Nieuws

 • 25 november

  Roda JC kan weer bouwen aan een gezonde toekomst

  Roda JC Kerkrade is met Frits Schrouff een intentieverklaring overeengekomen om de aandelen van de club over te nemen.
 • 24 november

  Prijzen bekerduel Roda JC Kerkrade - SC Heerenveen bekend!

  Op dinsdag 15 december 2015 speelt Roda JC Kerkrade in de Achtste Finale van het KNVB Bekertoernooi om 20.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen SC Heerenveen.
 • 24 november

  Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij Schooltoer 7x5

  Dinsdag 17 november was het tijd voor de vijfde schooltoer van het seizoen 2015-2016. Basisschool De Regenboog uit Hoensbroek en Basisschool St. Franciscus uit Brunssum waren te gast in het Parkstad Limburg Stadion om deel te nemen aan de schooltoer van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 24 november

  Wil jij Roda JC Kerkrade - FC Groningen van dichtbij zien?

  Wil jij op 6 december Roda JC Kerkrade - FC Groningen in het Parkstad Limburg Stadion van dichtbij zien? Geef je dan nu op en maak kans op deze unieke plek.
 • 24 november

  Steun het G-Team op 6 december!!

  Op 6 december speelt Roda JC om 16.45 uur tegen FC Groningen. Om 14.45 uur speelt het G-Team van Roda JC tegen het G-Team van FC Groningen. Johnny de Mol verricht de aftrap van deze voorwedstrijd.
 • 23 november

  Artiesten gala bij Roda JC voor 3FM Serious Request!

  Op dinsdagavond 24 november organiseert stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij een carnavalsavond in de Business Club van het Parkstad Limburg Stadion.
 • 23 november

  Bestel nu jouw halve seizoenkaart

  Ben jij in het bezit van een Roda JC seizoenkaart? Maak dan ook je vrienden, familie, teamgenoten en andere bekenden lid van de grootste club van Limburg!
 • 21 november

  Steun Roda JC Kerkrade in de uitwedstrijd tegen Heerenveen!

  Op 28 november 2015 organiseert de supportersvereniging een busreis naar het duel Heerenveen - Roda JC Kerkrade. Leden betalen €35 voor de busreis en een entreekaartje, niet-leden betalen €40 voor de busreis en een entreekaartje.
 • 21 november

  Roda JC Kerkrade verliest thuis met 0-5 van PEC Zwolle

  Roda JC Kerkrade verliest thuis in het Parkstad Limburg Stadion met 0-5 van PEC Zwolle na een 0-2 achterstand bij rust.
 • 20 november

  De visie van Darije: "een goed resultaat zit er zeker in"

  “Twee weken geleden hebben we tegen ADO Den Haag geknokt voor wat we waard waren. Van de eerste tot de laatste minuut lieten we op basis van een enorme wilskracht opnieuw zien dat we als team écht pijn kunnen lijden.
 • 20 november

  Veiligheid rondom Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle

  Roda JC zal rondom de wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en PEC Zwolle komende zaterdag nauw in contact staan met de lokale driehoek en alerter fouilleren bij de ingangen.
 • 20 november

  Nummer 7: Tom van Hyfte: "Ik wil met Roda JC meegroeien"

  Met zijn allesbeslissende treffer zorgde hij er hoogstpersoonlijk voor dat Roda JC promoveerde naar de Eredivisie. Natuurlijk was de zinderende ontknoping in het play-offduel met NAC Breda het allermooiste moment uit de carrière van Tom Van Hyfte. Inmiddels is de nimmer verzakende middenvelder topscorer van zijn ploeg op het hoogste niveau.
 • 17 november

  Danny Makkelie fluit Roda JC Kerkrade tegen PEC Zwolle

  De KNVB heeft Danny Makkelie aangesteld als arbiter tijdens Roda JC Kerkrade tegen PEC Zwolle. De scheidsrechter wordt daarbij geassisteerd door de heren Diks en Steegstra. Vierde official is de heer Berben.
 • 17 november

  Steun Roda JC Kerkrade in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle!

  Op zaterdag 21 november 2015 speelt Roda JC Kerkrade een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De wedstrijd begint om 18.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 17 november

  Talentenforumpartner Rode Kruis staat symbool voor álle vrijwilligers van Roda JC Kerkrade

  Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle is Rode Kruis Talentenforumpartner van de wedstrijd. De Rode Kruis vrijwilligers staan symbool voor álle vrijwilligers die zich
  inzetten voor Roda JC.
 • 17 november

  Bied mee op unieke wedstrijdshirts van Roda JC

  In het bezit komen van een uniek gedragen wedstrijdshirt (met de unieke Eredivisiebadge) en ook nog eens een goed doel steunen? Bied dan mee op een van de 25 wedstrijdshirts!
 • 16 november

  Business Meeting "Organiseren van Beweging" groot succes!

  Afgelopen maandag 9 november was de Business Club in het Parkstad Limburg Stadion het podium voor een Business Meeting met als thema “Organiseren van Beweging". Met
  voormalig directeur Huub Narinx als dagvoorzitter en sprekers Hans Junggeburt, Karel Bouckaert en Jan van Halst was het een avond vol van inspiratie, maar zeker ook humor.
 • 16 november

  Trainer Kalezic neemt selectie mee ondergronds

  Op dinsdagmiddag 10 november bezochten de selectie en staf, samen met het personeel van Roda JC, de steenkolenmijn van Blegny.
 • 14 november

  Nummer 10 | Daniel de Silva: "Roda JC kwam op het juiste moment"

  Hij staat te boek als het grootste Australische talent allertijden. Afgelopen zomer tekende Daniel de Silva een vijfjarig contract bij de Italiaanse topclub AS Roma. Maar eerst moet de lancering van zijn veelbelovende carrière gestalte krijgen in Kerkrade.
 • 9 november

  Rode kaart van Tomi Juric geseponeerd

  De rode kaart die Tomi Juric ontving tijdens de wedstrijd Roda JC - ADO Den Haag van vrijdag 6 november jongstleden is door de KNVB geseponeerd.
 • 7 november

  Interviews na Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag met Gibril Sankoh en Edwin Gyasi

  Roda JC Club TV; Interviews na Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag op 6 november 2015 met Gibril Sankoh en Edwin Gyasi.
 • 6 november

  Weer gelijkspel thuis voor Roda JC Kerkrade; 1-1 tegen ADO Den Haag

  Roda JC Kerkrade speelt op vrijdagavond met 1-1 gelijk tegen ADO Den Haag. Voor rust scoorden Tom van Hyfte en Mike Havenaar. In de tweede helft is er een rode kaart voor Tomi Juric.
 • 6 november

  Informatie voor seizoenkaarthouders die na 1 oktober jl een seizoenkaart hebben ontvangen

  Roda JC is deze week overgestapt op een nieuwe ticketingsysteem. Als gevolg hiervan komen de seizoenkaarten die na 1 oktober 2015 zijn aangevraagd niet door het toegangscontrolesysteem.
 • 6 november

  Darije Kalezic: "ADO met opgeheven hoofd tegemoet treden"

  Hoofdtrainer Darije Kalezic blikt vooruit op het duel tussen Roda JC Kerkrade en ADO Den Haag. Het duel tussen de nummer 10 (Roda JC) en nummer 13 (ADO) begint vanavond om 20.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 5 november

  Kalezic neemt Roda JC mee ondergronds in de mijnen in Blegny

  Kameraadschap, hard werken, samen strijden. Oftewel: de koempelmentaliteit, voortgekomen uit ons gezamelijke mijnverleden.
 • 5 november

  Jong Roda JC verliest nipt van Borussia Dortmund II

  Na de geslaagde tests tegen 1. FC Köln II (1-1) en Patro Maasmechelen (3-0 winst) stond de volgende krachtmeting voor Jong Roda JC op het programma: Borussia Dortmund II.
 • 5 november

  Ramakers Accountancy B.V. rugsponsor tijdens Roda JC - ADO Den Haag

  Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag, welke morgenavond om 20.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion wordt gespeeld, is Ramakers Accountancy B.V. rugsponsor. Naast onze trouwe rugsponsor Medisana, zal Ramakers Accountancy B.V. hiermee de tweede rugsponsor van de wedstrijd zijn.
 • 5 november

  Zuyd Hogeschool Talentenforum Partner van de wedstrijd!

  Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag, welke morgenavond gespeeld wordt om 20.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion, is Zuyd Hogeschool de Talentenforum Partner van de wedstrijd.
 • 4 november

  Studenten Zuyd Hogeschool met korting naar Roda JC - ADO Den Haag

  Aanstaande vrijdag 6 november om 20.00 uur neemt Roda JC het op tegen ADO Den Haag.Voor deze wedstrijd is er een speciale aanbieding voor studenten van Zuyd Hogeschool.
 • 3 november

  Steun Roda JC Kerkrade in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag

  Op vrijdag 6 november 2015 speelt Roda JC Kerkrade om 20.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Het team van Darije Kalezic zal gebrand zijn op revanche na de 6-0 nederlaag tegen Ajax. Alleen met uw steun houden wij de drie punten in eigen huis!
 • 31 oktober

  Roda JC hard onderuit in de ArenA: 6-0

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond een forse nederlaag geleden. In de Amsterdam ArenA was Ajax met 6-0 te sterk. Viktor Fischer, Arek Milik en Davy Klaassen wisten alledrie tweemaal te scoren voor de Amsterdammers.
 • 30 oktober

  Roda JC speelt op dinsdag 15 december in de beker tegen SC Heerenveen

  Roda JC Kerkrade speelt in de 1/8 finale van de KNVB beker een thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Die wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 15 december om 20.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 30 oktober

  De visie van Darije Kalezic :”90 minuten lang een échte wedstrijd”

  Roda JC Club TV blikt met hoofdtrainer Darije Kalezic vooruit op het duel tussen Ajax en Roda JC Kerkrade.
 • 30 oktober

  Samenwerking Roda JC en SBLplus

  Vanaf dit seizoen heeft Roda JC gekozen om de facilitaire werkzaamheden bij SBLplus onder te brengen. SBLplus is geen onbekende bij Roda JC al menig jaar zijn zij sponsor en supporter van Roda JC. Bij de niet te vergeten bekerwedstrijd van dit jaar tegen PSV waren zij shirtsponsor.
 • 29 oktober

  Stienstra en Rabobank Parkstad Limburg samen rugsponsor bij twee topwedstrijden

  Tijdens de uitwedstrijd van aanstaande zaterdag tussen Ajax en Roda JC Kerkrade en de uitwedstrijd PSV - Roda JC Kerkrade op 12 december 2015, zal Roda JC met twee verschillende rugsponsoren spelen. Stienstra en Rabobank Parkstad Limburg zullen met een wissel tijdens de rust op de positie onder het rugnummer prijken.
 • 29 oktober

  Steun Roda JC Kerkrade in de uitwedstrijd tegen Ajax!

  Aanstaande zaterdag (31 oktober 2015) organiseert de supportersvereniging een busreis naar het duel Ajax - Roda JC Kerkrade. Geef u op en steun Roda JC in deze belangrijke uitwedstrijd!
 • 29 oktober

  Bjorn Kuipers aangesteld als arbiter tijdens Ajax - Roda JC Kerkrade

  De KNVB heeft Bjorn Kuipers aangesteld als arbiter tijdens Ajax - Roda JC Kerkrade. De scheidsrechter wordt daarbij geassisteerd door de heren Van Roekel en Zeinstra. Vierde official is de heer Blank.
 • 29 oktober

  Wedstrijdshirts bekerduel worden geveild voor 3FM Serious Request!

  De wedstrijdshirts die Roda JC gisteravond droeg in de bekerwedstrijd tegen FC Lienden (5-6 winst in strafschoppenreeks), zullen in november en december geveild worden voor NPO 3FM Serious Request.
 • 28 oktober

  Roda JC Kerkrade ronde verder na gelijkmaker Van Hyfte; 5-6 winst in strafschoppenreeks

  Roda JC Kerkrade heeft zichzelf verzekerd van een plek in de volgende ronde. Het elftal van Darije Kalezic moest diep gaan; na strafschoppen was Roda JC te sterk voor het dapper spelende FC Lienden.
 • 28 oktober

  Jong Roda JC Kerkrade wint van Patro Maasmechelen

  Na het verdienstelijke gelijkspel tegen 1.FC Köln II (1-1) stond gisteren de volgende test op het programma tegen Patro Maasmechelen.
 • 28 oktober

  Maandag 2 november 2015 inloopavond in het Parkstad Limburg Stadion

  Komende maandag (2 november 2015) staat er weer een inloopavond van het Platform Roda JC op het programma. Iedereen is vanaf 20:00 uur van harte welkom in de persruimte van het Parkstad Limburg Stadion.
 • 27 oktober

  Steun Roda JC Kerkrade in Lienden!

  Op woensdag 28 oktober 2015 speelt Roda JC Kerkrade om 20:00 uur in de derde ronde van het bekertoernooi een uitwedstrijd tegen FC Lienden. De supportersvereniging organiseert een busreis naar dit duel. Geef u op en steun Roda JC op weg naar de 1/8e finales!
 • 27 oktober

  Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij Schooltoer 7x3

  Dinsdag 20 oktober was het tijd voor de derde schooltoer van het seizoen 2015-2016. Basisschool Ummer Clumme uit Klimmen en basisschool de Schakel uit Heerlen waren te gast in het Parkstad Limburg Stadion om deel te nemen aan de schooltoer van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 26 oktober

  Respect en sportiviteit hoog in het vaandel bij Roda JC

  Er is heden ten dage veel te doen omtrent respect en sportiviteit in het voetbal. Niet enkel het profvoetbal, maar ook het amateurvoetbal wordt regelmatig geconfronteerd met incidenten die sportiviteit niet ten goede komen.
 • 24 oktober

  Vroege treffer Juric niet genoeg; Roda JC Kerkrade verliest van Excelsior

  Roda JC Kerkrade verliest in het eigen Parkstad Limburg stadion met 1-2 van Excelsior. Een vroege openingstreffer van Tomi Juric bleek uiteindelijk niet genoeg.
 • 23 oktober

  De visie van Darije Kalezic: ”We blijven ons realiseren waar we vandaan komen”

  Hoofdtrainer Darije Kalezic blikt vooruit op het duel tussen Roda JC Kerkrade - Excelsior. De hoofdtrainer werkt sinds deze week samen met Technisch Directeur Ton Caanen. Beide hebben afgelopen donderdag een goed en constructief gesprek gevoerd met wederzijds respect voor elkaar. Caanen en Kalezic zijn professionals en beschikken over een winnaarsmentaliteit, zijn gepassioneerd en proberen het maximale uit mensen te halen. Zowel de trainer als de directeur zijn beide van mening dat de club Roda JC voorop staat en zij zullen dit dan ook op de best mogelijke manier uitdragen.
 • 23 oktober

  Soccer Arena Talentenforum Partner tijdens Roda JC Kerkrade - Excelsior

  Tijdens de wedstrijd Roda JC – Excelsior is Soccer Arena Talentenforum partner van de wedstrijd. De Soccer Arena is een grote indoor soccerhal en heeft vier voetbalvelden die voorzien zijn van kunstgras. De velden kunnen gebruikt worden voor meerdere doeleinden en doelgroepen. Het bedrijf is gelegen in het LeisureDome en maakt deel uit van de Rodaboulevard.
 • 23 oktober

  JORC Industrial B.V. rugsponsor tijdens Roda JC Kerkrade - Excelsior

  Met trots mag Roda JC melden dat JORC Industrial B.V. tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Excelsior wederom met haar naam op het Roda JC shirt pronkt. Naast onze trouwe rugsponsor Medisana, is JORC hiermee de tweede rugsponsor van de wedstrijd.
 • 23 oktober

  Rugnummer 8: Hicham Faik

  Als fijnbesnaarde technicus is hij hard op weg een volwaardige Eredivisievoetballer te worden. Hicham Faik is zelfbewust en kent zijn kwaliteiten maar blijft vooral nuchter.
 • 21 oktober

  Statement Roda JC over adviesrapport BEST FC

  Gezien de recente publicaties waarin personen buiten de club hun mening ventileren over het adviesrapport en de opvolging van aspecten hieruit door Roda JC, hechten wij er waarde aan een toelichting hierop te geven.
 • 21 oktober

  Martin van den Kerkhof arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - Excelsior

  De KNVB heeft Martin van den Kerkhof aangesteld als arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - Excelsior. De scheidsrechter wordt daarbij geassisteerd door de heren Simons en Dobre. Vierde Official is de heer Blank.
 • 20 oktober

  Roda JC nodigt alle amateurpartners uit voor Roda JC Kerkrade - Excelsior!

  In het kader van het amateurpartnership nodigt Roda JC alle leden van haar 61 amateurpartners uit om met een flinke korting de eredivisiewedstrijd Roda JC Kerkrade – Excelsior op zaterdag 24 oktober om 20.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion te bekijken. Is jouw club amateurpartner van Roda JC en wil jij graag gebruik maken van dit aanbod? Aanmelden kan tot woensdag 21 oktober 2015 10:00 uur!
 • 20 oktober

  Dirk Nanninga: Lieverd van beton [DOC]

  Dinsdagavond 20 oktober 2015 is om 22.00 uur de premiere op FOXSPORTS1 te zien van een documentaire over Dick Nanninga:
  Dirk Nanninga : Lieverd van Beton.
 • 19 oktober

  Technisch Directeur Ton Caanen: ”Zowel sportief als financieel stappen maken”

  Ton Caanen is vandaag officieel gepresenteerd als Technisch Directeur van Roda JC Kerkrade. De 49-jarige Limburger tekende afgelopen vrijdag een contract tot medio 2018 bij de Eredivisionist en werd vandaag tijdens een persconferentie voorgesteld aan de media.
 • 17 oktober

  Support Roda JC Kerkrade tegen Excelsior

  Op 24 oktober speelt Roda JC Kerkrade om 20.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Excelsior. Koop uw kaartjes en support Roda JC in deze belangrijke thuiswedstrijd!
 • 17 oktober

  Gelijkspel Roda JC Kerkrade in Utrecht

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht met 1-1 gelijk gespeeld. Voor Roda JC maakte Tomi Juric zijn tweede Eredivisiedoelpunt, voor FC Utrecht was Sébastian Haller trefzeker.
 • 16 oktober

  Ton Caanen Technisch Directeur Roda JC Kerkrade

  Roda JC Kerkrade heeft overeenkomst bereikt met Ton Caanen over de functie van Technisch Directeur. De 49-jarige Limburger tekent een contract tot medio 2018 bij de eredivisionist.
 • 16 oktober

  De visie van Darije Kalezic: ”Doorgaan op de ingeslagen weg”

  Roda JC Club TV blikt met hoofdtrainer Darije Kalezic vooruit op het competitieduel tussen FC Utrecht en Roda JC Kerkrade van zaterdag 17 oktober 2015. De Kerkradernaren trappen morgenavond om 20:45 uur af in stadion De Galgenwaard.
 • 16 oktober

  Roda JC Kerkrade Voetbaldagen 2015

  Voel je drie dagen Roda JC Kerkrade prof op de Roda JC Voetbaldagen 2015 in oktober!
 • 15 oktober

  Lemmens Transport B.V. rugsponsor tijdens FC Utrecht - Roda JC Kerkrade

  Lemmens Transport B.V. zal tijdens de wedstrijd FC Utrecht - Roda JC Kerkrade met haar naam op de achterzijde van het Roda JC shirt pronken. Naast onze trouwe rugsponsor Medisana, is Lemmens Transport B.V. hiermee de tweede rugsponsor van de wedstrijd.
 • 14 oktober

  Bas Nijhuis aangesteld als arbiter tijdens FC Utrecht - Roda JC Kerkrade

  De KNVB heeft Bas Nijhuis aangesteld om de wedstrijd van aankomende zaterdag tussen FC Utrecht en Roda JC Kerkrade in goede banen te leiden. De scheidsrechter wordt daarbij geassisteerd door de heren Rob van de Ven en Charles Schaap. Vierde official is de heer Steven van der Vrande.
 • 12 oktober

  Roda JC Business Event geslaagd!

  De spits is er af: het eerste Business Event van het seizoen ’15-’16 zit er op! Meer dan 60 gasten waren afgelopen donderdag aanwezig bij de netwerkbijeenkomst onder leiding van Sjoerd van de Spijker en hebben kunnen genieten van een fantastisch 3-gangen diner uitgeserveerd door de International Butler Academy.
 • 11 oktober

  Steun Roda JC Kerkrade in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht

  Op zaterdag 17 oktober 2015 speelt Roda JC Kerkrade om 20:45 uur een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De supportersverenigingen organiseren een busreis naar dit duel.
 • 9 oktober

  Kom met Roda JC in actie voor Serious Request 2015

  Van 18-24 december vindt de actie Serious Request van NPO 3FM plaats in Heerlen. Het Glazen Huis zal op het Pancratiusplein komen te staan. Drie DJ‘s laten zich opsluiten in het glazen huis en zullen niet eten. Op kerstavond verlaten zij het huis.
 • 8 oktober

  Roda JC Kerkrade verlengt samenwerking met FysioStofberg

  Roda JC Kerkrade heeft de samenwerking met FysioStofberg met drie seizoenen verlengd. De uitstekende relatie tussen beide partijen heeft geleid tot een nieuwe overeenkomst tot aan 30 juni 2018.
 • 5 oktober

  Jong Roda JC Kerkrade verliest thuis van Jong NEC

  Op maandagavond verliest Jong Roda JC Kerkrade in de Beloftencompetitie in het Parkstad Limburg stadion met 1-4 van Jong NEC/FC Oss.
 • 4 oktober

  Oosttribune kleurt grijs-geel-zwart met honderden senioren en koempels

  De wedstrijd Roda JC Kerkrade - SC Cambuur op zaterdag 3 oktober jl. stond in de Week tegen Eenzaamheid in het teken van de Roda JC Old Stars.
 • 3 oktober

  Wereldgoal Van Hyfte niet genoeg; Roda JC speelt met 1-1 gelijk tegen SC Cambuur

  Roda JC Kerkrade speelt op zaterdagavond 3 oktober in het Parkstad Limburg stadion met 1-1 gelijk tegen SC Cambuur.
 • 2 oktober

  Gratis toegang voor oud-koempels bij Roda JC - SC Cambuur

  De wedstrijd Roda JC Kerkrade – SC Cambuur op zaterdag 3 oktober om 19.45 uur zal in het teken staan van Roda JC Old Stars. Het seniorenproject van stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij staat voor activering en sociale cohesie van senioren en beleving van Roda JC Kerkrade.
 • 2 oktober

  Support Roda JC Kerkrade tegen SC Cambuur

  Op 3 oktober speelt Roda JC Kerkrade om 19.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen sc Cambuur. De wedstrijd staat in het teken van de Seniorenactie.
 • 2 oktober

  Gemeente Kerkrade: Talentenforum Partner van de wedstrijd!

  De Gemeente Kerkrade is tijdens Roda JC Kerkrade - Cambuur Leeuwarden de Talentenforum Partner van de wedstrijd. De gemeente Kerkrade en Roda JC Kerkrade hebben alle koempels die in de Kerkraadse mijnen hebben gewerkt uitgenodigd voor een gratis bezoek aan de eredivisiewedstrijd Roda JC Kerkrade – SC Cambuur.
 • 2 oktober

  Wiertz Gastvrij levert topkrachten aan Limburgse horeca en hospitality

  Wiertz Gastvrij zal tijdens wedstrijd Roda JC Kerkrade - SC Cambuur met haar naam als sponsor op de rugzijde van het shirt onder het rugnummer staan.
 • 2 oktober

  Ard van Peppen: ‘met het snot voor de ogen’

  Hij kwam met hoge verwachtingen naar Kerkrade, twijfelde na de degradatie over een verlenging van zijn verblijf om vervolgens een maand geleden zijn contract bij Roda JC open te breken. Ard van Peppen is inmiddels gewend aan de opportunistische voetbalwereld.
 • 1 oktober

  Plechtige uitvaartdienst van Rob Siebers in Parkstad Limburg Stadion

  Woensdag 30 september heeft de plechtige uitvaartdienst van Rob Siebers plaatsgevonden in het Parkstad Limburg Stadion. Siebers, een groot Roda JC fan, overleed vorige week woensdag op 30-jarige leeftijd na een kort ziekbed.
 • 1 oktober

  Roda JC Kerkrade Kinderpersconferentie 30 september 2015

  Mascotte Koempeltje werd een tijdje geleden door trainer Darije Kalezic uitgedaagd voor een wedstrijdje ‘latje trappen´. De verliezer mocht een prijs bedenken voor de winnaar. Koempeltje won, Darije Kalezic verloor.
 • 30 september

  Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij Schooltoer

  Afgelopen dinsdag was het tijd voor de tweede schooltoer van het seizoen 2015-2016. Basisschool Bergop uit Ubachsberg en basisschool Bocholtz uit Bocholtz waren te gast in het Parkstad Limburg Stadion om deel te nemen aan de schooltoer van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 29 september

  Jeroen Manschot aangesteld als arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - Cambuur Leeuwarden

  De KNVB heeft Jeroen Manschot aangesteld om de wedstrijd van aankomende zaterdag tussen Roda JC Kerkrade en Cambuur Leeuwarden in goede banen te leiden. De scheidsrechter wordt daarbij geassisteerd door de heren Strijker en Vandeursen. Vierde Official is de heer Otto.
 • 29 september

  Roda JC Kerkrade stapt over op een nieuw ticketingsysteem

  Tussen donderdag 24 september en dinsdag 29 september stapt Roda JC Kerkrade Ticketing over naar een nieuw kaartenysteem.
 • 29 september

  Jong Roda JC Kerkrade wint uit in Dordrecht

  In de voorronde reservecompetitie Poule B won het Beloften elftal van Eric van der Luer maandagavond in het Rizal Hoogwerkers stadion uit in Dordrecht met 1-3.
 • 27 september

  Roda JC Kerkrade verliest met 2-1 van FC Twente

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag in de uitwedstrijd tegen FC Twente geen punten weten te pakken. In de Grolsch Veste waren de Tukkers met 2-1 te sterk voor de Kerkradenaren. Tomi Juric maakte zijn eerste Eredivisiedoelpunt voor Roda JC.
 • 27 september

  Gözübüyük aangesteld als arbiter tijdens FC Twente - Roda JC Kerkrade

  De KNVB heeft Serdar Gözübüyük aangesteld om de wedstrijd tussen FC Twente en Roda JC Kerkrade van aanstaande zondag in goede banen te leiden. De scheidsrechter wordt daarbij geassisteerd door de heren Janson en Van Zuilen. Vierde Official is de heer Perez.
 • 27 september

  Pennino Advocaten tweede rugsponsor bij uitwedstrijd tegen FC Twente

  Pennino Advocaten, gevestigd in Kerkrade, zal bij de uitwedstrijd tegen FC Twente met haar naam op de rugzijde van het shirt onder het rugnummer pronken.
 • 25 september

  Darije Kalezic: ”Wij willen met de borst vooruit spelen in Enschede”

  Roda JC trainer Darije Kalezic blikt samen met doelman Benjamin van Leer in Roda JC TV vooruit op het competitieduel FC Twente - Roda JC van komende zondag.
 • 25 september

  Roda JC Kerkrade op 28 oktober tegen FC Lienden in 3e ronde KNVB beker

  Roda JC Kerkrade speelt in de derde ronde van de KNVB Beker tegen FC Lienden. Dat wees de loting uit in de Rotterdamse Kuip op donderdagavond 24 september.
 • 23 september

  Roda Merchandise nu ook in Heerlen én Roermond te koop

  Roda Merchandise sloot afgelopen week een overeenkomst met Hendriks Mode om in de filialen in Heerlen én Roermond de officiële merchandise van Roda JC te verkopen.
 • 23 september

  Roda JC Kerkrade wint in Groesbeek met 0-3 van De Treffers

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in de tweede ronde van het KNVB bekertoernooi met 0-3 gewonnen van De Treffers.
 • 23 september

  Richmond Boakye twee duels geschorst

  Roda JC Kerkrade en Richmond Boakye hebben het schikkingsvoorstel van de KNVB geaccepteerd. Dit betekent dat de 22- jarige aanvaller voor twee duels is geschorst. Hij mist daardoor de wedstrijden tegen De Treffers (beker) en FC Twente.
 • 21 september

  Interviews na Roda JC Kerkrade - Feyenoord met Hicham Faik en Gibril Sankoh

  Interviews voor Roda JC Club TV met Hicham Faik en Gibril Sankoh na de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Feyenoord op 20 september 2015.
 • 21 september

  Eerbetoon Dick Nanninga vol emotie

  Voorafgaand de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Feyenoord nam Roda JC op eervolle wijze afscheid van clubicoon Dick Nanninga.
 • 21 september

  Roda JC Kerkrade op bezoek bij De Treffers

  Op woensdag 23 september 2015 speelt Roda JC Kerkrade een uitwedstrijd in de KNVB beker tegen De Treffers. Het betreft een wedstrijd in de 3e ronde van de KNVB beker. Roda JC stroomt -als betaald voetbalclub- pas in deze ronde in.
 • 20 september

  Steun Roda JC Kerkrade in de uitwedstrijd tegen FC Twente

  Op zondag 27 september 2015 speelt Roda JC Kerkrade om 16:45 uur een uitwedstrijd tegen FC Twente. De supportersvereniging organiseert een busreis naar dit duel.
 • 20 september

  Verdiend gelijkspel Roda JC Kerkrade tegen Feyenoord

  Roda JC Kerkrade speelt in de zondagse voormiddag gelijk tegen Feyenoord uit Rotterdam. Na een 0-1 voorsprong door Michiel Kramer is het Hicham Faik die met een prachtige vrije trap de 1-1 gelijkmaker binnen schiet.
 • 20 september

  Dick Nanninga, all time topscorer van Roda JC Kerkrade

  De wedstrijd Roda JC - Feyenoord zal omgedoopt worden tot de 'Dick Nanninga wedstrijd'. Het duel zal volledig in het teken staan van het onlangs overleden clubicoon.
 • 19 september

  Schooltoer 2015-2016 van start!

  Afgelopen dinsdag was het tijd voor de eerste schooltoer van het seizoen 2015 - 2016. Basisschool de Vlieger uit Hoensbroek en basisschool Majella Gérardus uit Heerlen waren te gast in het Parkstad Limburg Stadion om deel te nemen aan de schooltoer van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 19 september

  Roda Merchandise introduceert het Dick Nanninga Collectors shirt

  Roda Merchandise introduceert het Koempel Collectors Shirt als hommage aan onze helden van vroeger.
 • 18 september

  Darije Kalezic: ‘Wel respect, geen ontzag voor Feyenoord’

  “Met vier overwinningen uit de eerste vijf wedstrijden kent Feyenoord een prima start van de competitie. Natuurlijk is de tegenstander van komende zondag van een ander kaliber. Maar iedereen heeft ernaar gesnakt om weer in de Eredivisie uit te komen. Daarom zullen we ook zondagmiddag met trots én met de borst vooruit spelen.
 • 18 september

  Richmond Boakye inzetbaar voor Roda JC in topper tegen Feyenoord

  Richmond Boakye is komende zondag inzetbaar in de wedstrijd tegen Feyenoord.
 • 18 september

  Rugnummer 4: Rostyn geniet van iedere minuut

  Hij verkoos Roda JC boven veel lucratievere mogelijkheden. Rostyn Griffiths was op zoek naar een Europees podium en greep die kans in Kerkrade met beide handen aan.
 • 16 september

  Xonar Talentenforum Partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Feyenoord

  Xonar is tijdens Roda JC Kerkrade - Feyenoord de Talentenforum Partner van de wedstrijd. Xonar biedt hulp bij veilig opvoeden en opgroeien aan kinderen, jongeren en ouders in Limburg.
 • 16 september

  Kom aanstaande zondag op tijd naar het stadion!

  Zondag gaat het stadion twee uur voor de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Feyenoord open.
 • 16 september

  Support Roda JC Kerkrade tegen Feyenoord

  Op zondagmiddag 20 september speelt Roda JC Kerkrade om 12.30 tegen Feyenoord. Deze wedstrijd staat in het teken van Dick Nanninga.
 • 16 september

  Roda JC - Feyenoord in het teken van Dick Nanninga

  De wedstrijd Roda JC - Feyenoord zal omgedoopt worden tot de 'Dick Nanninga wedstrijd'. Het duel zal volledig in het teken staan van het onlangs overleden clubicoon.
 • 15 september

  Pol van Boekel fluit Roda JC Kerkrade tegen Feyenoord

  De KNVB heeft scheidsrechter Pol van Boekel aangesteld om de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Feyenoord van aanstaande zondag te leiden.
 • 14 september

  Jong Roda JC Kerkrade speelt gelijk tegen Jong Go Ahead Eagles

  Jong Roda JC Kerkrade speelt in Poule B van de Beloftencompetitie met 2-2 gelijk tegen koploper Go Ahead Eagles uit Deventer.
 • 14 september

  Beloften spelen thuis tegen Go Ahead Eagles

  Het Beloftenteam van Roda JC Kerkrade onder leiding van Eric van der Luer speelt vanavond tegen de beloften van Go Ahead Eagles.
 • 14 september

  Interviews na Roda JC Kerkrade - NEC met Van Son en Paulissen

  Interviews voor Roda JC Club TV met Jens van Son en Mitchel Paulissen na de wedstrijd Roda JC Kerkrade - NEC op 12 september 2015.
 • 12 september

  Gelijkspel Roda JC Kerkrade tegen NEC

  Voor ruim 14.000 toeschouwers speelt Roda JC Kerkrade op zaterdagavond met 0-0 gelijk tegen NEC uit Nijmegen.
 • 11 september

  Rugnummer 18: Jens van Son

  Hij speelde bijna tweehonderd wedstrijden voor FC Eindhoven, fungeerde er jarenlang als aanvoerder en werd omschreven als ‘kind van de club’. Middenvelder Jens van Son was toe aan een nieuwe stap in zijn carrière.
 • 11 september

  Darije Kalezic: ‘Met beide voeten op de grond blijven'’

  “Wanneer je als promovendus negen punten uit de eerste vier wedstrijden haalt, mag je spreken van een goede start. Tegelijkertijd realiseren we ons dat dit pas een begin is.
 • 10 september

  KLG Europe nieuwe hoofdsponsor Roda JC Kerkrade; DPA mouwsponsor en Wiertz Personeelsdiensten broeksponsor

  Roda JC Kerkrade en KLG Europe hebben een overeenkomst gesloten voor hoofdsponsoring. Onder de naam ‘KLG’ zal het bedrijf dit seizoen een prominente plaats innemen op de voorkant van het Roda JC Kerkrade shirt.
 • 10 september

  Steun Roda JC in het bekerduel tegen De Treffers

  Op woensdag 23 september 2015 speelt Roda JC Kerkrade in de tweede ronde van de KNVB Beker een uitwedstrijd tegen De Treffers uit Groesbeek. De supportersvereniging organiseert een busreis naar dit bekerduel.
 • 8 september

  Kuipers aangesteld als arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - NEC Nijmegen

  De KNVB heeft Björn Kuipers aangesteld om de wedstrijd Roda JC Kerkrade - NEC Nijmegen van aanstaande zaterdag in goede banen te leiden.
 • 8 september

  VDL Nedcar Talentenforum partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - NEC Nijmegen

  Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - NEC Nijmegen van aanstaande zaterdag 12 september, zal VDL Nedcar de Talentenforum partner van de wedstrijd zijn.
 • 8 september

  Kerkraadse koempels gratis naar Roda JC Kerkrade - sc Cambuur

  In het Jaar van de Mijnen 2015 nodigen de gemeente Kerkrade en Roda JC Kerkrade alle koempels die in de Kerkraadse mijnen hebben gewerkt van harte uit voor een bezoek aan de eredivisiewedstrijd Roda JC Kerkrade – SC Cambuur Leeuwarden op zaterdag 3 oktober 2015 om 19:45 uur in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 5 september

  EK Showkorpsen in Parkstad Limburg Stadion

  Het EK Showkorpsen vindt dit jaar weer plaats in het Parkstad Limburg Stadion. Tientallen topkorpsen komen zaterdag 26 september naar Kerkrade voor de ‘Champions League’ van de korpsmuziek.
 • 5 september

  Roda JC Kerkrade verlengt contracten van Ard van Peppen en Tom van Hyfte

  Roda JC Kerkrade heeft de contracten van Ard van Peppen en Tom van Hyfte met twee seizoenen verlengd. Beide spelers liggen zodoende vast tot en met medio 2018.
 • 4 september

  Beloften Roda JC Kerkrade spelen oefenwedstrijd tegen Iran -23

  Zaterdagmiddag 5 september wordt er in het Parkstad Limburg Stadion een oefenwedstrijd gespeeld tussen de Beloften van Roda JC Kerkrade en Iran onder 23.
 • 4 september

  Roda JC Voetbalacademie kledingsponsors

  Enkele maanden geleden is onze jeugdafdeling Roda JC Voetbalacademie gestart met een kledingsponsorplan.
 • 3 september

  Inloopavond platform op maandag 7 september 2015

  De eerstvolgende inloopavond, georganiseerd door het platform Roda JC, zal plaatsvinden op maandag 7 september 2015. Vanaf 20:00 uur is iedere supporter welkom in Brasserie De Gele Kaart in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 1 september

  Roda JC Kerkrade presenteert KLG

  KLG Europe neemt dit seizoen de prominente plaats in op de achterkant van het Roda JC Kerkrade shirt. Zodoende zijn zij, na onze trouwe partner Medisana, de tweede rugsponsor van de club.
 • 1 september

  Roda Deal & Roda Support gelanceerd!

  Vanochtend om 08:00 uur was het eindelijk zo ver; Roda Deal en Roda Support werden gelanceerd! Vanaf nu kunt u bij Roda Deal terecht voor de beste deals uit de regio Parkstad.
 • 31 augustus

  Roda JC ontbindt contract Marc Höcher; speler vindt onderdak bij FC Rot-Weiß Erfurt

  Roda JC Kerkrade heeft het contract met Marc Höcher, dat nog één jaar doorliep, per direct ontbonden. Daardoor is de weg voor de middenvelder vrij om over te stappen naar het Duitse FC Rot-Weiß Erfurt.
 • 31 augustus

  Rigino Cicilia wordt voor één seizoen verhuurd aan RKC Waalwijk

  Roda JC Kerkrade heeft met RKC Waalwijk overeenstemming bereikt over de verhuur van Rigino Cicilia. De 20-jarige aanvaller wordt voor één seizoen uitgeleend aan de club uit de Jupiler League.
 • 31 augustus

  Roda JC huurt Richmond Boakye voor één seizoen van Atalanta Bergamo

  Roda JC Kerkrade heeft met Atalanta Bergamo overeenstemming bereikt over de huur van Richmond Boakye. De Ghanese aanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van de Italianen.
 • 31 augustus

  Anco Jansen vertrekt naar Boluspor

  Roda JC Kerkrade heeft vanochtend met Boluspor overeenstemming bereikt over de overgang van Anco Jansen. De 26- jarige middenvelder tekent voor twee jaar in Turkije.
 • 30 augustus

  Roda JC Kerkrade wint uit bij AZ met 0-1

  Roda JC Kerkrade wint in Alkmaar de uitwedstrijd tegen AZ met 0-1. Matchwinnaar is Rostyn Griffiths die in de 37e minuut de voorsprong uit een corner binnen kopt.
 • 28 augustus

  De visie van Darije Kalezic: AZ Alkmaar

  Roda JC Club TV beschouwt met hoofdtrainer Darije Kalezic voor op de uitwedstrijd van aanstaande zondag tegen AZ Alkmaar.
 • 27 augustus

  Santiago Palacios wordt één seizoen verhuurd aan MVV Maastricht

  Roda JC Kerkrade heeft met MVV Maastricht overeenstemming bereikt over de verhuur van Santiago Palacios. De Mexicaan kwam deze zomer over van De Treffers en staat sinds 1 juli onder contract bij de eredivisionist.
 • 25 augustus

  Roda JC Kerkrade huurt Daniël de Silva van Perth Glory

  Roda JC Kerkrade heeft met Perth Glory overeenstemming bereikt over de huur van Daniël de Silva. De 18- jarige middenvelder wordt voor twee seizoenen gehuurd van de club uit Australië.
 • 25 augustus

  Jeroen Manschot aangesteld als arbiter tijdens AZ - Roda JC Kerkrade

  De KNVB heeft Jeroen Manschot aangesteld om de wedstrijd van aankomende zondag tussen AZ Alkmaar en Roda JC Kerkrade in goede banen te leiden. De arbiter wordt daarbij geassisteerd door de heren Bluemink en De Vries. Vierde official is de heer Bossen.
 • 24 augustus

  Beloften Roda JC Kerkrade verliezen met 1-0 van Excelsior

  In Rotterdam verliezen de Beloften van Roda JC Kerkrade met 1-0 van Excelsior. Vijf minuten voor de rust scoort Daan Bovenberg uit een penalty.
 • 24 augustus

  Steun Roda JC Kerkrade in de uitwedstrijd tegen AZ Alkmaar

  Op zondag 30 augustus 2015 speelt Roda JC Kerkrade om 14:30 uur een uitwedstrijd tegen AZ Alkmaar. De supportersvereniging organiseert een busreis naar dit duel.
 • 22 augustus

  Roda JC Kerkrade wint met 1-0 van De Graafschap

  Roda JC Kerkrade wint zaterdagavond in het Parkstad Limburg Stadion met 1-0 van De Graafschap. Vlak voor rust scoort Tom van Hyfte de 1-0.
 • 21 augustus

  KLG Europe (tweede) rugsponsor en broeksponsor Roda JC Kerkrade

  Roda JC Kerkrade en KLG Europe hebben een overeenkomst gesloten voor shirtsponsoring. Onder de naam ‘KLG´ zal het bedrijf dit seizoen een prominente plaats innemen op de achterkant van het Roda JC Kerkrade shirt.
 • 21 augustus

  Rugnummer 15: Santiago Palacios

  Zijn verhaal klinkt als een jongensboek. Santiago Palacios heeft zijn droom om als profvoetballer aan de slag te gaan waargemaakt. De geboren en getogen Mexicaan is dolblij met zijn contract bij Roda JC maar snakt nu naar zijn debuut.
 • 21 augustus

  Darije Kalezic: ’Doorgaan op de ingeslagen weg’

  “Met De Graafschap treffen we vanavond een directe concurrent. In Doetinchem heeft handhaving, net als bij ons, de hoogste prioriteit. Dat neemt niet weg dat wij De Graafschap hetzelfde zullen benaderen als elke andere tegenstander.
 • 21 augustus

  Medisana blijft rugsponsor Roda JC Kerkrade

  Voor alweer het vierde seizoen op rij zal Medisana Benelux de prominente plaats achter op het shirt van Roda JC Kerkrade innemen.
 • 19 augustus

  Vacature: Roda JC zoekt nieuwe 'Head of Sales'

  41 jaar Eredivisie! Roda JC Kerkrade is na 1 jaar onderbreking weer terug! Terug om samen te bouwen aan een stabiele toekomst….
 • 19 augustus

  Winnen met Roda JC Kerkrade?

  Elk seizoen maken deelnemers van de VriendenLoterij kans op duizenden Eredivisieprijzen zoals seizoenkaarten, wedstrijdtickets, fanshop cadeaukaarten, meet-and-greets met Eredivisiespelers én tickets voor exclusieve plaatsen direct aan het veld.
 • 19 augustus

  Support Roda JC Kerkrade tegen De Graafschap

  Roda JC Kerkrade speelt op zaterdag 22 augustus om 18.30 in het Parkstad Limburg stadion tegen De Graafschap. Steun ons team in haar tweede thuiswedstrijd van het seizoen.
 • 19 augustus

  Roda JC Kerkrade contracteert Australiër Tomi Jurić

  Roda JC Kerkrade heeft met Tomi Jurić overeenstemming bereikt over een contract van één seizoen plus de eenzijdige optie vanuit Roda JC voor nog een seizoen. De Australische spits van Kroatische komaf komt over van Western Sydney, waar hij de laatste twee seizoenen actief was.
 • 19 augustus

  Parkstad Limburg Stadion weer anderhalf uur voor de wedstrijd open

  Roda JC Kerkrade heeft de beslissing, om het stadion maar één uur voor de wedstrijd te openen, teruggedraaid. Dit betekent dat vanaf de thuiswedstrijd tegen De Graafschap het Parkstad Limburg Stadion gewoonlijk weer geopend is vanaf 1,5 uur voor de wedstrijd.
 • 19 augustus

  Martijn Monteyne voor één seizoen vastgelegd

  Roda JC Kerkrade heeft Martijn Monteyne voor het restant van dit seizoen vastgelegd en tekent dus een eenjarige overeenkomst met de club. De verdediger stond de afgelopen vier jaar al onder contract bij Roda JC, maar zijn verbintenis werd in een eerder stadium niet verlengd.
 • 19 augustus

  i-Minded Talentenforum partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - De Graafschap

  Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - De Graafschap van aanstaande zaterdag 22 augustus, zal i-Minded dé Talentenforum partner van de wedstrijd zijn.
 • 18 augustus

  Bas Nijhuis aangesteld als arbiter bij Roda JC - De Graafschap

  De KNVB heeft Bas Nijhuis aangesteld om de wedstrijd Roda JC - De Graafschap van aanstaande zaterdag 22 augustus in goede banen te leiden. De arbiter wordt daarbij geassisteerd door de heren Van de Ven en Schaap. 4e official is de heer Kooij.
 • 18 augustus

  Beloften Roda JC Kerkrade winnen met 5-3 van Fortuna Sittard

  Maandagavond 17 augustus stond in het Parkstad Limburg Stadion het duel tussen de Beloftenteams van Roda JC Kerkrade en Fortuna Sittard op het programma.
 • 17 augustus

  Ard van Peppen mist duel tegen De Graafschap wegens schorsing

  Ard van Peppen is naar aanleiding van zijn rode kaart, die hij ontving in de wedstrijd Vitesse - Roda JC van afgelopen vrijdag, door de KNVB voor één duel geschorst.
 • 14 augustus

  Tiental Roda JC Kerkrade onderuit in Arnhem: 3-0

  Roda JC Kerkrade verliest in Arnhem met 3-0 van Vitesse. Vlak voor rust krijgt Ard van Peppen, na een handsbal op de doellijn, de rode kaart.
 • 13 augustus

  De visie van Darije Kalezic: Vitesse

  De visie van Darije Kalezic op de uitwedstrijd tegen Vitesse op 14 augustus 2015 in Arnhem.
 • 12 augustus

  Roda JC Kerkrade Talentenforum

  Het motto van het Roda JC Talentenforum is: ‘Samen bouwen we aan de (voetbal)toekomst van onze regio en creëren een meerwaarde met elkaar‘.
 • 11 augustus

  Eric Braamhaar aangesteld als arbiter tijdens Vitesse-Roda JC Kerkrade

  De KNVB heeft Eric Braamhaar aangesteld als arbiter om de wedstrijd van aankomende vrijdag tussen Vitesse en Roda JC Kerkrade in goede banen te leiden. De scheidsrechter wordt daarbij geassisteerd door de heren Geutjes en Brink. Vierde official is de heer Berben.
 • 9 augustus

  Roda JC Club TV: Interviews met Tom van Hyfte en Edwin Gyasi

  Roda JC Club TV: Interviews met Tom van Hyfte en Edwin Gyasi na de 3-1 overwinning op Heracles Almelo.
 • 8 augustus

  Roda JC Kerkrade wint Eredivisie ouverture met 3-1

  Roda JC Kerkrade wint haar openingswedstrijd van het nieuwe Eredivisie seizoen 2015 - 2016. Na een 0-1 achterstand werd Heracles Almelo in het Parkstad Limburg Stadion met 3-1 verslagen.
 • 7 augustus

  Roda JC Kerkrade Business contractsessies

  De afgelopen weken vonden in het Parkstad Limburg Stadion contractsessies plaats. Leden van het zakelijk netwerk konden zich aanmelden voor deze sessies, waarbij de ondertekening werd gevierd met een “persmomentje".
 • 7 augustus

  De visie van Darije Kalezic: "Handhaven onze uitdaging"

  “Vanavond starten we ons heroptreden in de Eredivisie met de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Zo als u weet zal dit seizoen handhaven onze uitdaging zijn. Dat willen we graag bewerkstelligen met teamwerk vol passie en strijd. En met voetbal waarmee onze supporters zich hopelijk kunnen identificeren.
 • 7 augustus

  Support Roda JC Kerkrade in de wedstrijd tegen Heracles Almelo

  Zaterdagavond 8 augustus 2015 om kwart voor acht is het zover, dan is Roda JC Kerkrade terug in de Eredivisie. Steun ons team in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.
 • 7 augustus

  Farshad Noor tekent contract bij Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft met Farshad Noor overeenstemming bereikt over een eenjarig contract met de eenzijdige optie vanuit Roda JC voor nog een seizoen. De 20- jarige middenvelder trainde al vanaf het begin van de voorbereiding mee met de selectie van Roda JC en kwam ook in actie in verschillende oefenwedstrijden.
 • 6 augustus

  Rugnummer 23: Arjan Swinkels

  Zijn afgelopen seizoen liet in een notendop zien hoe extreem het leven van een profvoetballer kan zijn. Bij Lierse SK kreeg Arjan Swinkels van de ene op de andere dag te horen dat er geen plek meer voor hem was. Roda JC sloot hem in de armen met de memorabele promotie als geweldige apotheose.
 • 5 augustus

  Ed Janssen fluit seizoensouverture Roda JC - Heracles Almelo

  De KNVB heeft Ed Janssen aangesteld om Roda JC's eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2015-2016 in goede banen te leiden. De arbiter uit Meijel wordt geassisteerd door de heren Strijker en Hoksbergen. Vierde official is de heer Van der Vrande.
 • 5 augustus

  Seizoenkaart aanvraag voor Heracles kan tot en met vandaag (woensdag) 18.00 uur

  Indien u een seizoenkaart aanvraagt voor vandaag (woensdag 5 augustus) 18.00 uur, dan worden deze kaarten nog op tijd verwerkt voor de eerste thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo aanstaande zaterdag 8 augustus.
 • 4 augustus

  Al bijna 8200 mensen gingen u voor..

  Koop nu uw Eredivisie seizoenkaart 2015 - 2016 en geniet van alle thuiswedstrijden van Roda JC Kerkrade!
 • 1 augustus

  Roda JC Kerkrade wint uit in Cuijk met 2-5 van JVC

  Roda JC Kerkrade speelde zaterdagavond 1 augustus een oefenwedstrijd tegen Topklasser JVC. Na een 0-2 ruststand won het Kerkraadse team in Cuijk met 2-5.
 • 30 juli

  Op karakter - de terugkeer van Roda JC in de Eredivisie

  Reportage van L1 over de terugkeer van Roda JC Kerkrade in de Eredivisie.
 • 27 juli

  Roda JC Kerkrade speelt op 1 augustus tegen JVC Cuijk

  Roda JC Kerkrade zal op 1 augustus om 18.00 uur in Cuijk een oefenwedstrijd tegen JVC Cuijk spelen. Deze wedstrijd vervangt de wedstrijd tegen Chievo Verona.
 • 26 juli

  Roda JC Kerkrade verliest met 2-1 van FC Groningen

  Roda JC Kerkrade verliest in Haren met 2-1 de oefenwedstrijd van FC Groningen. Rode kaart voor Arjan Swinkels
 • 25 juli

  Wedstrijd FC Groningen - Roda JC Kerkrade verplaatst naar zondagmiddag

  Op advies van de politie is - i.v.m. mogelijk noodweer - de oefenwedstrijd Groningen - Roda JC Kerkrade in Haren afgelast.
 • 25 juli

  Roda JC Kerkrade contracteert Rostyn Griffiths

  Roda JC Kerkrade contracteert de 27-jarige Australische defensieve middenvelder Rostyn Griffiths.
 • 24 juli

  Roda Support en Payroll Limburg.nl ondertekenen strategisch partnership

  Deze week bekrachtigden Roda Support en Payroll Limburg.nl op officiële wijze de samenwerking tussen beide organisaties.
 • 22 juli

  Roda JC Kerkrade verliest oefenwedstrijd tegen Alemannia Aachen

  Roda JC Kerkrade verliest op dinsdagavond in het Parkstad Limburg Stadion de oefenwedstrijd tegen Alemannia Aachen met 0-1.
 • 21 juli

  Clubicoon Dick Nanninga overleden

  Met grote verslagenheid ontvingen wij hedenmorgen het droevige nieuws dat clubicoon en oud-international Dick Nanninga op 66-jarige leeftijd is overleden.
 • 21 juli

  Organisatie Roda JC Kerkrade ontwikkelt zich verder

  Na de degradatie in 2014 was Roda JC Kerkrade genoodzaakt om een aantal verregaande organisatorische maatregelen te nemen.
 • 19 juli

  Maak er een mooi feest van en kom naar Roda JC - Alemannia Aachen!

  'Roda und der TSV' een veel gehoorde supporterskreet op de tribunes in zowel het Parkstad Limburg Stadion als het Tivoli in Aachen. De warme vriendschapsband tussen supporters en clubs bestaat al sinds jaar en dag.
 • 18 juli

  Roda JC Kerkrade wint met 1-2 oefenwedstrijd bij EVV Echt

  Roda JC Kerkrade wint op zaterdagavond in Echt de oefenwedstrijd tegen EVV met 1-2. Vlak voor tijd scoort Rigino Cicilia de winnende treffer.
 • 17 juli

  Eric van der Luer dubbelfunctie bij Roda JC Kerkrade

  Eric van der Luer zal een dubbelfunctie bij Roda JC Kerkrade gaan bekleden.
 • 17 juli

  Koempeltje nieuwe mascotte Roda JC Kerkrade

  Afgelopen zondag is op de jaarlijkse open dag van Roda JC Kerkrade afscheid genomen van de oude mascotte Lucky en is de nieuwe mascotte welkom geheten. De nieuwe mascotte van Roda JC Kerkrade is Koempeltje!
 • 15 juli

  Roda JC verwelkomt Payroll Limburg.nl als businesspartner!

  Met gepaste trots mag Roda JC Kerkrade melden dat het Limburgse payroll bedrijf Payroll Limburg.nl met ingang van het komende seizoen 2015 – 2016 business partner wordt.
 • 13 juli

  Uitslag loterij Open Dag Roda JC Kerkrade

  De winnende lotnummers van de Roda JC Kerkrade Open Dag 2015 loterij. Winnaars gefeliciteerd. Prijzen zijn vanaf woensdag op te halen in de Fanshop. In totaal zijn er voor €1331 aan loten verkocht. Hiervan gaat de helft naar Nui Offensief en de helft naar de Roda JC Voetbalacademie.
 • 12 juli

  Formula Installatie Services B.V. maakt tentdoeken Parkstad Limburg Stadion weer schoon!

  Afgelopen vrijdag (10 juli 2015) was het weer tijd voor de reiniging van de tentdoeken van het Parkstad Limburg Stadion. Deze spectaculaire werkzaamheden, welke één keer in de vijf jaar plaatsvinden, werden uitgevoerd door gekwalificeerde alpinisten van het bedrijf Formula Installatie Services B.V.
 • 11 juli

  Roda JC haalt uit tegen FC Gulpen in tweede oefenwedstrijd: 0-26

  Roda JC Kerkrade heeft de tweede oefenwedstrijd van het seizoen met behoorlijke cijfers gewonnen. Tegen 5e klasser FC Gulpen werd het 0-26. Gibril Sankoh maakte tijdens dit duel zijn officieuze debuut in het Roda JC tricot. Hoofdtrainer Kalezic had voor de routinier een plek centraal in de verdediging gereserveerd.
 • 9 juli

  Kom op 12 juli 2015 naar de open dag van Roda JC Kerkrade!

  De Open Dag van Roda JC Kerkrade zal dit jaar op zondag 12 juli 2015 plaatsvinden in en rondom het Parkstad Limburg Stadion. Tijdens deze dag zal de selectie voor het komende seizoen gepresenteerd worden en zullen er allerlei activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd.
 • 7 juli

  Wijzigingen in Roda JC Fanshop

  Met ingang van 1 juli jongstleden zijn de activiteiten van de Roda JC Fanshop overgegaan naar Roda Merchandise. Roda Merchandise is een apart bedrijf waar Roda JC nauw mee samenwerkt, maar welke geen onderdeel uitmaakt van Roda JC BV.
 • 7 juli

  Al ruim 5.500 mensen gingen je voor.. Koop je Roda JC (halve) seizoenkaart!

  Na de bizarre en onvergetelijke ontknoping in Breda en het geweldige feest op de markt in Kerkrade is eens te meer gebleken wat voor een fantastische achterban Roda JC heeft. Vanzelfsprekend danken we iedereen voor de steun gedurende dit seizoen en kijken we nu natuurlijk vooruit naar het 42e jaar Eredivisie in de clubgeschiedenis van Roda JC!
 • 6 juli

  Roda JC contracteert Gibril Sankoh voor één seizoen

  Roda JC Kerkrade heeft zich per direct versterkt met de diensten van Gibril Sankoh. De 32- jarige verdediger tekent voor één seizoen bij de club. Sankoh komt transfervrij over van het Chinese Henan Jianye.
 • 4 juli

  Seizoen geopend met zevenklapper: LHC - Roda JC 0-7

  Roda JC heeft de eerste wedstrijd van het seizoen 2015-2016 winnend afgesloten. Tegen 2e klasser LHC uit het Kerkraadse Eygelshoven werd het 0-7.
 • 3 juli

  Medisana ook komend seizoen rugsponsor Roda JC Kerkrade

  Voor alweer het vierde seizoen op rij zal Medisana Benelux de prominente plaats achter op het shirt van Roda JC Kerkrade innemen.
 • 2 juli

  Paulissen, Wolters en Souren zetten krabbel onder contract

  Vanmiddag hebben Mitchel Paulissen, Nick Wolters en Nicky Souren hun handtekening gezet onder de overeenkomst met Roda JC Kerkrade.
 • 30 juni

  Wealer en Roda JC slaan handen ineen

  Wealer Autogroep is met ingang van komend seizoen de nieuwe autopartner van eredivisionist Roda JC Kerkrade.
 • 29 juni

  Louis Coolen wordt geen Technisch Manager Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft met Louis Coolen geen overeenstemming bereikt over de functie van technisch manager. Coolen was vanaf 1 april verantwoordelijk voor voetbaltechnische zaken, waaronder het eerste elftal en de Roda JC Voetbalacademie.
 • 29 juni

  Eerste training van het seizoen 2015/2016 onder massale opkomst van supporters

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag (maandag) haar eerste training in voorbereiding op het seizoen 2015 / 2016 afgewerkt. Onder het applaus van ruim 400 aanwezige supporters werd de nieuwe hoofdtrainer Darije Kalezic en de spelersgroep verwelkomd in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 29 juni

  Van Son en Palacios tekenen contract

  Jens van Son en Santiago Palacios hebben vanochtend voorafgaand aan de eerste training officieel hun contract met Roda JC ondertekend.
 • 26 juni

  Veranderingen Kidsclub Roda JC seizoen 15/16

  De Kidsclub is volop in de weer met het programma van komend seizoen. Roda JC is weer terug in de Eredivisie en de zomerstop is weer bijna ten einde.
 • 26 juni

  Oefenschema Roda JC 2015-2016

  Nu de kruitdampen van een spectaculair slot van het seizoen zijn opgetrokken, zijn alle pijlen lanzgaam weer gericht op het Eredivisie seizoen 2015-2016.
 • 25 juni

  Incasso seizoenkaarten vindt plaats binnen nu (25 juni) en zeven werkdagen

  Indien u reeds een seizoenkaart bij Roda JC Kerkrade heeft aangeschaft, dan zal binnen nu (25 juni) en 7 werkdagen het bedrag van uw seizoenkaart geïncasseerd worden.
 • 22 juni

  Seizoenopruiming in de Fanshop tot en met 28 juni 2015!

  De Fanshop van Roda JC Kerkrade is tot en met 28 juni geopend. Vanaf 29 juni tot en met 11 juli zal de Fanshop gesloten zijn. Op 12 juli is de Fanshop weer geopend. Vanaf die datum kunt u de nieuwe collectie voor het seizoen 2015-2016 aanschaffen.
 • 21 juni

  Trotse Limburgse bedrijven steunen het kledingsponsorplan van Roda JC Voetbalacademie

  Roda JC Kerkrade is een club die sterk verankerd is in de Limburgse samenleving. Onze club staat voor een gevoel van trots, betrokkenheid en kameraadschap.
 • 17 juni

  Roda JC contracteert Jens van Son en Santiago Palacios Macedo

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de diensten van Jens van Son en Santiago Palacios Macedo. Van Son, die als verdediger en als middenvelder uit de voeten kan, komt transfervrij over van FC Eindhoven. Aanvaller Palacios komt transfervrij over van Topklasser De Treffers uit Groesbeek.
 • 16 juni

  Mitchel Paulissen verlengt contract bij Roda JC

  Mitchel Paulissen heeft overeenstemming bereikt met Roda JC over een nieuwe overeenkomst. De 22- jarige middenvelder heeft zijn contract opengebroken en met twee jaar verlengd. Paulissen ligt zodoende vast tot de zomer van 2018.
 • 13 juni

  Darije Kalezic: ”Zeer verheugd om bij Roda JC aan de slag te gaan als hoofdcoach”

  Roda JC TV maakte een reportage over de presentatie van Darije Kalezic. 'Ik ben zeer verheugd om bij Roda JC aan de slag te gaan als hoofdcoach', aldus de kersverse oefenmeester. Algemeen directeur Wim Collard: 'Darije kenmerkt zich in zijn aanpak en zijn visie over voetbal past binnen Roda JC'. Bijgaand het volledige item.
 • 12 juni

  Darije Kalezic officieel gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer

  Vrijdagochtend werd Darije Kalezic officieel gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van Roda JC Kerkrade. De 45-jarige trainer ondertekende vandaag een tweejarig contract dat hem in de seizoenen 2015-2016 en 2016-2017 aan Roda JC Kerkrade verbindt.
 • 11 juni

  Nieuwe hoofdtrainer Roda JC is Darije Kalezic

  Roda JC Kerkrade heeft vandaag defintiief overeenstemming bereikt met Darije Kalezic over de functie van hoofdtrainer. De 45- jarige trainer tekent een contract dat hem in de seizoenen 2015-2016 en 2016-2017 aan Roda JC verbindt.