Minder validen

Roda JC Kerkrade heeft 45 plaatsen in het stadion gereserveerd voor rolstoelgebonden supporters. Gemiddeld kunnen per wedstrijd 35 rolstoelgebonden supporters plaatsnemen op het unieke mindervalidenplatform van het Parkstad Limburg Stadion. Langs het speelveld, zijde hoofdtribune, bevinden zich nogmaals in totaal 10 plaatsen voor Roda JC Kerkrade- rolstoelsupporters. De begeleiders (maximaal 1 persoon) kunnen tevens hierbij plaatsnemen.

Losse kaartverkoop

U of uw begeleider kan via ticketing kaarten bestellen c.q. kopen voor die wedstrijd, mits de gereserveerde rolstoelplaatsen niet verkocht zijn aan seizoenkaarthouders. Deze kaarten zijn geldig voor de plaatsen langs het speelveld, zijde hoofdtribune. Deze plaatsen zijn niet overdekt en niet verwarmd.

Parkeren

Supporters met een geldige seizoenkaart kunnen tegen een gereduceerd tarief parkeren op parkeerterrein P4.

Toegang tot mindervalidentribune

De afstand van parkeerplaats P4 naar de lift [OSeven] is 25 meter. Via de lift komt men op de publieksomloop. Deze is op een steenworp afstand van de tribune.

Tribune

Elke seizoenkaarthouder heeft zijn eigen rolstoelvak, deze is vrij toegankelijk. De begeleider zit achter de minder valide.

Voorzieningen

In de nabijheid zijn drie minder valide toiletten alsmede outlets voor versnaperingen.

De plaatsen langs het speelveld zijn voorzien van toilet [gracht].