Nieuws

 • 20 januari

  David Boysen verlaat Roda JC per direct

  Roda JC heeft per direct afscheid genomen van David Boysen. De aanvaller en club hebben met wederzijds goed vinden het contract ontbonden.
 • 20 januari

  Yannis Anastasiou: 'kansen benutten en achterin niks weggeven'

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van zondag 22 januari 2017 tussen N.E.C. en Roda JC Kerkrade in het Goffert stadion in Nijmegen.
 • 19 januari

  Farshad Noor voor een halfjaar naar SC Cambuur

  Roda JC heeft met SC Cambuur overeenstemming bereikt over de verhuur van Farshad Noor. De 22-jarige middenvelder speelt het komende halfjaar in de kleuren van de club uit
  Friesland.
 • 17 januari

  Leon Stock supporter van het jaar 2016

  Zoals u gewend bent van Roda JC Kerkrade wordt er aan het begin van iedere jaargang traditiegetrouw de 'Supporter van het jaar' uitgeroepen.
 • 17 januari

  Edwin van de Graaf zondag scheidsrechter N.E.C. - Roda JC Kerkrade

  Edwin van de Graaf is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd N.E.C. - Roda JC Kerkrade op zondag 22 januari 2017.
 • 17 januari

  Koop nu je [extra] kaarten voor Roda JC Kerkrade - Excelsior

  Op zaterdag 28 januari 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 19.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Excelsior. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting.
 • 16 januari

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Feyenoord op 15 januari 2017

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Feyenoord op 15 januari 2017 in het Parkstad Limburg stadion.
 • 15 januari

  Roda JC Kerkrade verliest van Feyenoord

  In het Parkstad Limburg stadion verliest Roda JC Kerkrade haar thuiswedstrijd tegen Feyenoord met 0-2 na doelpunten van Kuyt en Elia.
 • 13 januari

  Roda JC huurt Bryan Verboom van Zulte Waregem

  Roda JC heeft overeenstemming bereikt met Zulte Waregem over de huur van Bryan Verboom. De verdediger wordt voor een halfjaar overgenomen van de club uit de Belgische Pro
  League.
 • 13 januari

  De visie van Yannis: 'Van onze eigen kracht uitgaan'

  Het mag duidelijk zijn dat het trainingskamp in Portugal voor mij persoonlijk, vanwege het overlijden van mijn schoonvader, heel anders is gelopen dan ik voor ogen had. Toch heeft die
  week ervoor gezorgd dat de selectie weer topfit is en tactisch en technisch op niveau.

 • 13 januari

  Rugnummer 5: 'Vertrouwen in de toekomst'

  Hij kwam met hoge verwachtingen naar Kerkrade, maar strijdt in zijn vierde seizoen opnieuw tegen degradatie. Ard van Peppen heeft echter veel vertrouwen in de toekomst.
 • 10 januari

  Dagboek 7 (slot): Roda JC in Almancil 'Viva Hollandia'

  Vandaag brak de laatste dag van het trainingskamp in Almancil aan. De selectie van Roda JC heeft zich sinds vorige week woensdag in perfecte weersomstandigheden kunnen voorbereiden op de tweede seizoenshelft. En ook tijdens deze laatste dag werd in een zomerse temperatuur de laatste training afgewerkt.
 • 10 januari

  Kevin Blom zondag scheidsrechter Roda JC Kerkrade - Feyenoord

  Kevin Blom is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Feyenoord op zondag 15 januari 2017.
 • 10 januari

  Koop nu je [extra] kaart voor Roda JC Kerkrade - Feyenoord

  Op zondag 15 januari 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 12.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Feyenoord. Voor deze wedstrijd geldt clubkaartverplichting. Een extra kaart op een seizoenkaart is maximaal 1 ticket. Momenteel is het NIET mogelijk clubkaarten aan te schaffen.
 • 10 januari

  Hé seizoenkaarthouder, wil jij een gratis shirt verdienen?

  We erkennen als geen ander dat het kalenderjaar 2016 niet het beste thuisseizoen was in de clubhistorie van Roda JC. Er is de club dan ook alles aan gelegen om dit in 2017 recht te
  zetten, met overwinningen, doelpunten en een ouderwets kolkende sfeer vanaf de tribunes. En daar hebben wij de hulp van onze trouwe achterban bij nodig!
 • 9 januari

  Dagboek 6: Roda JC in Almancil 'Yannis weer voor de groep'

  Roda JC keerde zondagavond na een lange busreis terug in Almancil, waarna de groep vanochtend een dagdeel vrijaf kreeg om ‘s middags weer vol te trainen op het sportcomplex
  gelegen bij Hotel Ria Park.
 • 9 januari

  Roda JC Kerkrade Fanshop gesloten op maandag

  De Roda JC Kerkrade Fanshop is, vanaf 1 januari 2017, op maandag gesloten.
 • 9 januari

  11 dilemma vragen voor Mikhail Rosheuvel

  Tijdens het trainingskamp van Roda JC in Almancil leggen we een aantal selectiespelers 11 dilemma's voor. In deze aflevering: Mikhail Rosheuvel.
 • 8 januari

  Dagboek 5: Roda JC speelt met 1-1 gelijk tegen Estoril

  Roda JC heeft vandaag zijn eerste wedstrijd van 2017 tegen Estoril gelijk gespeeld. In het oefenduel leek
  Nestoras Mytides matchwinner te worden, maar in de slotseconde kreeg
  de ploeg uit de Portugese hoogste divisie een uiterst twijfelachtige penalty waaruit de eindstand op 1-1 werd
  bepaald.
 • 8 januari

  Hotel Tour met Nathan Rutjes

  Roda JC verblijft van 4 januari tot en met dinsdag 10 januari in het Portugese Almancil in de buurt van Vale do Lobo. Evenals vorig jaar is de ploeg gehuisvest in Hotel Ria Park.
  Nathan Rutjes laat via deze video zien hoe het hotel eruit ziet.
 • 7 januari

  Roda JC in Almancil 4: '50 euro voor de penaltystip'

  Terwijl in Nederland besneeuwde daken en gladde wegen het straatbeeld bepalen werd de selectie van Roda JC vanochtend wederom wakker in ideale weers- en trainingsomstandigheden: namelijk in 18 graden met een heerlijk Portugees zonnetje. De keuze om op trainingskamp te gaan naar een warm oord, is daarom nu al goed uitgepakt.
 • 7 januari

  11 dilemma vragen voor Chris Kum

  Tijdens het trainingskamp van Roda JC in Almancil leggen we een aantal selectiespelers 11 dilemma's voor. In deze aflevering: Chris Kum.
 • 6 januari

  Dagboek 3: Roda JC in Almancil 'Rood staan en een liedje zingen'

  Terwijl de selectie zich op de derde dag van het trainingskamp verzameld in de ‘dinner room‘, bleef er één stoeltje leeg bij het ontbijt. Hoofdtrainer Yannis Anastasiou heeft
  vrijdagochtend wegens privé omstandigheden het trainingskamp moeten verlaten en zal zich pas zondagavond laat weer bij de groep voegen.
 • 6 januari

  11 dilemmavragen voor Adil Auassar

  Tijdens het trainingskamp van Roda JC in Almancil leggen we een aantal selectiespelers 11 dilemma's voor. In deze aflevering: Adil Auassar.
 • 6 januari

  Yannis Anastasiou verlaat tijdelijk trainingskamp Roda JC wegens trieste familie omstandigheid

  Hoofdtrainer Yannis Anastasiou heeft vrijdagochtend het trainingskamp van Roda JC verlaten. De oefenmeester is naar zijn familie in Griekenland gereisd om daar de begrafenis van
  zijn schoonvader bij te wonen, die gisteren overleed.
 • 5 januari

  Dagboek 2: Roda JC in Almancil 'Fight for it!'

  Als de selectie van Roda JC op de tweede dag van het trainingskamp langzaam ontwaakt, is materiaalman Fred Thomassen al in de vroege uurtjes druk in de weer. Hij zorgt dat de was van de dag eerder wordt opgehaald, hij sorteert vervolgens alles zorgvuldig en legt alle spullen en trainingsmaterialen op nauwkeurige volgorde klaar voor een nieuwe dag.
 • 5 januari

  11 dilemma vragen voor Tom van Hyfte

  Tijdens het trainingskamp van Roda JC in Almancil leggen we een aantal selectiespelers 11 dilemma's voor. In deze eerste aflevering: Tom van Hyfte.
 • 4 januari

  Dagboek 1: Roda JC in Almancil 'Sneeuw zien in Portugese zon'

  Vanochtend om 4.00 uur Nederlandse tijd vertrokken de selectiespelers en staf van Roda JC Kerkrade vanuit het Parkstad Limburg Stadion met de bus naar Eindhoven Airport om van daar te vliegen naar het Portugese Faro, waar de club tot en met dinsdag 10 januari een trainingskamp belegt ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft.
 • 31 december

  Fijne feestdagen!

  Roda JC Kerkrade wenst u, namens de volledige selectie, de technische staf, het personeel en alle vrijwilligers, ontzettend fijne feestdagen en een gezond en sportief 2017 toe!
 • 30 december

  Jaaroverzicht 2016: Oktober, November en December

  Jaaroverzicht 2016 met nieuws uit de maanden Oktober, November en December met o.a.: Roel Brouwers, Simon Church, Sef Vergoossen, Steve Rutter, René Trost, Nathan Rutjes en Thanasis Papazoglou.
 • 29 december

  Jaaroverzicht 2016: Juli, Augustus en September

  Jaaroverzicht 2016 met nieuws uit de maanden Juli, Augustus en September met o.a.: David Boysen, Ugur Inceman, Nestoras Mytides, Abdul Ajagun, Yver de Winter, Nathan Rutjes,
  Benjamin van Leer, Santiago Palacios en Simon Church.
 • 28 december

  Roda JC huurt Thanasis Papazoglou van KV Kortrijk

  Roda JC heeft zich versterkt met de diensten van Thanasis Papazoglou. De 28-jarige Griekse aanvaller wordt voor een half seizoen gehuurd van het Belgische KV Kortrijk.
 • 28 december

  Jaaroverzicht 2016: April, Mei en Juni

  Jaaroverzicht 2016 met nieuws uit de maanden April, Mei en Juni met o.a.: Henk Dijkhuizen, Rostyn Griffiths, Darije Kalezic, Roel Brouwers, Maecky Ngombo, Daryl Werker, Nick Wolters, Tim Blättler, Regillio Vrede, Gert-Jan van Dijk, Rick Plum, Adil Auassar, Mikhail Rosheuvel, Hicham Faik, Martijn Monteyne, Martin Milec, Marcos Gullón, Frederic Ananou, Yannis Anastasiou, Arjan Swinkels, Rydell Poepon, Chris Kum, Dani Schahin en Tomi Juric.
 • 27 december

  Jaaroverzicht 2016: Januari, Februari en Maart

  Jaaroverzicht 2016 met nieuws uit de maanden Januari, Februari en Maart met o.a.: Vale do Lobo, Ugur Inceman, Kristoffer Peterson, Rydell Poepon, Marcos Gullón, Tomi Juric,
  Nieuwjaarsreceptie, Georgy Zhukov, Martin Milec, Mike van Duinen, Daryl Werker, Mitchel Paulissen, Bart Biemans, Nayib Lagouireh, Jens van Son en Edwin Gyasi.
 • 20 december

  Kantoren Parkstad Limburg Stadion gesloten van vrijdag 23 december t/m maandag 2 januari

  De kantoren van het Parkstad Limburg Stadion zijn in verband met de aankomende feestdagen gesloten van vrijdag 23 december tot en met maandag 2 januari. Vanaf dinsdag 3 januari 2017 gelden weer de reguliere openingstijden.
 • 20 december

  Eerste resultaten voetbalpilot: voetbal in Kerkrade wordt steeds toegankelijker, gastvrijer en veiliger

  Een Supporters Liaison Officer, versoepeling van vervoersregels voor supporters van bezoekende clubs, een overleggroep met supportersverenigingen en fanclubs en een proef met het afschaffen van de clubcardverplichting; de eerste resultaten van de voetbalpilot ‘Betrekken supporters´, die op 1 januari door Roda JC Kerkrade en de gemeente Kerkrade is gestart, zijn veelbelovend.
 • 18 december

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - FC Utrecht

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Utrecht op 17 december 2016 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 17 december

  Gelijkspel Roda JC Kerkrade tegen FC Utrecht

  In een mistig Parkstad Limburg stadion hield Roda JC Kerkrade in de zaterdagse vooravond aan de wedstrijd tegen FC Utrecht een 0-0 gelijkspel over. In de 85e minuut debuteert Dani Schahin voor de Kerkraadse club.
 • 16 december

  Roda JC proost rondom Roda JC – Feyenoord op het nieuwe jaar

  Roda JC Kerkrade zal rondom de thuiswedstrijd Roda JC – Feyenoord op zondag 15 januari een proost uitbrengen op het nieuwe jaar 2017. Dit betekent dat er geen traditionele
  openbare Nieuwjaarsreceptie wordt gehouden, zoals dit in de voorgaande jaren wel het geval was.
 • 16 december

  Yannis Anastasiou: 'Jaar met een goed resultaat afsluiten'

  "Over de 2-0 nederlaag van afgelopen weekend tegen FC Groningen kan ik kort zijn. Vrijwel het hele team had een complete off-day. Een pijnlijke constatering, maar na een zware periode kan zoiets gebeuren. Daarom hebben we er niet te lang bij stilgestaan. Vanaf het begin van deze week hebben we ons meteen gefocust op de wedstrijd tegen FC Utrecht.
 • 16 december

  Rugnummer 20: Daryl Werker, man van karakter.

  Afgelopen zomer keerde hij na een uitstapje bij MVV terug in zijn vertrouwde omgeving. Na een moeilijke start wist hij alsnog een basisplek te veroveren in het team van Yannis
  Anastasiou. Een knieblessure wierp hem even terug maar Daryl Werker is een man van karakter. Momenteel is de centrale verdediger een rots in de branding in de defensie van Roda JC.
 • 14 december

  Koop nu je tickets voor Roda JC Kerkrade tegen FC Utrecht

  Op zaterdag 17 december 2016 speelt Roda JC Kerkrade om 18.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen FC Utrecht.
 • 13 december

  Allard Lindhout zaterdag scheidsrechter Roda JC Kerkrade - FC Utrecht

  Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Utrecht op zaterdag 17 december 2016.
 • 10 december

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd FC Groningen - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd FC Groningen - Roda JC Kerkrade op 9 december 2016 in het Noordlease stadion in Groningen.
 • 9 december

  Roda JC Kerkrade verliest kansloos in Groningen: 2-0

  In het Noordlease stadion in Groningen verliest Roda JC Kerkrade met 2-0 van FC Groningen na een 1-0 ruststand.
 • 8 december

  Yannis Anastasiou: "Momenten zoeken en toeslaan"

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van vrijdagavond 9 december 2016 tussen FC Groningen en Roda JC Kerkrade.
 • 7 december

  Martin van den Kerkhof aangesteld als arbiter voor FC Groningen - Roda JC Kerkrade

  Martin van den Kerkhof is door de KNVB aangesteld om de wedstrijd FC Groningen - Roda JC Kerkrade van vrijdag 9 december in goede banen te leiden.
 • 5 december

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - PSV

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - PSV op 3 december 2016 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 3 december

  Gelijkspel Roda JC Kerkrade thuis tegen PSV

  Roda JC Kerkrade speelt thuis met 0-0 gelijk tegen PSV. Het Kerkraadse team is nu zeven wedstrijden op rij ongeslagen.
 • 30 november

  Yannis Anastasiou: 'We moeten dodelijk zijn'

  "Zes wedstrijden op rij zijn we nu ongeslagen. Het collectief is gegroeid, de progressie zichtbaar en ons vertrouwen groot. Maar dat neemt niet weg dat we in onze laatste twee wedstrijden vier punten hebben verspeeld.
 • 30 november

  Rugnummer 1: Benjamin van Leer, de nuchterheid zelve

  Wekelijks haalt hij een hoog niveau en wordt hij door voetbalanalytici bedolven onder de complimenten. Benjamin van Leer is solide, spectaculair en pakt punten voor zijn ploeg. Maar boven alles blijft de doelman nuchter.
 • 30 november

  Kevin Blom zaterdag scheidsrechter Roda JC Kerkrade - PSV

  Kevin Blom is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - PSV op zaterdag 3 december 2016.
 • 30 november

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Roda JC Kerkrade op 27 november 2016

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Roda JC Kerkrade op 27 november 2016 op het Het Kasteel in Rotterdam.

 • 27 november

  Gelijkspel in Rotterdam; Roda JC geeft 0-2 voorsprong uit handen.

  Roda JC Kerkrade speelt uit in Rotterdam met 2-2 gelijk tegen Sparta Rotterdam na een 0-2 voorsprong door doelpunten van Chris Kum en Nestor Mytides.
 • 25 november

  Yannis Anastasiou: "de spelers hebben vertrouwen en geloof"

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van zondagmiddag 27 november 2016 tussen Sparta Rotterdam en Roda JC Kerkrade.
 • 24 november

  Koop nu je tickets voor Roda JC Kerkrade - PSV

  Op zaterdag 3 december 2016 speelt Roda JC Kerkrade om 19.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen PSV.
 • 22 november

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - AZ op 20 november 2016

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - AZ op 20 november 2016 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 21 november

  Documentaire over Roda JC-supporter Frans Timmermans op NPO 2

  Dirk Jan Roeleven volgde Eurocommissaris Frans Timmermans 1,5 jaar op de voet, hetgeen leidde tot de documentaire ‘De Europeaan´. Roeleven volgt Timmermans achter de schermen bij grote gebeurtenissen die het afgelopen jaar de headlines domineerden.
 • 20 november

  Gelijkspel Roda JC Kerkrade tegen AZ

  Roda JC Kerkrade speelt in het Parkstad Limburg stadion met 1-1 gelijk tegen AZ Alkmaar. Na een 1-0 voorsprong door Abdul Ajagun trekt AZ na een uur spelen door Weghorst de stand
  gelijk.
 • 18 november

  ICE-O-TONIC is de nieuwe supplier op het gebied van sportdrank van Roda JC

  ICE-O-TONIC is de nieuwe supplier op het gebied van sportdrank van Roda JC Kerkrade. Het Nederlandse merk heeft de afgelopen jaren gewerkt aan de verdere ontwikkeling van een 100% natuurlijke isotone ‘frozen‘ sportslush en sportdrank.
 • 18 november

  Steve Rutter gaat Roda JC Kerkrade verlaten

  Steve Rutter heeft aan de directie van Roda JC kenbaar gemaakt dat hij wegens privé redenen de club per 1 januari 2017 gaat verlaten.
 • 18 november

  Yannis Anastasiou: 'En nu de kansen benutten'

  "Met zes punten uit de laatste vier wedstrijden tonen we aan dat er de laatste weken duidelijk iets bij ons groeit.
 • 18 november

  Rugnummer 7 | Tom van Hyfte: "Het kan alleen maar beter gaan"

  Met zijn enorme loopvermogen, nimmer aflatende inzet en neus voor cruciale doelpunten wordt hij gezien als de ideale prof. Na jarenlang op het tweede niveau te hebben geacteerd, is aanvoerder Tom Van Hyfte uitgegroeid tot een meer dan volwaardige Eredivisiespeler.
 • 15 november

  Jeroen Manschot is zondag scheidsrechter tijdens Roda JC Kerkrade - AZ

  Jeroen Manschot is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - AZ op zondag 20 november 2016.
 • 14 november

  Koop nu je tickets voor Roda JC Kerkrade - AZ

  Op zondag 20 november 2016 speelt Roda JC Kerkrade om 12.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen AZ Alkmaar.
 • 6 november

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Roda JC Kerkrade op 5 november 2016

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Roda JC Kerkrade op 5 november 2016 in MAC3Park stadion in Zwolle.
 • 5 november

  Gelijkspel Roda JC Kerkrade tegen PEC Zwolle

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in het Mac3Park met 0-0 gelijk gespeeld tegen PEC Zwolle. Roda JC blijft door dit gelijke spel voor de vierde wedstrijd op rij ongeslagen.
 • 4 november

  Yannis Anastasiou: 'We gaan onze momenten krijgen'

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van zaterdagavond 5 november 2016 tussen PEC Zwolle en Roda JC Kerkrade. • 29 oktober

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd FC Twente - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd FC Twente - Roda JC Kerkrade op 28 oktober 2016 in de Grolsch Veste in Enschede.
 • 28 oktober

  Roda JC Kerkrade speelt gelijk tegen FC Twente; 0-0 in Enschede

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in de Grolsch Veste met 0-0 gelijk gespeeld tegen FC Twente. Uitblinker aan de zijde van de Kerkradenaren was Benjamin van Leer, welke met een
  aantal schitterende reddingen zijn doel schoon hield.
 • 28 oktober

  Yannis Anastasiou: 'Kleine dingen maken een groot verschil'

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van vrijdagavond 28 oktober 2016 tussen FC Twente en Roda JC Kerkrade.
 • 27 oktober

  Geslaagde avond met Guus Hiddink, Leo Beenhakker en Evert ten Napel

  Wanneer Evert ten Napel, Guus Hiddink en Leo Beenhakker aan tafel aanschuiven zal voetbal liefhebbend Nederland beamen dat het drietal garant staat voor een boeiend gesprek. Gisteravond bleek het trio een perfecte match te zijn voor een plezierige en openhartige avond waarin voetbal centraal stond.
 • 24 oktober

  Foto- en video verslag Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag op 22 oktober 2016 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.

 • 22 oktober

  Gelijkspel Roda JC Kerkrade; rake vrije trap Mitchel Paulissen

  Roda JC Kerkrade speelt op zaterdagavond met 1-1 gelijk tegen ADO Den Haag. Na een 0-1 ruststand scoort Mitchel Paulissen uit een vrije trap de 1-1 gelijkmaker.
 • 21 oktober

  Roshon van Eijma klaar voor CFU toernooi met Curacao O20

  Roshon van Eijma heeft de eerste oefenwedstrijd als voorbereiding op het CFU (Carribean Football Union) toernooi met 4-0 gewonnen. De centrale verdediger van Roda JC O21
  speelde de gehele wedstrijd mee voor het nationaal elfal van Curacao O20.
 • 21 oktober

  Yannis Anastasiou: 'En nu doorpakken'

  Natuurlijk was ik afgelopen week opgelucht na de overwinning op Excelsior. Die zege was heel welkom, maar eigenlijk was ik vooral blij voor onze spelers, supporters en alle mensen
  binnen de club. Omdat iedereen deze overwinning heel hard nodig had.
 • 21 oktober

  Rugnummer 17: 'Hoe groter de tegenslag, hoe mooier de overwinning'

  In zijn carrière kende hij al de nodige tegenslagen. Toch wist Mikhail Rosheuvel die met zijn mentale kracht en positieve instelling altijd te overwinnen. Een eigenschap die hem
  momenteel opnieuw goed van pas komt.
 • 18 oktober

  Ed Janssen zaterdag scheidsrechter tijdens Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag

  Ed Janssen is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag op zaterdag 22 oktober 2016.
 • 17 oktober

  Foto- en video verslag Excelsior - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Excelsior - Roda JC Kerkrade op 16 oktober 2016 in stadion Woudestein Rotterdam.
 • 16 oktober

  Koop nu je tickets voor Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag

  Op zaterdag 22 oktober 2016 speelt Roda JC Kerkrade om 19.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen ADO Den Haag.
 • 16 oktober

  Winst Roda JC Kerkrade bij Excelsior; David Boysen matchwinnaar

  Op het veld van Woudenstein in Rotterdam zorgde David Boysen met een schuiver in de verre hoek in de 56e minuut voor de eerste Kerkraadse overwinning dit seizoen. De wedstrijd Excelsior - Roda JC Kerkrade eindigt in 0-1
 • 14 oktober

  Frits Schrouff: 'De aanstelling van Sef Vergoossen is een uitstekende zaak'

  In onderstaande video clubeigenaar Frits Schrouff over de aanstelling van Sef Vergoossen als Adviseur Technische Zaken van Roda JC.
 • 14 oktober

  Yannis Anastasiou: 'Goed resultaat tegen directe concurrent boeken'

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van zondagmiddag 16 oktober 2016 tussen Excelsior en Roda JC Kerkrade.

 • 14 oktober

  Sef Vergoossen wordt Adviseur Technische Zaken Roda JC

  Roda JC heeft Sef Vergoossen aangesteld als Adviseur Technische Zaken. Met zijn jarenlange ervaring in de voetballerij en zijn kennis van de club moet Vergoossen Roda JC het beslissende duwtje geven naar sportieve successen. ‘Vergoossen is in deze fase de ideale persoon die zowel de technische staf als mij van de juiste adviezen kan voorzien. En dat is de toegevoegde waarde die wij nu nodig hebben. Sef zal dan ook als klankbord fungeren voor mij en de technische staf‘, aldus technisch directeur Ton Caanen.
 • 13 oktober

  Roda JC in winterstop op trainingskamp naar Portugal

  Roda JC zal als voorbereiding op de tweede seizoenshelft in de winterstop een trainingskamp beleggen in Portugal. Evenals vorig seizoen reizen de selectie en staf naar de streek Vale
  do Lobo.
 • 11 oktober

  Simon Church voorlopig uitgeschakeld

  Simon Church zal de komende tijd niet in actie komen voor Roda JC. De Welshman viel in het duel met Feyenoord op 25 september jl. uit met een heupblessure.
 • 7 oktober

  Fox Sports DOC: Koempels in San Siro

  De FOX Sports documentaire 'Koempels in San Siro' wordt zaterdag 8 oktober om 21 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. Kijk hieronder de trailer.
 • 3 oktober

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - N.E.C.

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - N.E.C. op 1 oktober 2016 in het Parkstad Limburg stadion.
 • 2 oktober

  Roel Brouwers zet per direct punt achter zijn carrière

  Roel Brouwers heeft op eigen initiatief besloten per direct een punt achter zijn loopbaan als voetballer te zetten.
 • 1 oktober

  Roda JC Kerkrade verliest thuis met 0-1 van N.E.C.

  Roda JC Kerkrade is er zaterdagavond niet in geslaagd om de drie punten in eigen huis te houden. In de tweede helft scoort N.E.C., in de 78e minuut, door Mayi het winnende doelpunt. Door het verlies staat Roda JC Kerkrade momenteel op de laatste plaats.
 • 30 september

  Wiertz Personeelsdiensten tweede rugsponsor

  Met trots mag Roda JC Kerkrade melden dat Wiertz Personeelsdiensten met haar bedrijfslogo zaterdagavond tijdens Roda JC Kerkrade - N.E.C. voor de derde keer dit seizoen onder het rugnummer op het Roda JC shirt zal prijken.
 • 30 september

  Vanaf 30 september is "DE LANGE, het verhaal van Dick Nanninga" verkrijgbaar in de Fanshop

  Op 29 september verschijnt bij uitgeverij Thomas Rap het boek De Lange, van auteur Jeroen Siebelink. 'De Lange' vertelt het verhaal van Dick Nanninga, de spits van Roda JC die voor Oranje scoorde in de met 3-1 verloren WK finale van 1978 tegen Argentinië.
 • 30 september

  Yannis Anastasiou: 'Geen excuses meer'

  Normaal gesproken ben ik een rustig persoon die zich niet laat leiden door emoties. Ik kijk altijd eerst naar mezelf en dan naar de groep. Maar na de wedstrijd tegen Feyenoord ben ik echt boos geworden.
 • 30 september

  Rugnummer 14: 'Tegen N.E.C. móet er gewonnen worden'

  Twee weken geleden beleefde hij tegen SC Heerenveen het dieptepunt in zijn carrière. Morgen (zaterdag) wil Abdul Ajagun er alles aan doen om dat recht te zetten. Voor de aanvallende middenvelder met de uitstekende mentaliteit is er geen ruimte voor discussie. Of we nu goed of slecht spelen. Tegen NEC móet er gewonnen worden. Maakt niet uit hoe!
 • 28 september

  Koop nu je tickets voor Roda JC Kerkrade - N.E.C.

  Op zaterdag 1 oktober 2016 speelt Roda JC Kerkrade om 19.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen N.E.C.
 • 27 september

  Kevin Blom zaterdag arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - N.E.C.

  Kevin Blom is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - N.E.C. op zaterdag 1 oktober 2016.
 • 27 september

  Foto- en videoverslag Feyenoord - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Feyenoord - Roda JC Kerkrade op 25 september 2016 in de Kuip in Rotterdam.
 • 25 september

  Roda JC Kerkrade verliest in de Kuip: 5-0 in Rotterdam

  Roda JC Kerkrade verliest met ruime cijfers in de Rotterdamse Kuip. Na een 2-0 voorsprong bij rust liep Feyenoord tegen het einde van de tweede helft uit naar een 5-0 overwinning.
 • 23 september

  Wiertz Personeelsdiensten tweede rugsponsor

  Met trots mag Roda JC Kerkrade melden dat Wiertz Personeelsdiensten met haar bedrijfslogo zondagmiddag tijdens Feyenoord - Roda JC Kerkrade onder het rugnummer op het Roda JC shirt zal prijken.
 • 23 september

  Yannis Anastasiou: 'Het is onze taak om het Feyenoord zo moeilijk mogelijk te maken'

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van zondagmiddag tussen Feyenoord en Roda JC Kerkrade.
 • 22 september

  Foto- en videoverslag PSV - Roda JC Kerkrade [KNVB beker]

  Foto- en videoverslag van de bekerwedstrijd PSV - Roda JC Kerkrade op 21 september 2016 in het Philips stadion in Eindhoven.
 • 22 september

  Kick-off Business seizoen 2016-2017 door Roda JC Kerkrade en Thermae 2000

  Op dinsdag 20 september vond de Kick-off van het eerste Business event van seizoen 2016-2017 plaats. Samen met partner Thermae 2000 uit Valkenburg aan de Geul, gelegen aan de welbekende Cauberg, nodigde Roda JC Kerkrade haar Business Club leden uit om deel te nemen aan een inspirerende bijeenkomst.
 • 21 september

  Roda JC verliest bekerwedstrijd van PSV; 4-0 in Eindhoven

  Het is Roda JC Kerkrade vanavond niet gelukt om de tweede ronde van het KNVB Bekertoernooi te bereiken. In Eindhoven was PSV met 4-0 een maat te groot.
 • 20 september

  Bjorn Kuipers zondag arbiter tijdens Feyenoord - Roda JC Kerkrade

  Björn Kuipers is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Feyenoord - Roda JC Kerkrade op zondag 25 september 2016.
 • 20 september

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - SC Heerenveen

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - SC Heerenveen op 17 september 2016 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade
 • 17 september

  Roda JC Kerkrade verliest met 0-3 van SC Heerenveen; drie rode kaarten

  Roda JC Kerkrade verliest met 0-3 en eindigt de wedstrijd tegen SC Heerenveen met 9 man na rode kaarten voor Ajagun en Kum.
 • 17 september

  Roda JC speelt op 21 september uit tegen PSV voor de KNVB beker

  Roda JC speelt op woensdagavond 21 september in de eerste ronde van de KNVB Beker een uitduel tegen PSV in het Philips Stadion te Eindhoven.
 • 17 september

  Glashandel van Ooyen rugsponsor tijdens Roda JC Kerkrade - SC Heerenveen

  Met trots mag Roda JC Kerkrade melden dat Glashandel van Ooyen met haar bedrijfslogo zaterdagavond tijdens Roda JC Kerkrade - SC Heerenveen onder het rugnummer op het Roda JC shirt zal prijken.
 • 17 september

  Koop nu je tickets voor Roda JC Kerkrade - SC Heerenveen

  Op zaterdag 17 september 2016 speelt Roda JC Kerkrade om 19.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen SC Heerenveen.
 • 16 september

  Ton Caanen: "Deze mooie club kan alleen maar naar boven gaan"

  Technisch Directeur Ton Caanen blikt in een uitgebreid interview met Roda JC TV terug op de transferperiode en de eerste vijf competitiewedstrijden van de club.
 • 16 september

  Yannis Anastasiou: 'Eerste zege uit het vuur slepen'

  Na de 2-0 nederlaag van afgelopen week bij Go Ahead Eagles wachten we inmiddels vijf wedstrijden op een overwinning. Daarom gaan we er zaterdagavond tegen Heerenveen alles aan doen om de eerste zege van dit seizoen uit het vuur te slepen.
 • 16 september

  Rugnummer 2: Martin Milec, van linksbuiten tot rechtsback

  Met zijn debuutwedstrijd tegen Ajax maakte hij ruim een half jaar geleden een vliegende start. Momenteel is Standard Luik-huurling Martin Milec niet aan de meest prettige fase van zijn loopbaan bezig. Maar de rechtsback weet zeker dat het goed komt.
 • 13 september

  Bas Nijhuis zaterdag arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - SC Heerenveen

  Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - SC Heerenveen op zaterdag 17 september 2016.
 • 13 september

  60 jaar Eredivisie, stem op het Roda JC spandoek

  De fans met het mooiste spandoek - waarop een bijzonder en historisch moment van hun club in 60 jaar Eredivisie afgebeeld staat - maken tijdens deze speelronde kans op een
  geldbedrag van 15.000 euro.
 • 13 september

  Foto- en videoverslag Go Ahead Eagles - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Roda JC Kerkrade op 11 september 2016 in de Adelaarshorst in Deventer.
 • 11 september

  Roda JC Kerkrade verliest in Deventer. Eagles met 2-0 te sterk

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag duur puntverlies geleden. In Deventer ging de ploeg met 2-0 onderuit.
 • 9 september

  Yannis Anastasiou: "Mentaliteit en tactische discipline"

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van zondagmiddag tussen Go Ahead Eagles en Roda JC Kerkrade.
 • 6 september

  Ed Janssen fluit Go Ahead Eagles - Roda JC Kerkrade

  Ed Janssen is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Go Ahead Eagles - Roda JC Kerkrade op 11 september 2016.
 • 28 augustus

  Foto- en videoverslag Willem II - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Willem II - Roda JC Kerkrade op 27 augustus 2016 in het Koning Willem II stadion in Tilburg.
 • 27 augustus

  Gelijkspel Roda JC Kerkrade in Tilburg

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in het Koning Willem II Stadion met 0-0 gelijkgespeeld tegen Willem II. Bij Roda JC startte Simon Church, de spits welke werd overgenomen van MK Dons, in de basis. Gevaarlijk kon de Wales-international in zijn eerste optreden voor Roda JC niet worden.
 • 26 augustus

  Yannis Anastasiou: "Ik wil dat iedereen scherp en alert is"

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van zaterdagavond tussen Willem II en Roda JC Kerkrade.
 • 26 augustus

  Martin van den Kerkhof fluit Willem II - Roda JC Kerkrade

  Martin van den Kerkhof is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Willem II - Roda JC Kerkrade op 27 augustus 2016.
 • 26 augustus

  Roda JC Kerkrade sluit partnership met Virtuoos

  Virtuoos is de komende drie seizoenen partner van Roda JC op het gebied van vitamines, mineralen en sportvoeding. Het innovatieve Nederlandse merk ontwikkelt en produceert hoge kwaliteit voedingssupplementen voor sporters.
 • 25 augustus

  Roda JC Kerkrade recyclet oude LEDboarding naar videowall.

  Roda JC Kerkrade werkt, in samenwerking met een aantal partijen, aan het realiseren van een videowall aan de voorkant van het Parkstad Limburg stadion door gebruik te maken van haar eigen oude LEDboarding.
 • 25 augustus

  Mytides, Church en Ananou opgeroepen voor interlands

  Simon Church (foto), Frederic Ananou en Nestor Mytides, zijn alle drie opgeroepen voor de vertegenwoordigende elftallen van hun land.
 • 24 augustus

  Roda JC legt Simon Church vast

  Roda JC Kerkrade heeft overeenstemming bereikt met Milton Keynes Dons over de overgang van Simon Church. De 27-jarige aanvaller tekent voor één seizoen plus de optie voor nog een jaar bij Roda JC Kerkrade.
 • 21 augustus

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - Vitesse

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Vitesse op 20 augustus 2016 in het Parkstad Limburg stadion.
 • 20 augustus

  Roda JC Kerkrade verliest met 0-1 van Vitesse

  Roda JC Kerkrade verliest in de derde speelronde van Vitesse met 0-1. Lewis Baker scoort in de 22 minuut de enige treffer
 • 19 augustus

  Yannis Anastasiou: "Vertrouwen in de toekomst"

  Afgelopen week hebben we tegen Ajax tot de slotminuut in een gelijkspel geloofd. In het laatste half uur van de wedstrijd hebben we vol druk gezet en op basis daarvan was het 2-2 gelijkspel terecht. Natuurlijk moet ons team nog groeien, maar een dergelijk resultaat in De Arena geeft vertrouwen in de toekomst.
 • 17 augustus

  Rugnummer 3: 'Een heel goed gevoel'

  Met zijn komst naar Roda JC is hij alweer toe aan zijn vierde Eredivisieclub. En voor de tweede keer in zijn carrière is Randstedeling Christian Kum naar de provincie getrokken.
 • 16 augustus

  Vanaf Roda JC - Vitesse verscherpte toegangscontroles bij ingang stadion

  Vanaf de wedstrijd Roda JC - Vitesse van aanstaande zaterdag zullen er verscherpte toegangscontroles worden gehouden bij de ingangen van het stadion.
 • 16 augustus

  Danny Makkelie fluit Roda JC Kerkrade - Vitesse

  Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Vitesse op 20 augustus 2016.
 • 15 augustus

  Brasserie de Gele Kaart weer open

  Het voetbalseizoen is inmiddels weer begonnen en onze brasserie heeft haar deuren weer geopend!
 • 14 augustus

  Foto- en videoverslag Ajax - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Ajax - Roda JC Kerkrade op 13 augustus 2016 in de Amsterdam ArenA.
 • 13 augustus

  Bestel nu je kaarten voor Roda JC - Vitesse!

  Op zaterdag 20 augustus 2016 speelt Roda JC Kerkrade om 18.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion haar tweede thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Vitesse.
 • 13 augustus

  Sterk gelijkspel Roda JC Kerkrade tegen Ajax; 2-2 in Amsterdam

  Roda JC Kerkrade speelt in Amsterdam met 2-2 gelijk tegen Ajax. Twee keer voorsprong door Dolberg maar Auassar en Van Hyfte trekken de stand gelijk.
 • 12 augustus

  Yannis Anastasiou: "We moeten effectief zijn"

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van zaterdagavond tussen Ajax en Roda JC Kerkrade.
 • 10 augustus

  Roda JC ontbindt contract Santiago Palacios

  Roda JC Kerkrade heeft met Santiago Palacios overeenstemming bereikt over de ontbinding van zijn contract. De 25-jarige aanvaller keert terug naar zijn geboorteland Mexico om daar zijn carrière te vervolgen.
 • 10 augustus

  Frederic Ananou Man of the Match

  Met maar liefst 57% van de stemmen is Frederic Ananou gekozen tot de Holland Casino Man of the Man van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Heracles Almelo.
 • 10 augustus

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - Heracles Almelo

  Fotoverslag en samenvatting van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Heracles Almelo op 7 augustus 2016 in het Parkstad Limburg stadion.
 • 9 augustus

  Bas Nijhuis arbiter tijdens Ajax - Roda JC Kerkrade

  Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Ajax - Roda JC Kerkrade op 13 augustus 2016.
 • 7 augustus

  Moeizame start nieuw seizoen, 1-1 gelijkspel tegen Heracles

  In de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen speelt Roda JC Kerkrade met 1-1 gelijk tegen Heracles uit Almelo. Doelpunt voor rust van Jaroslav Navratil en de gelijkmaker van Adil Auassar.
 • 5 augustus

  De visie van Yannis: ‘We willen onze fans het plezier teruggeven‘

  “Zondag starten we het seizoen met de wedstrijd tegen Heracles Almelo. Deze jaargang willen we het op alle fronten beter doen dan afgelopen jaar. Met zeventien nieuwe spelers binnen de selectie is de vorming van een hecht team ons eerste doel.
 • 5 augustus

  Rugnummer 4: Er mag iets verwacht worden van Roel

  Hij was de eerste van de tien zomeraanwinsten van Roda JC Kerkrade. Roel Brouwers is teruggekeerd bij de club waar hij debuteerde in het profvoetbal.
 • 4 augustus

  Verleng op tijd uw Roda JC Kerkrade seizoenkaart

  Gelet op de drukte in de laatste week moet er rekening worden gehouden met wachttijden. Verleng [koop] uw seizoenkaart daarom deze week op tijd.
 • 3 augustus

  Jochem Kamphuis fluit Roda JC Kerkrade - Heracles Almelo

  Jochem Kamphuis is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Heracles Almelo op 7 augustus 2016.
 • 2 augustus

  Koop nu je Roda JC Kerkrade seizoenkaart!

  Roda JC Kerkrade 2016 / 2017. Jij bent erbij ! Kijk de video. VIER ZUNT RODA ONVOORWAARDELIJK!
 • 2 augustus

  Van stressbal tot geluksbal? Uitslag: loting Roda JC Sponsor Experience

  De bezoekers van het Roda JC Experience feest op zaterdag 18 juni kregen bij het verlaten in de late uurtjes een gadget mee naar huis in de vorm van een genummerde mini- voetbal. De belofte was dat hierop een verloting zou volgen, zodat we achteraf een aantal bezoekers nog met een cadeau kunnen verrassen.
 • 1 augustus

  Kom naar Roda JC Kerkrade - Heracles Almelo

  Op zondag 7 augustus 2016 speelt Roda JC Kerkrade om 16.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Heracles Almelo. Ook in dit nieuwe seizoen houden wij de drie punten in eigen huis!
 • 30 juli

  Benjamin van Leer langer bij Roda JC Kerkrade

  Roda JC Kerkrade heeft het contract van Benjamin van Leer opengebroken en met twee seizoenen verlengd. De doelman ligt nu vast tot en met medio 2019.
 • 30 juli

  Nathan Rutjes krijgt contract voor onbepaalde tijd bij Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft overeenstemming bereikt met Nathan Rutjes over een contract voor onbepaalde tijd. Het komend seizoen zal hij actief zijn als speler van de selectie. Daarna wordt dat seizoen geëvalueerd.
 • 30 juli

  Roda JC speelt met 0-0 gelijk tegen Birmingham FC

  Roda JC Kerkrade heeft de oefencampagne afgesloten met een gelijkspel. In en tegen Birmingham zagen maar liefst 426 meegereisde Roda JC supporters de ploeg met 0-0 van het veld stappen.
 • 27 juli

  Roda JC Kerkrade wint met 3-1 van Real Club Deportivo Mallorca.

  Roda JC wint op woensdagavond de oefenwedstrijd tegen het Spaanse RCD Mallorca met 3-1 na treffers van Tom Van Hyfte, Adil Auassar en David Boysen.
 • 27 juli

  Wiertz Company en Roda JC Kerkrade sluiten driejarig partnership!

  Wiertz Company en Roda JC hebben voor de komende drie jaar een nieuw business partnership bekrachtigd. De nieuwe overeenkomst is deze week in het Parkstad Limburg Stadion ondertekend. Voor Wiertz Company gebeurde dit door oprichters Dionne en Harm Wiertz, en namens Roda JC ondertekenden Nick Janssen en Beatrice Dormans.
 • 26 juli

  Update: Informatie over reis naar Birmingham


  [Update] Informatie over de reis naar en wedstrijd tegen Birmingham City.
 • 25 juli

  Roda JC O21 speelt tegen Al Shabab

  Roda JC Kerkrade O21 speelt maandag 25 juli om 18.30u tegen Al Shabab, de nieuwe club van Fred Rutten en Ruud Boymans.
 • 23 juli

  Roda JC Kerkrade oefent thuis tegen Real Club Deportivo Mallorca

  Roda JC Kerkrade speelt op woensdag 27 juli 2016 om 19.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion de vriendschappelijke wedstrijd tegen Real Club Deportivo Mallorca .
 • 23 juli

  Roda JC Kerkrade wint oefenwedstrijd met 1-0 van Fleetwood Town

  Op het terrein van De Treffers in Groesbeek wint Roda JC Kerkrade de oefenwedstrijd tegen Fleetwood Town met 1-0 na een doelpunt van David Boysen in de 70e minuut.
 • 22 juli

  Roda JC Kerkrade weer terug naar categorie 2!

  Donderdag 21 juli heeft de KNVB formeel bevestigd dat Roda JC terugkeert naar categorie 2 van het FRS-systeem.
 • 21 juli

  DocMorris speelt komend seizoen Eredivisie en wordt sponsor van Roda JC Kerkrade  De grootste postorderapotheek van Europa, DocMorris, wordt vanaf het begin van het seizoen sponsor van voetbalclub Roda JC Kerkrade.
 • 16 juli

  Roda JC Kerkrade wint met 1-0 van Alemannia Aachen

  Roda JC Kerkrade wint op haar Open Dag de oefenwedstrijd met 1-0 van Alemannia Aachen dankzij een doelpunt van Mitchel Paulissen.
 • 16 juli

  Roda JC Kerkrade Open Dag 2016

  De traditionele Roda JC Kerkrade Open Dag heeft dit jaar plaats op zaterdag 16 juli. De dag zal starten met een gevarieerd programma voor jong en oud op het voorterrein van het Parkstad Limburg Stadion.
 • 15 juli

  Roda JC Kerkrade heeft keeper Yves de Winter vastgelegd

  Roda JC Kerkrade haalt Belgische doelman Yves de Winter bij de selectie.
 • 13 juli

  Roda JC Kerkrade huurt Abdul Ajagun van Panathinaikos

  Roda JC Kerkrade huurt voor één seizoen de aanvallende middenvelder Abdul Ajagun van Panathinaikos.
 • 12 juli

  Roda JC Kerkrade wint met 0-2 bij hoofdklasser Groene Ster

  Roda JC Kerkrade stond in de vierde oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen met vijf spelers [Daryl Werker, Roel Brouwers, Mitchel Paulissen, Tim Blättler en Danny Stassar] uit regio Parkstad aan de aftrap tegen hoofdklasser Groene Ster uit Heerlerheide.
 • 12 juli

  Roda JC O21 vergeet vaker te scoren tegen Jong FC Utrecht

  Roda JC O21 speelde zijn 4e wedstrijd in de voorbereiding. Deze keer was Jong FC Utrecht, dat komend seizoen in de Jupiler League speelt, de tegenstander.
 • 12 juli

  Nestoras Mytides voor twee seizoenen naar Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met diensten van Nestoras Mytides. De 25-jarige Cypriotische spits komt over van AEK Larnaca en tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen plus de optie voor nog één jaar.
 • 9 juli

  Roda JC wint na sterke tweede helft met 1-5 van Chèvremont

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond haar derde winstpartij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen geboekt. Op een zonovergoten Sportpark De Kaffeberg werd Chevremont, de oude ploeg van Roda JC spelers Nick Wolters en Tim Blättler, met 1-5 verslagen.
 • 9 juli

  Roda JC Kerkrade O21 wint met 2-5 uit bij SC Düsseldorf West

  Op het veld van Salingia 08 in Barmen stond de volgende oefenpot op het programma. Na FC Köln en SC Susteren stond de volgende krachtmeting te wachten.
 • 9 juli

  Roda JC Kerkrade O21 speelt uit met 4-4 [3-2] gelijk tegen SC Sustern.

  De uitslag doet vermoeden dat dit een gelijk opgaande wedstrijd is geweest, maar de praktijk was anders. De 3-2 achterstand van Roda JC met rust, was gezien het aantal gecreëerde kansen op zijn minst ergerlijk te noemen.
 • 8 juli

  KLG Europe ook in het seizoen 2016-2017 hoofdsponsor van Roda JC Kerkrade

  KLG Europe zal ook komend seizoen de prominente plek op de voorkant van het Roda JC shirt innemen. KLG Europe en Roda JC hebben de overeenkomst van het hoofdsponsorschap namelijk met één seizoen verlengd. Hiermee is de logistieke dienstverlener voor het tweede opeenvolgende jaar hoofdsponsor van de club.
 • 8 juli

  Ugur Inceman verlaat Roda JC Kerkrade per direct

  Ugur Inceman heeft de clubleiding van Roda JC laten weten dat hij per direct Roda JC gaat verlaten. In een open gesprek heeft hij kenbaar gemaakt dat hij enorm veel moeite heeft om weer te wennen aan de cultuur en de omgeving waar hij nu woont en werkzaam is. Hij keert daarom terug naar Turkije, waar hij de afgelopen dertien jaar woonachtig was.
 • 8 juli

  Roda JC Kerkrade legt linksbuiten David Boysen vast

  Roda JC heeft David Boysen vastgelegd. De aanvaller komt over van Brondby IF. Boysen tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen plus de optie voor nog één jaar.
 • 5 juli

  Roda JC in tweede oefenwedstrijd te sterk voor VV Schaesberg: 1-4

  Tijdens de tweede wedstrijd in de oefencampagne was Roda JC met 1-4 te sterk voor 1e klasser VV Schaesberg. Op Sportpark Strijthagen waren Ard van Peppen, Santiago Palacios Macedo, Adil Auassar en Tom van Hyfte de doelpuntenmakers aan Kerkraadse zijde. Danny Latten liet het net bollen namens de opponent uit Landgraaf.
 • 5 juli

  Oefenwedstrijd Roda JC O21 tegen 1. FC Köln II

  Na de 59 (!) wedstrijden van afgelopen seizoen, stond er voor Roda JC O21 de eerste oefenpot van het nieuwe seizoen op het programma.
 • 4 juli

  Speciale plek voor rolstoelgebonden supporters bij Roda JC

  Vanaf start nieuwe seizoen beschikt Roda JC over een rolstoel dug-out
 • 4 juli

  Speciale actie voor maatschappelijke doelgroepen tijdens Roda JC Kerkrade thuiswedstrijden

  Vanaf start nieuwe seizoen beschikt Roda JC over een Midden in de Maatschappij tribune.
 • 2 juli

  Roda JC wint eerste oefenwedstrijd van Schinveld/Arx ICT met 0-8

  Roda JC heeft de eerste oefenwedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Tegen 4e klasser Schinveld/Arx ICT werd het 0-8.
 • 28 juni

  Tomi Juric verlaat Roda JC Kerkrade

  Tomi Juric zal Roda JC Kerkrade gaan verlaten. De club en speler zijn met elkaar in gesprek gegaan over een nieuwe verbintenis.
 • 27 juni

  Nieuwe spelers officieel gepresenteerd aan de media

  De nieuwelingen van Roda JC zijn vandaag officieel gepresenteerd aan de media.
 • 26 juni

  Druk bezochte eerste training van Roda JC

  Op zondag 26 juni liet de selectie van Roda JC voor de eerste keer dit seizoen hun gezicht zien aan de achterban. Tijdens de openbare eerste training van het seizoen waren ruim
  2000 fans aanwezig, die 'het nieuwe Roda JC' met een groot applaus en vuurwerk verwelkomden.
 • 24 juni

  Roda JC legt aanvaller Dani Schahin vast

  Roda JC Kerkrade heeft met FSV Mainz‘05 overeenstemming bereikt over de overgang van Dani Schahin. De 26-jarige aanvaller tekent in Kerkrade een overeenkomst voor twee seizoenen.
 • 24 juni

  Roda JC Kerkrade organiseert busreis naar Birmingham

  Voor de oefenwedstrijd tegen Birmingham City op zaterdag 30 juli 2016 organiseert Roda JC Kerkrade een busreis naar Birmingham.
 • 24 juni

  Eerste training Roda JC op zondag 26 juni om 14.30 uur

  Aanstaande zondag 26 juni zal Roda JC haar eerste training van het seizoen 2016-2017 afwerken in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 23 juni

  Samenwerking Roda JC Kerkrade en Advance Communications op gebied van marketing-communicatie

  Sinds juni 2016 zijn Roda JC Kerkrade en Advance Communications een intensieve samenwerking gestart. Advance Communications uit Geleen zal Roda JC vanaf het seizoen 2016/2017 ondersteunen op zowel marketing als communicatie gebied.
 • 23 juni

  Christian Kum versterkt Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft overeenstemming bereikt met Christian Kum over de duur van een contract voor twee seizoenen plus de optie voor nog één jaar. De 30-jarige verdediger komt transfervrij over van FC Utrecht.
 • 22 juni

  Roda JC niet verder met Arjan Swinkels en Rydell Poepon

  Roda JC heeft Arjan Swinkels en Rydell Poepon laten weten dat ze geen nieuwe aanbieding zullen ontvangen van de club. Hun contracten worden zodoende niet verlengd. De
  verdediger en aanvaller zullen de club dus gaan verlaten.
 • 20 juni

  Roda JC On Tour 2016

  De afgelopen weken hebben de jeugdspelers van de Roda JC voetbalacademie hun steentje bij gedragen aan de maatschappij.
 • 20 juni

  Prijs consumptiemunten gaat omhoog

  Met ingang van het seizoen 2016-2017 gaat de prijs voor een consumptiemunt met 15 cent omhoog.
 • 20 juni

  In memoriam: Walter Kousen 1947-2016

  Afgelopen zaterdag 18 juni is op 68- jarige leeftijd oud- Roda JC speler Walter Kousen overleden.
 • 18 juni

  Yannis Anastasiou gepresenteerd

  Yannis Anastasiou heeft vandaag officieel getekend voor Roda JC Kerkrade.
 • 17 juni

  Yannis Anastasiou nieuwe hoofdtrainer Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft overeenstemming bereikt met Yannis Anastasiou over de functie van hoofdtrainer. De 43-jarige Griek zal zich voor één seizoen aan Roda JC verbinden.
 • 17 juni

  Martin Milec en Marcos Gullón blijven bij Roda JC; Frederic Ananou gecontracteerd

  Roda JC heeft zich verzekerd van een langer verblijf van Martin Milec en Marcos Gullón (foto boven). Het tweetal speelde al sinds de winterstop van het afgelopen seizoen voor Roda
  JC Kerkrade. Daarnaast heeft de club zich versterkt met Frederic Ananou. De 18-jarige verdediger komt transfervrij over van 1. FC Köln.
 • 17 juni

  Gepersonaliseerde handschoenen voor keepers G-team

  De keepers van het G-team van Roda JC kregen gisteren op de training in het Parkstad Limburg Stadion gepersonaliseerde keepershandschoenen.
 • 16 juni

  Roda JC neemt afscheid van Hicham Faik en Martijn Monteyne

  Roda JC neemt na twee seizoenen afscheid van Hicham Faik. De club heeft de middenvelder laten weten het contract niet te verlengen. Dat geldt ook voor Martijn Monteyne. De
  Belg maakte vijf seizoenen deel uit van de hoofdselectie.
 • 16 juni

  Mikhail Rosheuvel voor twee seizoenen naar Roda JC

  Roda JC heeft zich verstrekt met de diensten van Mikhail Rosheuvel. De 25-jarige aanvaller komt transfervrij over van SC Cambuur en tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen.
 • 15 juni

  Roda JC legt Adil Auassar voor drie jaar vast

  Roda JC Kerkrade heeft overeenstemming bereikt met Adil Auassar over een contract voor drie seizoenen. De middenvelder komt transfervrij over van Excelsior Rotterdam.
 • 15 juni

  Koop een SEAT bij Wealer en ontvang twee gratis seizoenkaarten voor Roda JC Kerkrade.

  Koop een SEAT bij Wealer en ontvang twee gratis seizoenkaarten voor Roda JC Kerkrade.
 • 10 juni

  Rick Plum keert terug als assistent-trainer van het eerste elftal

  Rick Plum keert vanaf komend seizoen weer terug als assistent-trainer van het eerste elftal. Na een seizoen afwezigheid wordt de 42-jarige trainer weer onderdeel van de technische staf van de club. De laatste maanden was hij weer aan het werk voor de club, waarin hij zich voornamelijk bezig hield met scoutingwerkzaamheden.
 • 10 juni

  Nieuwe spelersbus Roda JC Kerkrade!

  Met ingang van het seizoen 2016-2017 beschikt Roda JC over een nieuwe spelersbus. Deze bus is mede mogelijk gemaakt door VDL/Nedcar en Taxibedrijf Van Meurs. De selectie van
  Roda JC zal de komende vier seizoenen in deze bus onder meer de ritten naar uitwedstrijden maken.