Seizoenkaart 2016-2017 online

Vanaf uw PC thuis kunt u online eenvoudig een seizoenkaart aanvragen en afrekenen. Dit bespaart u de (om)weg naar de Fanshop en is met enkele muisklikken geregeld.

Heeft u op dit moment nog geen account op www.rodajc.nl/tickets? Stuur dan een mailtje naar account@rodajc.nl met daarin de volgende gegevens:
- Uw relatienummer (deze staat op de achterzijde van uw seizoenkaart / clubkaart en begint b.v. met de cijfers 11 of 93);
- Uw huidige e-mailadres.

Onze medewerkers zorgen ervoor dat u binnen drie werkdagen op het door u opgegeven e-mailadres een inlogaccount ontvangt. Met één mailtje kunt u nu en in de toekomst gebruik maken van de online ticketing omgeving van de grootste club van Limburg.

Lees ook de handleiding seizoenkaart 2016 / 2017

Seizoenkaart 2016-2017 formulier

Aanvragen van uw seizoenkaart kan aan de hand van het zogenoemde 'seizoenkaartformulier'. *Stuur het geheel ingevulde en ondertekende formulier op naar, of geef het af bij Roda JC Kerkrade. Roda JC Ring 1, 6466 NH Kerkrade, Parkstad Limburg Stadion.

Download het SEIZOENKAARTFORMULIER (wijzigingen en/of aanvragen seizoenkaart)GEZINSHOEKEN

De Gezinshoeken zijn de vakken in de hoeken op de Theo Pickée tribune. Op deze tribunedelen is er ruimte gereserveerd, zodat hele gezinnen met z‘n allen voordelig naar Roda JC kunnen gaan. U dient met tenminste 2 personen uit één gezin kaarten te nemen voor deze tribune. Volwassenen: €200 en kinderen (t/m 12 jr.): €95

VOORDELEN SEIZOENKAARTHOUDERS

Als seizoenkaarthouders heeft u een streep voor. Logisch, u vormt, samen met de andere koempels, tenslotte het onmisbare en het trouwe 'twaalfde man collectief'. Roda JC Kerkrade beloont dit met:
  • - Forse korting op de kaartprijs in vergelijking met losse kaarten.
  • - 10% Korting op Roda JC Merchandise in de Fanshop. Ook op de nieuwe Robey kleding 2016-2017.
  • - U kunt tot de eerste competitiewedstrijd kosteloos van plek wijzigen. Voor wijzigingen gedurende het seizoen brengen wij € 10,- per wijziging in rekening.
  • - Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot de eerste bekerwedstrijd van het seizoen 2016-2017 (2e ronde KNVB beker), mits dit een thuiswedstrijd betreft
  • - U kunt voor de meeste wedstrijden 4 kaarten extra kopen op vertoon van uw seizoenkaart (Bij topwedstrijden kan dit afwijken)
Aan uw seizoenkaart is een aantal huis- en gedragsregels gekoppeld. Met de afname van een seizoenkaart geeft u aan akkoord te gaan hiermee. Download de STANDAARDVOORWAARDEN van de KNVB