15 augustus

  Apart sfeervak op Koempeltribune

  In het laatste supportersoverleg is afgesproken dat er een begin gemaakt wordt met een apart sfeervak op de Westtribune.
 • 15 augustus

  Jochem Kamphuis arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - Vitesse.

  Jochem Kamphuis is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - Vitesse op vrijdag 18 augustus 2017. Kamphuis krijgt assistentie van Richard Brondijk en Ruud
  Bexkens, Edgar Bijl is de vierde official.
 • 14 augustus

  Seizoenkaarthouders die deel hebben genomen aan de Early Bird actie kunnen 15 en 16 augustus hun shirt afhalen

  Seizoenkaarthouders die deel hebben genomen aan de Early Bird actie, dit wil zeggen de mensen die vóór 1 juni jl hun seizoenkaart verlengd / besteld en betaald hebben, kunnen op dinsdag 15 augustus en op woensdag 16 augustus tussen 14.00 uur en 19.00 uur hun shirt afhalen in het Vriendenhome op de eerste etage van het Parkstad Limburg Stadion.
 • 14 augustus

  Roda JC neemt voorafgaand aan Roda JC - Vitesse afscheid van Van Leer en Van Hyfte

  Voorafgaand aan het duel van aanstaande vrijdag (Roda JC - Vitesse, 20.00 uur) neemt Roda JC afscheid van Benjamin van Leer en Tom van Hyfte.
 • 14 augustus

  Prijs van consumptiemunt gaat iets omhoog

  Met ingang van het seizoen 2017-2018 gaat de prijs voor een consumptiemunt met 5 cent omhoog.
 • 14 augustus

  Foto- en videoverslag PEC Zwolle - Roda JC Kerkrade

  Fotoverslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Roda JC Kerkrade op 13 augustus 2017 in het MAC3PARK stadion in Zwolle.
 • 13 augustus

  Roda JC Kerkrade verliest met 4-2 in Zwolle

  Roda JC Kerkrade is vandaag met een nederlaag begonnen aan het nieuwe Eredivisieseizoen 2017 - 2018. In het MAC3PARK was PEC Zwolle met 4-2 te sterk.
 • 10 augustus

  Wedstrijdverplaatsingen: Heracles - Roda JC en Sparta - Roda JC

  De KNVB heeft wedstrijdwijzigingen doorgevoerd in het competitieschema van Roda JC.
 • 10 augustus

  Célestin Djim tekent eenjarig contract met optie voor nog een jaar

  Roda JC Kerkrade heeft met Célestin Djim overeenstemming bereikt over een eenjarig contract met de optie voor nog een seizoen.
 • 8 augustus

  Bas Nijhuis arbiter tijdens PEC Zwolle - Roda JC Kerkrade

  Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens PEC Zwolle - Roda JC Kerkrade op zondag 13 augustus 2017. Nijhuis krijgt assistentie van Cristian Dobre en Johan Hubers, Richard Martens is de vierde official.
 • 8 augustus

  Informatie uitwedstrijd PEC Zwolle - Roda JC Kerkrade

  Zondag 13 augustus 2017 speelt Roda JC Kerkrade haar eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in Zwolle tegen PEC Zwolle.
 • 4 augustus

  Roda JC verliest laatste oefenduel met 1-0 van Standard Luik

  Roda JC heeft vanochtend haar laatste wedstrijd van de voorbereiding met 1-0 verloren van Standard Luik. Deze wedstrijd werd in het geheim afgewerkt op het jeugdcomplex van de Belgische tegenstander, dat aantrad met een mix van spelers uit het het eerste elftal en de beloften.
 • 2 augustus

  D&D Verhuur en PeachGroup samen sterk als 2e rugsponsor!

  Met trots mag Roda JC Kerkrade melden dat D&D Verhuur en PeachGroup in seizoen 2017-2018 de tweede rugsponsor-positie zullen bekleden. De trouwe partners van de club
  wisselen elkaar af en zijn tezamen met Roda JC Business een roulering van de rugsponsoring overeengekomen.
 • 31 juli

  Roda JC en Ton Caanen beëindigen arbeidsovereenkomst

  Roda JC heeft in goed onderling overleg de arbeidsovereenkomst van Ton Caanen per ommegaande beëindigd.
 • 30 juli

  Roda JC Kerkrade beslist vlak voor tijd oefenduel tegen Lierse SK.

  Een afstandsschot in de 87e minuut van Celestin Djim beslist de oefenwedstrijd in Lier in Kerkraads voordeel, 0-1.

  Het verbluffende keeperswerk van Mike Vanhamel en een gemiste strafschop van
 • 28 juli

  Roda JC Kerkrade rijdt komende drie jaar MINI

  Roda JC Kerkrade heeft zich voor de komende drie seizoenen verbonden aan het automerk MINI. De spelers en staf gaan rijden in een zwarte MINI Cooper 3-deurs of een MINI Cooper Countryman.
 • 28 juli

  Roda JC huurt Tsiy Ndenge

  Roda JC Kerkrade heeft met Borussia Mönchengladbach overeenstemming bereikt over de verhuur van Tsiy Ndenge. De 20-jarige Duitser tekent in Kerkrade een contract voor èèn seizoen.
 • 24 juli

  FC Eindhoven - Roda JC 2-3

  Roda JC Kerkrade heeft zaterdagavond haar vierde oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen winnend afgesloten. In het Jan Louwers Stadion was de formatie van hoofdtrainer Robert Molenaar met 2-3 te stek voor eerstedivisionist FC Eindhoven.
 • 19 juli

  Jorn Vancamp op huurbasis naar Roda JC Kerkrade

  Roda JC Kerkrade heeft met RSC Anderlecht overeenstemming bereikt over de verhuur van Jorn Vancamp. De 18-jarige Belg tekent in het Parkstad Limburg Stadion een overeenkomst
  welke hem voor één seizoen aan Roda JC verbindt.
 • 18 juli

  Tsiy William Ndenge op proef bij Roda JC Kerkrade

  Roda JC Kerkrade heeft de Duitse middenvelder Tsiy William Ndenge enkele dagen op proef.
 • 14 juli

  Roda JC Kerkrade huurt Simon Gustafson voor 1 seizoen van Feyenoord

  Roda JC Kerkrade heeft met landskampioen Feyenoord overeenstemming bereikt over de verhuur van Simon Gustafson. De 22 jarige Zweed tekent in Kerkrade een contract voor één seizoen.
 • 14 juli

  Mohamed El Makrini: 'Roda JC is een heel mooie en karakteristieke club'

  Buiten het veld is hij weloverwogen en een ware gentleman, binnen de lijnen ondergaat Mohamed El Makrini (29) een gedaanteverwisseling. De geboren Utrechtenaar met Marokkaanse roots is nog steeds onder de indruk van het bizarre seizoen, maar weet op zijn tijd ook te relativeren. Over zijn jaren bij Cambuur Leeuwarden, zijn leven in Denemarken, de nu al legendarische derby‘s tegen MVV Maastricht, maar ook over de gewelddadige IS. Een monoloog.
 • 13 juli

  RKSV Groene Ster - Roda JC 1-3

  Roda JC Kerkrade heeft woensdagavond ook haar tweede oefenduel met een overwinning weten af te sluiten. Op Sportpark Pronsebroek werd RKSV Groene Ster met 1-3 verslagen.
 • 13 juli

  Daryl Werker: Bouwsteen van een nieuwe toekomst

  Hij is de held van Kerkrade en omstreken. Door zijn doelpunt tegen zijn voormalige werkgever MVV is Roda JC Kerkrade ook volgend seizoen actief in de Eredivisie. Daryl Werker is
  vooral opgelucht. “Ik had MVV best een promotie gegund, maar niet ten koste van ons."
 • 12 juli

  'Roda JC is een prachtuitdaging'

  “Ik sluit zeker niet uit dat ik ooit nog eens bij Roda JC terugkeer." Het waren de laatste woorden die Harm van Veldhoven (54) bij zijn vertrek in juni 2012 uitsprak.
 • 11 juli

  Wim Collard: 'Structuur en stabiliteit als basis'

  Als geboren en getogen Kerkradenaar en bestuurder met een geelzwart hart hoopte hij dat Roda JC na vier onrustige seizoenen in rustig vaarwater zou komen. Niets was minder waar. Opnieuw heeft hij met zijn liefde voor het leven een hectische jaargang achter de rug. Algemeen directeur Wim Collard (55) blijft echter strijdbaar.
 • 10 juli

  Benjamin van leer: 'Deze club heeft er een supporter bij'

  Het hele seizoen was hij de rots in de branding bij Roda JC Kerkrade. Excelleerde in een seizoen dat de club hem écht nodig had. Voor velen zou Roda JC zich niet gehandhaafd hebben als Benjamin van Leer (25) niet het slot op de deur was. Makkelijk was het niet voor de doelman, die om moest zien te gaan met de immense druk.
 • 10 juli

  RKTSV Terwinselen - Roda JC 0-14

  Roda JC Kerkrade heeft zaterdagavond in haar eerste oefenwedstrijd dubbele cijfers weten te halen. Op het Sportcomplex Seghemanstraat werd RKTSV Terwinselen met 0-14 verslagen.
 • 6 juli

  Nieuw in de Fanshop: unieke console en controller skins!

  Binnenkort verkrijgbaar in de webshop en Fanshop: console en controller skins!
 • 3 juli

  Roda JC kijkt terug op geslaagde Open Dag

  Roda JC kijkt terug op een geslaagde editie van de Open Dag 2017 die op zondag 2 juli plaatsvond. Ruim 5.000 bezoekers wisten de weg te vinden naar het Parkstad Limburg Stadion, waar alle deuren letterlijk geopend waren voor het publiek.
 • 2 juli

  Presentatie thuis- en uitshirt 2017 - 2018

  Roda JC heeft vandaag op de Open Dag het nieuwe thuis- en uitshirt voor het seizoen 2017 - 2018 bekend gemaakt.
 • 2 juli

  Roda JC presenteert Mario Engels, Filip Kurto en Hans Visser op Open Dag

  Roda JC heeft op de Open Dag van vandaag (zondag) twee nieuwe spelers gepresenteerd te weten Mario Engels en Filip Kurto. Daarnaast presenteerde de club ook een nieuwe assistent-trainer: Hans Visser.
 • 2 juli

  Henk Dijkhuizen tekent tweejarig contract bij Roda JC

  Henk Dijkhuizen en Roda JC zijn met elkaar een nieuw contract overeengekomen. De verdediger tekent een tweejarige overeenkomst met de optie voor nog een seizoen.

 • 30 juni

  Roda JC huurt Hidde Jurjus van PSV

  Roda JC heeft overeenstemming bereikt met PSV over de huur van Hidde Jurjus. De 23-jarige doelman wordt voor één seizoen gehuurd van de club uit Eindhoven.
 • 30 juni

  Benjamin van Leer vertrekt naar Ajax

  Roda JC heeft met Ajax overeenstemming bereikt over de overgang van Benjamin van Leer. De doelman tekent een contract in Amsterdam voor de komende vier seizoenen.

 • 30 juni

  Roda JC ontbindt contracten van Simeon Raykov, Stefan Savic en Nestoras Mytides

  Roda JC heeft de contracten van een drietal spelers ontbonden. Simeon Raykov, Stefan Savic en Nestoras Mytides (foto) keren het komende seizoen niet meer terug als speler van Roda JC.

 • 30 juni

  Fanshop vrijdag en zaterdag gesloten

 • 29 juni

  Roda JC ontbindt contract Jens van Son; speler tekent bij FC Den Bosch

  Roda JC heeft het contract van Jens van Son, dat nog één jaar doorliep, ontbonden. De speler heeft inmiddels een overeenkomst getekend bij FC Den Bosch.
 • 28 juni

  Nathan Rutjes verlengt contract bij Roda JC

  Nathan Rutjes heeft met Roda JC overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract als voetballer voor één jaar. Dit betekent dat hij ook in het seizoen 2017-2018 het Roda JC shirt draagt.
 • 28 juni

  Oefenschema Roda JC is bekend

  Hoofdcoach Robert Molenaar begint komende zondag 2 juli met zijn manschappen aan de voorbereiding voor het Eredivisie seizoen 2017-2018. Om 13.30 uur werkt hij zijn eerste training af met de selectie. Het eerste oefenduel staat gepland voor zaterdag 8 juli tegen RKTSV. Die wedstrijd wordt gespeeld op het complex van de Kerkraadse amateurpartner en start om 18.00 uur.
 • 26 juni

  Informatie over thuis- en uitshirts 2017-2018; shirt onthuld op Open Dag!

  Op sociale media circuleren berichten over de levering van de Roda JC shirts. Hierover wil de club graag duidelijkheid scheppen, omdat een deel van deze berichten niet juist of onterecht zijn.
 • 26 juni

  Medisana voor zesde seizoen op rij rugsponsor van Roda JC

  Roda JC en Medisana hebben ook voor komend seizoen een overeenkomst gesloten voor shirtsponsoring. Het van oorsprong Kerkraadse bedrijf staat zodoende in het seizoen 2017-2018 voor het zesde opeenvolgende jaar als rugsponsor op het shirt.
 • 26 juni

  Kom op zondag 2 juli naar de Open Dag!

  De traditionele Roda JC Kerkrade Open Dag vindt dit jaar plaats op zondag 2 juli en wordt gelijktijdig georganiseerd met de eerste openbare training van het seizoen 2017-2018.
 • 23 juni

  MASCOT WORKWEAR NIEUWE HOOFDSPONSOR RODA JC KERKRADE

  Roda JC Kerkrade heeft met MASCOT WORKWEAR een overeenkomst gesloten als hoofdsponsor. Onder die naam neemt het bedrijf de komende twee seizoenen onder meer de prominente plaats in op het shirt van Roda JC.
 • 22 juni

  Informatie over levering thuisshirts i.v.m. groot succes 'Early Bird Actie'

  Roda JC heeft onlangs haar bestaande - en nieuwe seizoenkaarthouders de mogelijkheid geboden om via de 'early bird actie' een gratis nieuw Masita thuisshirt van Roda JC te scoren. Hiervoor diende een seizoenkaart vóór 1 juni besteld en betaald te zijn. Een mooie actie waar veel fans gebruik van hebben gemaakt. Hiervoor allereerst natuurlijk onze dank!
 • 22 juni

  Robert Molenaar officieel gepresenteerd: "Roda JC is een prachtuitdaging"

  Vandaag is Robert Molenaar in de perskamer van het Parkstad Limburg Stadion officieel voorgesteld aan de media als de nieuwe hoofdtrainer van Roda JC. Samen met technisch directeur Harm van Veldhoven hief hij het glas champagne op zijn eenjarig contract met de optie voor nog een jaar.
 • 21 juni

  Robert Molenaar nieuwe hoofdtrainer Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft overeenstemming bereikt met Robert Molenaar over de functie van hoofdtrainer. De 48- jarige Zaandammer tekent in Kerkrade een contract voor één seizoen met de optie voor nog een jaar.
 • 17 juni

  Tom van Hyfte vertrekt bij Roda JC en tekent bij KFCO Beerschot Wilrijk

  Tom van Hyfte komt komend seizoen niet uit voor Roda JC. De 31-jarige middenvelder keert terug naar zijn geboorteland België waar hij een contract heeft getekend bij KFCO Beerschot Wilrijk.
 • 16 juni

  Definitief speelschema Eredivisie seizoen 2017-2018

  De KNVB heeft het definitieve speelschema voor het Eredivisieseizoen 2017-2018 gepresenteerd. Het seizoen wordt op zondag 13 augustus gestart met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Tot de winterstop worden er achttien speelrondes afgewerkt. Op zondag 6 mei wordt het seizoen afgesloten met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.
 • 16 juni

  Harm van Veldhoven start vandaag als Technisch Directeur van Roda JC

  Harm van Veldhoven keert terug bij Roda JC in de rol van Technisch Directeur. De 54- jarige tot Belg genaturaliseerde Nederlander heeft met de club overeenstemming bereikt over een contract voor onbepaalde tijd. Hij start per vandaag met zijn werkzaamheden voor Roda JC.
 • 13 juni

  Roda JC opent het seizoen 2017-2018 bij PEC Zwolle

  Het Eredivisie-seizoen 2017-2018 start voor Roda JC Kerkrade met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle op zondag 13 augustus. Het aanvangstijdstip is nog niet bekend. Een week later, op vrijdag 18 augustus, speelt Roda JC zijn eerste thuiswedstrijd tegen Vitesse. Dat blijkt uit het concept- speelschema van de KNVB.
 • 12 juni

  Nathan Rutjes presenteert het officiële competitieprogramma 2017/2018.

  De Eredivisie speler is door de KNVB uitgekozen om op 13 juni in Zeist aanwezig te zijn.
 • 5 juni

  In Memoriam: Cheick Tioté

  Met verslagenheid en groot verdriet heeft Roda JC Kerkrade kennis genomen van het plotseling overlijden van onze oud-speler Cheick Tioté.
 • 29 mei

  Voorzitter Raad van Commissarissen Harm Wiertz legt functie neer

  Harm Wiertz heeft de club medegedeeld dat hij zijn functie als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Roda JC met ingang van vandaag neerlegt. Een verschil van inzicht omtrent de wijze waarop toezicht moet worden gehouden en Roda JC de komende tijd gezond moet worden gemaakt lagen ten grondslag aan zijn besluit.
 • 29 mei

  Fotoverslag Roda JC Kerkrade - MVV 28 mei 2017

  Fotoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - MVV op 28 mei 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 29 mei

  Roda JC handhaaft zich in Eredivisie!

  Roda JC heeft zich in de finaleronde van de Jupiler Play-Offs weten te handhaven in de Eredivisie. Na 26 minuten spelen was het Daryl Werker die de bal tegen het net wist te koppen.
  Hij bepaalde hiermee ook meteen de eindstand in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 26 mei

  Oproep aan fans: ontvang de spelers zondag bij het PLS!

  Aanstaande zondag 28 mei staat om 14.30 uur de allesbeslissende derby Roda JC - MVV Maastricht op het programma om een plek in de Eredivisie.
 • 26 mei

  Reactie Roda JC n.a.v. wanordelijkheden tijdens MVV Maastricht - Roda JC

  Roda JC heeft kennis genomen van de uitlatingen in de media van het bestuur van MVV Maastricht over het gedrag van de supporters tijdens de wedstrijd MVV - Roda JC van gisterenavond (donderdag 25 mei) waarbij het duel een halfuur vertraging opliep.
 • 26 mei

  Fotoverslag MVV - Roda JC Kerkrade 25 mei 2017

  Fotoverslag van de wedstrijd MVV - Roda JC Kerkrade op 25 mei 2017 in het Geusselt stadion in Maastricht.
 • 25 mei

  Roda JC Kerkrade speelt 0-0 gelijk in Maastricht

  Roda JC Kerkrade speelt in de eerste wedstrijd van de Jupiler Play-Offs finale gelijk tegen MVV. In de uitwedstrijd in Maastricht kwamen beide ploegen niet verder dan 0-0.
  Zondagmiddag volgt om 14.30 uur in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade de beslissende wedstrijd.
 • 25 mei

  Ed Janssen scheidsrechter tijdens Roda JC Kerkrade - MVV Maastricht

  Ed Janssen is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - MVV Maastricht op zondag 28 mei 2017.
 • 24 mei

  Steun Roda JC in de derby tegen MVV Maastricht!

  Roda JC Kerkrade speelt op 25 en 28 mei 2017 Jupiler Play-Offswedstrijden om promotie/degradatie tegen MVV Maastricht.
 • 23 mei

  Pennino rugsponsor tijdens finaleronde Jupiler Play-Offs

  Bij de twee belangrijkste wedstrijden van dit seizoen, uit en thuis tegen MVV Maastricht, zal Pennino Advocaten tweede rugsponsor zijn.
 • 23 mei

  Roda JC traint hele week achter gesloten deuren

  Deze week vinden er bij Roda JC geen openbare trainingen plaats. Het eerste elftal traint tot en met de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht van aanstaande zondag 28 mei achter gesloten deuren.
 • 23 mei

  Geen rol meer voor Anastasiou; Huub Stevens toegevoegd aan technische staf Roda JC

  De directie, Raad van Commissarissen en eigenaar Frits Schrouff hebben na intensief beraad en in overleg met Yannis Anastasiou besloten om in aanloop naar de laatste twee wedstrijden van dit seizoen voor een andere aanpak te kiezen.
 • 22 mei

  Fotoverslag Roda JC Kerkrade - Helmond Sport 21 mei 2017

  Fotoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade Helmond Sport op 21 mei 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 22 mei

  Rode kaart van Mikhail Rosheuvel geseponeerd

  De aanklager betaald voetbal heeft de rode kaart van Mikhail Rosheuvel geseponeerd. Daardoor is de aanvaller gewoon inzetbaar in het Jupiler Play-Off duel tegen MVV Maastricht van aanstaande donderdag.
 • 22 mei

  Kom in het geel naar de derby; shirts voor 5 euro verkrijgbaar!

  Komende zondag 28 mei staat om 14.30 uur de allesbeslissende wedstrijd in de Jupiler Play-Offs op het programma. Roda JC speelt dan thuis tegen streekgenoot MVV Maastricht om een plek in de
  Eredivisie.
 • 22 mei

  Pol van Boekel scheidsrechter tijdens MVV Maastricht - Roda JC Kerkrade

  Pol van Boekel is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens MVV Maastricht - Roda JC Kerkrade op donderdag 25 mei 2017.
 • 21 mei

  Roda JC in extremis naar finaleronde Jupiler Play-Offs

  Roda JC heeft zich geplaatst voor de finaleronde van de Jupiler Play-Offs. In het Parkstad Limburg Stadion werd het 1-1 tegen Helmond Sport. Dit was na de 0-1 uitoverwinning in
  Helmond voldoende om door te gaan. Invaller Gyliano Van Velzen was het goudhaantje voor de Kerkradenaren. Hij zorgde na 89 minuten voor de bevrijdende gelijkmaker.
 • 19 mei

  Adil Auassar twee wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk

  Roda JC en Adil Auassar hebben het schikkingsvoorstel van de KNVB geaccepteerd. De middenvelder ontving een schorsing van twee wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. Dit betekent dat Auassar niet inzetbaar is in de return van de Jupiler Play-Off wedstrijd Roda JC - Helmond Sport die komende zondag gespeeld wordt.
 • 19 mei

  Fotoverslag Helmond Sport - Roda JC Kerkrade 18 mei 2017

  Fotoverslag van de wedstrijd Helmond Sport - Roda JC Kerkrade op 18 mei 2017 in het Lavans stadion in Helmond.
 • 18 mei

  Eerste winst in Jupiler Play-Offs is binnen; 0-1 door doelpunt Dani Schahin

  De negen bussen met meegereisde Roda JC supporters waren maar nét op tijd gearriveerd. Door de slechte toegangswegen rondom het stadion miste enkele supporters zelfs de
  openingsfase van dit duel.
 • 18 mei

  Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot Roda JC - Helmond Sport

  Roda JC speelt Jupiler Play-Offswedstrijden om promotie/degradatie. De club speelt op zondag 21 mei om 12.30 uur de return in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 18 mei

  Siemen Mulder scheidsrechter tijdens Roda JC Kerkrade - Helmond Sport

  Siemen Mulder is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - Helmond Sport op zondag 21 mei 2017.
 • 16 mei

  Foto- en videoverslag Vitesse - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Vitesse - Roda JC Kerkrade op 14 mei 2017 in het Gelredome in Arnhem.
 • 15 mei

  Paulissen ontvangt schorsing; Raykov, Papazoglou en Church geen onderdeel meer van 1e elftal

  Roda JC en Mitchel Paulissen hebben het schikkingsvoorstel (4 wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk) van de KNVB geaccepteerd. Paulissen ontving in het duel met Vitesse na 82 minuten een directe rode kaart van arbiter Bas Nijhuis.
 • 15 mei

  Martin van den Kerkhof scheidsrechter tijdens Helmond Sport- Roda JC Kerkrade

  Martin van den Kerkhof is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Helmond Sport - Roda JC Kerkrade op donderdag 18 mei 2017.
 • 14 mei

  Roda JC Kerkrade verliest met 3-0 in Arnhem

  Roda JC Kerkrade verliest de laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen 2016/2017 in Arnhem met 3-0 van Vitesse en zakt naar de zeventiende plaats. Donderdag 18 mei wacht Helmond Sport in de promotie degradatie play-offs.
 • 12 mei

  Yannis Anastasiou: 'Geen excuses, voor niemand'

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van zondag 14 mei 2017 tussen Vitesse en Roda JC Kerkrade in het Gelredome in Arnhem.
 • 12 mei

  Sponsoren betalen tickets voor fans in uitvak Vitesse - Roda JC!

  De sponsoren KLG Europe, Medisana, Profcore, Fagro, FairPlay, D&D, Hotel Vijlerhof, Jegers Advocaten, Fanshop Roda JC en Der Karnevalswierts hebben de uitkaarten opgekocht voor het uiterst belangrijke duel Vitesse - Roda JC van komende zondag. Dit betekent dat de meegereisde supporters hun kaarten voor deze wedstrijd gratis ontvangen.
 • 9 mei

  Geef jouw vak een stem!

  Roda JC Kerkrade hecht veel waarde aan de ervaringen en meningen van alle Roda JC fans. Naast de erkende supportersverenigingen en fanclubs willen wij ook graag in contact komen met de supporters van Roda JC die nergens bij zijn aangesloten want ook jullie stem telt!
 • 9 mei

  Bas Nijhuis scheidsrechter tijdens Vitesse - Roda JC Kerkrade

  Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Vitesse - Roda JC Kerkrade op zondag 14 mei 2017.
 • 9 mei

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - Willem II

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Willem II op 7 mei 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 7 mei

  Roda JC boekt uiterst belangrijke overwinning tegen Willem II

  Roda JC heeft zondagmiddag een belangrijke thuisoverwinning geboekt in een bijna uitverkocht, kolkend Parkstad Limburg Stadion. Doelpuntenmaker aan de kant van Roda JC was met
  nummer 14 Abdul Ajagun.
 • 6 mei

  Yannis Anastasiou: 'Seizoen goed afsluiten'

  Toen ik afgelopen zomer mijn contract bij Roda JC ondertekende was het niet mijn intentie om hier maar een jaar te blijven. Ik heb hier mijn beste jaren gehad als voetballer, daarom heeft deze club een bijzondere plek in mijn hart.
 • 5 mei

  Roda JC verlengt contract Daryl Werker met drie jaar

  Roda JC heeft het contract met Daryl Werker voor drie jaar verlengd tot en met medio 2020 plus de optie voor nog een jaar.
 • 5 mei

  Ticketactie 1+1: Vol stadion tegen Willem II

  Zondag 7 mei speelt Roda JC Kerkrade de uiterst belangrijke wedstrijd tegen Willem II. Om 14.30 uur trappen beide ploegen in het Parkstad Limburg Stadion af voor de laatste thuiswedstrijd van het jaar.
 • 5 mei

  Historische bijeenkomst Roda Sport en Rapid JC in het PLS

  Op zaterdag 13 mei 2017 zal er wederom een historische bijeenkomst voor oud-(semi) profvoetballers van Roda Sport en Rapid JC in het Parkstad Limburg Stadion plaatsvinden.
 • 5 mei

  Rugnummer 6 | Nathan Rutjes

  Wie denkt dat het einde van zijn carrière nadert, heeft het helemaal mis.
 • 4 mei

  Statement Roda JC n.a.v. berichtgeving omtrent Aleksei Korotaev

  Roda JC is verrast door de berichtgeving omtrent Aleksei Korotaev. Gisterenavond is de directie van de club pas op de hoogte gesteld van de actuele situatie.
 • 4 mei

  Kraker in de laatste speelronde van de E-Divisie!

  Komende vrijdag staat de laatste speelronde van de E-Divisie op het programma. E-sporter Tom Heijnen van Roda JC neemt het dan op tegen Vitesse.
 • 2 mei

  Danny Makkelie scheidsrechter tijdens Roda JC Kerkrade - Willem II

  Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - Willem II op zondag 7 mei 2017.
 • 1 mei

  Koop nu je [extra] kaarten voor de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Willem II

  Op zondag 7 mei 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 14.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Willem II. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt dus óók zonder clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten! Bij aankoop van een ticket voor één van de publiekstribunes [Koempel-, Oost- of Theo Pickéetribune] ontvangt u 1 ticket extra.
 • 25 april

  Yannis Anastasiou vertrekt na dit seizoen als hoofdtrainer van Roda JC Kerkrade

  Yannis Anastasiou heeft de clubleiding van Roda JC vandaag laten weten dat hij na dit seizoen vertrekt als hoofdtrainer van de club. De oefenmeester heeft een nieuwe uitdaging gevonden en tekent na dit seizoen voor drie jaar bij het Belgische KV Kortrijk.
 • 24 april

  Foto- en videoverslag FC Utrecht - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd FC Utrecht - Roda JC Kerkrade 23 april 2017 in stadion Galgenwaard in Utrecht.
 • 23 april

  1-0 verlies Roda JC Kerkrade in Utrecht

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag in Utrecht met 1-0 verloren. Vlak voor tijd kreeg Roda JC een tegendoelpunt uit een vrije trap van Labyad.
 • 20 april

  Gamestate zondag 2e rugsponsor tijdens FC Utrecht - Roda JC Kerkrade

  Met trots mag Roda JC Kerkrade melden dat Gamestate zondag tijdens FC Utrecht - Roda JC Kerkrade als 2de rugsponsor pronkt op de achterkant van het wedstrijdshirt van Roda JC.
 • 18 april

  Jochem Kamphuis scheidsrechter tijdens FC Utrecht - Roda JC Kerkrade

  Jochem Kamphuis is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens FC Utrecht - Roda JC Kerkrade op zondag 23 april 2017.
 • 16 april

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - Sparta Rotterdam

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Sparta Rotterdam op 15 april 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 15 april

  Roda JC pakt drie belangrijke punten tegen Sparta Rotterdam

  Roda JC heeft op de vooravond van zaterdag 15 april drie belangrijke punten weten binnen te slepen in het Parkstad Limburg Stadion. Met twee doelpunten van Abdul Ajagun en vlak voor tijd een doelpunt van Mika Rosheuvel heeft Roda JC met 3-1 van Sparta Rotterdam gewonnen.
 • 14 april

  Extra info rondom thuiswedstrijden Roda JC

  Vanwege een aantal incidenten op de Koempeltribune, welke de veiligheid van de supporters in het gevaar hebben gebracht, is het veiligheidsoverleg Roda JC 9bvo, gemeente, politie, brandweer en justitie) genoodzaakt tot het nemen van een aantal maatregelen die een veilige situatie voor iedereen moet waarborgen.
 • 14 april

  Yannis Anastasiou: 'Massale steun van fans cruciaal'

  “Zowel in onze vorige thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle als afgelopen zondag in Alkmaar wisten we een achterstand om te buigen. Zeker in deze cruciale fase getuigt dat van veel
  karakter.
 • 14 april

  Rugnummer 15 | Gyliano van Velzen

  Met zijn 22 jaar heeft hij al enerverende tijden achter de rug.
 • 11 april

  Serdar Gözübüyük scheidsrechter tijdens Roda JC Kerkrade - Sparta Rotterdam.

  Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - Sparta Rotterdam op zaterdag 15 april 2017.
 • 10 april

  TICKETACTIE: VOLLE BAK TEGEN SPARTA!

  Aanstaande zaterdag 15 april speelt Roda JC Kerkrade de uiterst belangrijke competitie thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Om 18.30 uur trappen beide ploegen in het Parkstad Limburg Stadion af voor de wedstrijd van het jaar.
 • 10 april

  Foto- en videoverslag AZ - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd AZ - Roda JC Kerkrade 9 april 2017 in het AFAS stadion in Alkmaar.
 • 9 april

  Lastige uitwedstrijd in Alkmaar; Roda JC Kerkrade speelt 1-1 gelijk

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag in Alkmaar de lastige uitwedstrijd tegen AZ met 1-1 gelijkgespeeld.
 • 7 april

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle 6 april 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.