17/18
4616verkochte seizoenkaarten

Nieuws

 • 26 juni

  Informatie over thuis- en uitshirts 2017-2018; shirt onthuld op Open Dag!

  Op sociale media circuleren berichten over de levering van de Roda JC shirts. Hierover wil de club graag duidelijkheid scheppen, omdat een deel van deze berichten niet juist of onterecht zijn.
 • 26 juni

  Medisana voor zesde seizoen op rij rugsponsor van Roda JC

  Roda JC en Medisana hebben ook voor komend seizoen een overeenkomst gesloten voor shirtsponsoring. Het van oorsprong Kerkraadse bedrijf staat zodoende in het seizoen 2017-2018 voor het zesde opeenvolgende jaar als rugsponsor op het shirt.
 • 26 juni

  Kom op zondag 2 juli naar de Open Dag!

  De traditionele Roda JC Kerkrade Open Dag vindt dit jaar plaats op zondag 2 juli en wordt gelijktijdig georganiseerd met de eerste openbare training van het seizoen 2017-2018.
 • 23 juni

  MASCOT WORKWEAR NIEUWE HOOFDSPONSOR RODA JC KERKRADE

  Roda JC Kerkrade heeft met MASCOT WORKWEAR een overeenkomst gesloten als hoofdsponsor. Onder die naam neemt het bedrijf de komende twee seizoenen onder meer de prominente plaats in op het shirt van Roda JC.
 • 22 juni

  Informatie over levering thuisshirts i.v.m. groot succes 'Early Bird Actie'

  Roda JC heeft onlangs haar bestaande - en nieuwe seizoenkaarthouders de mogelijkheid geboden om via de 'early bird actie' een gratis nieuw Masita thuisshirt van Roda JC te scoren. Hiervoor diende een seizoenkaart vóór 1 juni besteld en betaald te zijn. Een mooie actie waar veel fans gebruik van hebben gemaakt. Hiervoor allereerst natuurlijk onze dank!
 • 22 juni

  Robert Molenaar officieel gepresenteerd: "Roda JC is een prachtuitdaging"

  Vandaag is Robert Molenaar in de perskamer van het Parkstad Limburg Stadion officieel voorgesteld aan de media als de nieuwe hoofdtrainer van Roda JC. Samen met technisch directeur Harm van Veldhoven hief hij het glas champagne op zijn eenjarig contract met de optie voor nog een jaar.
 • 21 juni

  Robert Molenaar nieuwe hoofdtrainer Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft overeenstemming bereikt met Robert Molenaar over de functie van hoofdtrainer. De 48- jarige Zaandammer tekent in Kerkrade een contract voor één seizoen met de optie voor nog een jaar.
 • 17 juni

  Tom van Hyfte vertrekt bij Roda JC en tekent bij KFCO Beerschot Wilrijk

  Tom van Hyfte komt komend seizoen niet uit voor Roda JC. De 31-jarige middenvelder keert terug naar zijn geboorteland België waar hij een contract heeft getekend bij KFCO Beerschot Wilrijk.
 • 16 juni

  Definitief speelschema Eredivisie seizoen 2017-2018

  De KNVB heeft het definitieve speelschema voor het Eredivisieseizoen 2017-2018 gepresenteerd. Het seizoen wordt op zondag 13 augustus gestart met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Tot de winterstop worden er achttien speelrondes afgewerkt. Op zondag 6 mei wordt het seizoen afgesloten met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.
 • 16 juni

  Harm van Veldhoven start vandaag als Technisch Directeur van Roda JC

  Harm van Veldhoven keert terug bij Roda JC in de rol van Technisch Directeur. De 54- jarige tot Belg genaturaliseerde Nederlander heeft met de club overeenstemming bereikt over een contract voor onbepaalde tijd. Hij start per vandaag met zijn werkzaamheden voor Roda JC.
 • 13 juni

  Roda JC opent het seizoen 2017-2018 bij PEC Zwolle

  Het Eredivisie-seizoen 2017-2018 start voor Roda JC Kerkrade met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle op zondag 13 augustus. Het aanvangstijdstip is nog niet bekend. Een week later, op vrijdag 18 augustus, speelt Roda JC zijn eerste thuiswedstrijd tegen Vitesse. Dat blijkt uit het concept- speelschema van de KNVB.
 • 12 juni

  Nathan Rutjes presenteert het officiële competitieprogramma 2017/2018.

  De Eredivisie speler is door de KNVB uitgekozen om op 13 juni in Zeist aanwezig te zijn.
 • 5 juni

  In Memoriam: Cheick Tioté

  Met verslagenheid en groot verdriet heeft Roda JC Kerkrade kennis genomen van het plotseling overlijden van onze oud-speler Cheick Tioté.
 • 29 mei

  Voorzitter Raad van Commissarissen Harm Wiertz legt functie neer

  Harm Wiertz heeft de club medegedeeld dat hij zijn functie als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Roda JC met ingang van vandaag neerlegt. Een verschil van inzicht omtrent de wijze waarop toezicht moet worden gehouden en Roda JC de komende tijd gezond moet worden gemaakt lagen ten grondslag aan zijn besluit.
 • 29 mei

  Fotoverslag Roda JC Kerkrade - MVV 28 mei 2017

  Fotoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - MVV op 28 mei 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 29 mei

  Roda JC handhaaft zich in Eredivisie!

  Roda JC heeft zich in de finaleronde van de Jupiler Play-Offs weten te handhaven in de Eredivisie. Na 26 minuten spelen was het Daryl Werker die de bal tegen het net wist te koppen.
  Hij bepaalde hiermee ook meteen de eindstand in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 26 mei

  Oproep aan fans: ontvang de spelers zondag bij het PLS!

  Aanstaande zondag 28 mei staat om 14.30 uur de allesbeslissende derby Roda JC - MVV Maastricht op het programma om een plek in de Eredivisie.
 • 26 mei

  Reactie Roda JC n.a.v. wanordelijkheden tijdens MVV Maastricht - Roda JC

  Roda JC heeft kennis genomen van de uitlatingen in de media van het bestuur van MVV Maastricht over het gedrag van de supporters tijdens de wedstrijd MVV - Roda JC van gisterenavond (donderdag 25 mei) waarbij het duel een halfuur vertraging opliep.
 • 26 mei

  Fotoverslag MVV - Roda JC Kerkrade 25 mei 2017

  Fotoverslag van de wedstrijd MVV - Roda JC Kerkrade op 25 mei 2017 in het Geusselt stadion in Maastricht.
 • 25 mei

  Roda JC Kerkrade speelt 0-0 gelijk in Maastricht

  Roda JC Kerkrade speelt in de eerste wedstrijd van de Jupiler Play-Offs finale gelijk tegen MVV. In de uitwedstrijd in Maastricht kwamen beide ploegen niet verder dan 0-0.
  Zondagmiddag volgt om 14.30 uur in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade de beslissende wedstrijd.
 • 25 mei

  Ed Janssen scheidsrechter tijdens Roda JC Kerkrade - MVV Maastricht

  Ed Janssen is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - MVV Maastricht op zondag 28 mei 2017.
 • 24 mei

  Steun Roda JC in de derby tegen MVV Maastricht!

  Roda JC Kerkrade speelt op 25 en 28 mei 2017 Jupiler Play-Offswedstrijden om promotie/degradatie tegen MVV Maastricht.
 • 23 mei

  Pennino rugsponsor tijdens finaleronde Jupiler Play-Offs

  Bij de twee belangrijkste wedstrijden van dit seizoen, uit en thuis tegen MVV Maastricht, zal Pennino Advocaten tweede rugsponsor zijn.
 • 23 mei

  Roda JC traint hele week achter gesloten deuren

  Deze week vinden er bij Roda JC geen openbare trainingen plaats. Het eerste elftal traint tot en met de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht van aanstaande zondag 28 mei achter gesloten deuren.
 • 23 mei

  Geen rol meer voor Anastasiou; Huub Stevens toegevoegd aan technische staf Roda JC

  De directie, Raad van Commissarissen en eigenaar Frits Schrouff hebben na intensief beraad en in overleg met Yannis Anastasiou besloten om in aanloop naar de laatste twee wedstrijden van dit seizoen voor een andere aanpak te kiezen.
 • 22 mei

  Fotoverslag Roda JC Kerkrade - Helmond Sport 21 mei 2017

  Fotoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade Helmond Sport op 21 mei 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 22 mei

  Rode kaart van Mikhail Rosheuvel geseponeerd

  De aanklager betaald voetbal heeft de rode kaart van Mikhail Rosheuvel geseponeerd. Daardoor is de aanvaller gewoon inzetbaar in het Jupiler Play-Off duel tegen MVV Maastricht van aanstaande donderdag.
 • 22 mei

  Kom in het geel naar de derby; shirts voor 5 euro verkrijgbaar!

  Komende zondag 28 mei staat om 14.30 uur de allesbeslissende wedstrijd in de Jupiler Play-Offs op het programma. Roda JC speelt dan thuis tegen streekgenoot MVV Maastricht om een plek in de
  Eredivisie.
 • 22 mei

  Pol van Boekel scheidsrechter tijdens MVV Maastricht - Roda JC Kerkrade

  Pol van Boekel is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens MVV Maastricht - Roda JC Kerkrade op donderdag 25 mei 2017.
 • 21 mei

  Roda JC in extremis naar finaleronde Jupiler Play-Offs

  Roda JC heeft zich geplaatst voor de finaleronde van de Jupiler Play-Offs. In het Parkstad Limburg Stadion werd het 1-1 tegen Helmond Sport. Dit was na de 0-1 uitoverwinning in
  Helmond voldoende om door te gaan. Invaller Gyliano Van Velzen was het goudhaantje voor de Kerkradenaren. Hij zorgde na 89 minuten voor de bevrijdende gelijkmaker.
 • 19 mei

  Adil Auassar twee wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk

  Roda JC en Adil Auassar hebben het schikkingsvoorstel van de KNVB geaccepteerd. De middenvelder ontving een schorsing van twee wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. Dit betekent dat Auassar niet inzetbaar is in de return van de Jupiler Play-Off wedstrijd Roda JC - Helmond Sport die komende zondag gespeeld wordt.
 • 19 mei

  Fotoverslag Helmond Sport - Roda JC Kerkrade 18 mei 2017

  Fotoverslag van de wedstrijd Helmond Sport - Roda JC Kerkrade op 18 mei 2017 in het Lavans stadion in Helmond.
 • 18 mei

  Eerste winst in Jupiler Play-Offs is binnen; 0-1 door doelpunt Dani Schahin

  De negen bussen met meegereisde Roda JC supporters waren maar nét op tijd gearriveerd. Door de slechte toegangswegen rondom het stadion miste enkele supporters zelfs de
  openingsfase van dit duel.
 • 18 mei

  Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot Roda JC - Helmond Sport

  Roda JC speelt Jupiler Play-Offswedstrijden om promotie/degradatie. De club speelt op zondag 21 mei om 12.30 uur de return in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 18 mei

  Siemen Mulder scheidsrechter tijdens Roda JC Kerkrade - Helmond Sport

  Siemen Mulder is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - Helmond Sport op zondag 21 mei 2017.
 • 16 mei

  Foto- en videoverslag Vitesse - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Vitesse - Roda JC Kerkrade op 14 mei 2017 in het Gelredome in Arnhem.
 • 15 mei

  Paulissen ontvangt schorsing; Raykov, Papazoglou en Church geen onderdeel meer van 1e elftal

  Roda JC en Mitchel Paulissen hebben het schikkingsvoorstel (4 wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk) van de KNVB geaccepteerd. Paulissen ontving in het duel met Vitesse na 82 minuten een directe rode kaart van arbiter Bas Nijhuis.
 • 15 mei

  Martin van den Kerkhof scheidsrechter tijdens Helmond Sport- Roda JC Kerkrade

  Martin van den Kerkhof is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Helmond Sport - Roda JC Kerkrade op donderdag 18 mei 2017.
 • 14 mei

  Roda JC Kerkrade verliest met 3-0 in Arnhem

  Roda JC Kerkrade verliest de laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen 2016/2017 in Arnhem met 3-0 van Vitesse en zakt naar de zeventiende plaats. Donderdag 18 mei wacht Helmond Sport in de promotie degradatie play-offs.
 • 12 mei

  Yannis Anastasiou: 'Geen excuses, voor niemand'

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van zondag 14 mei 2017 tussen Vitesse en Roda JC Kerkrade in het Gelredome in Arnhem.
 • 12 mei

  Sponsoren betalen tickets voor fans in uitvak Vitesse - Roda JC!

  De sponsoren KLG Europe, Medisana, Profcore, Fagro, FairPlay, D&D, Hotel Vijlerhof, Jegers Advocaten, Fanshop Roda JC en Der Karnevalswierts hebben de uitkaarten opgekocht voor het uiterst belangrijke duel Vitesse - Roda JC van komende zondag. Dit betekent dat de meegereisde supporters hun kaarten voor deze wedstrijd gratis ontvangen.
 • 9 mei

  Geef jouw vak een stem!

  Roda JC Kerkrade hecht veel waarde aan de ervaringen en meningen van alle Roda JC fans. Naast de erkende supportersverenigingen en fanclubs willen wij ook graag in contact komen met de supporters van Roda JC die nergens bij zijn aangesloten want ook jullie stem telt!
 • 9 mei

  Bas Nijhuis scheidsrechter tijdens Vitesse - Roda JC Kerkrade

  Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Vitesse - Roda JC Kerkrade op zondag 14 mei 2017.
 • 9 mei

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - Willem II

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Willem II op 7 mei 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 7 mei

  Roda JC boekt uiterst belangrijke overwinning tegen Willem II

  Roda JC heeft zondagmiddag een belangrijke thuisoverwinning geboekt in een bijna uitverkocht, kolkend Parkstad Limburg Stadion. Doelpuntenmaker aan de kant van Roda JC was met
  nummer 14 Abdul Ajagun.
 • 6 mei

  Yannis Anastasiou: 'Seizoen goed afsluiten'

  Toen ik afgelopen zomer mijn contract bij Roda JC ondertekende was het niet mijn intentie om hier maar een jaar te blijven. Ik heb hier mijn beste jaren gehad als voetballer, daarom heeft deze club een bijzondere plek in mijn hart.
 • 5 mei

  Roda JC verlengt contract Daryl Werker met drie jaar

  Roda JC heeft het contract met Daryl Werker voor drie jaar verlengd tot en met medio 2020 plus de optie voor nog een jaar.
 • 5 mei

  Ticketactie 1+1: Vol stadion tegen Willem II

  Zondag 7 mei speelt Roda JC Kerkrade de uiterst belangrijke wedstrijd tegen Willem II. Om 14.30 uur trappen beide ploegen in het Parkstad Limburg Stadion af voor de laatste thuiswedstrijd van het jaar.
 • 5 mei

  Historische bijeenkomst Roda Sport en Rapid JC in het PLS

  Op zaterdag 13 mei 2017 zal er wederom een historische bijeenkomst voor oud-(semi) profvoetballers van Roda Sport en Rapid JC in het Parkstad Limburg Stadion plaatsvinden.
 • 5 mei

  Rugnummer 6 | Nathan Rutjes

  Wie denkt dat het einde van zijn carrière nadert, heeft het helemaal mis.
 • 4 mei

  Statement Roda JC n.a.v. berichtgeving omtrent Aleksei Korotaev

  Roda JC is verrast door de berichtgeving omtrent Aleksei Korotaev. Gisterenavond is de directie van de club pas op de hoogte gesteld van de actuele situatie.
 • 4 mei

  Kraker in de laatste speelronde van de E-Divisie!

  Komende vrijdag staat de laatste speelronde van de E-Divisie op het programma. E-sporter Tom Heijnen van Roda JC neemt het dan op tegen Vitesse.
 • 2 mei

  Danny Makkelie scheidsrechter tijdens Roda JC Kerkrade - Willem II

  Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - Willem II op zondag 7 mei 2017.
 • 1 mei

  Koop nu je [extra] kaarten voor de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Willem II

  Op zondag 7 mei 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 14.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Willem II. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt dus óók zonder clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten! Bij aankoop van een ticket voor één van de publiekstribunes [Koempel-, Oost- of Theo Pickéetribune] ontvangt u 1 ticket extra.
 • 25 april

  Yannis Anastasiou vertrekt na dit seizoen als hoofdtrainer van Roda JC Kerkrade

  Yannis Anastasiou heeft de clubleiding van Roda JC vandaag laten weten dat hij na dit seizoen vertrekt als hoofdtrainer van de club. De oefenmeester heeft een nieuwe uitdaging gevonden en tekent na dit seizoen voor drie jaar bij het Belgische KV Kortrijk.
 • 24 april

  Foto- en videoverslag FC Utrecht - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd FC Utrecht - Roda JC Kerkrade 23 april 2017 in stadion Galgenwaard in Utrecht.
 • 23 april

  1-0 verlies Roda JC Kerkrade in Utrecht

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag in Utrecht met 1-0 verloren. Vlak voor tijd kreeg Roda JC een tegendoelpunt uit een vrije trap van Labyad.
 • 20 april

  Gamestate zondag 2e rugsponsor tijdens FC Utrecht - Roda JC Kerkrade

  Met trots mag Roda JC Kerkrade melden dat Gamestate zondag tijdens FC Utrecht - Roda JC Kerkrade als 2de rugsponsor pronkt op de achterkant van het wedstrijdshirt van Roda JC.
 • 18 april

  Jochem Kamphuis scheidsrechter tijdens FC Utrecht - Roda JC Kerkrade

  Jochem Kamphuis is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens FC Utrecht - Roda JC Kerkrade op zondag 23 april 2017.
 • 16 april

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - Sparta Rotterdam

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Sparta Rotterdam op 15 april 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 15 april

  Roda JC pakt drie belangrijke punten tegen Sparta Rotterdam

  Roda JC heeft op de vooravond van zaterdag 15 april drie belangrijke punten weten binnen te slepen in het Parkstad Limburg Stadion. Met twee doelpunten van Abdul Ajagun en vlak voor tijd een doelpunt van Mika Rosheuvel heeft Roda JC met 3-1 van Sparta Rotterdam gewonnen.
 • 14 april

  Extra info rondom thuiswedstrijden Roda JC

  Vanwege een aantal incidenten op de Koempeltribune, welke de veiligheid van de supporters in het gevaar hebben gebracht, is het veiligheidsoverleg Roda JC 9bvo, gemeente, politie, brandweer en justitie) genoodzaakt tot het nemen van een aantal maatregelen die een veilige situatie voor iedereen moet waarborgen.
 • 14 april

  Yannis Anastasiou: 'Massale steun van fans cruciaal'

  “Zowel in onze vorige thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle als afgelopen zondag in Alkmaar wisten we een achterstand om te buigen. Zeker in deze cruciale fase getuigt dat van veel
  karakter.
 • 14 april

  Rugnummer 15 | Gyliano van Velzen

  Met zijn 22 jaar heeft hij al enerverende tijden achter de rug.
 • 11 april

  Serdar Gözübüyük scheidsrechter tijdens Roda JC Kerkrade - Sparta Rotterdam.

  Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - Sparta Rotterdam op zaterdag 15 april 2017.
 • 10 april

  TICKETACTIE: VOLLE BAK TEGEN SPARTA!

  Aanstaande zaterdag 15 april speelt Roda JC Kerkrade de uiterst belangrijke competitie thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Om 18.30 uur trappen beide ploegen in het Parkstad Limburg Stadion af voor de wedstrijd van het jaar.
 • 10 april

  Foto- en videoverslag AZ - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd AZ - Roda JC Kerkrade 9 april 2017 in het AFAS stadion in Alkmaar.
 • 9 april

  Lastige uitwedstrijd in Alkmaar; Roda JC Kerkrade speelt 1-1 gelijk

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag in Alkmaar de lastige uitwedstrijd tegen AZ met 1-1 gelijkgespeeld.
 • 7 april

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle 6 april 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.

 • 7 april

  Martin van den Kerkhof scheidsrechter tijdens AZ - Roda JC Kerkrade

  Martin van den Kerkhof is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens AZ - Roda JC Kerkrade op zondag 9 april 2017.
 • 7 april

  Koop nu je [extra] kaarten voor de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Sparta Rotterdam

  Op zaterdag 15 april 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 18.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Sparta Rotterdam. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt
  dus óók zonder clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 6 april

  Roda JC Kerkrade wint in slotfase van PEC Zwolle

  In de vooravond van donderdag 6 april wint Roda JC Kerkrade in het Parkstad Limburg stadion met 2-1 van PEC Zwolle na doelpunten in de tweede helft van Gyliano van Velzen en Mika
  Rosheuvel. In de eerste helft bracht Mohktar de ploeg uit Zwolle op een 0-1 voorsprong.
 • 5 april

  Rugnummer 4 | Ognjen Gnjatic

  In de Griekse Super League kwam hij in het vizier van Yannis Anastasiou.
 • 5 april

  Yannis Anastasiou: ‘De grens opzoeken‘

  “Zondag viel er niets af te dwingen op de 4-1 overwinning van ADO Den Haag. We hebben als collectief gefaald en daarom heeft iedere speler de afgelopen dagen heel kritisch naar zichzelf gekeken.
 • 5 april

  Ton Caanen geen Technisch Directeur meer van Roda JC

  Roda JC en Ton Caanen hebben samen de conclusie getrokken dat de functie van technisch directeur niet langer bekleed zal worden door Ton Caanen.
 • 4 april

  Ed Janssen scheidsrechter tijdens Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle

  Ed Janssen is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle op donderag 6 april 2017.
 • 3 april

  Foto- en videoverslag ADO Den Haag - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Roda JC Kerkrade 2 april 2017 in het Kyocera stadion in Den Haag.
 • 3 april

  Steun Roda JC tegen PEC Zwolle!

  Op donderdag 6 april 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 18.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen PEC Zwolle. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt dus
  óók zonder clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 3 april

  KLG Europe en Roda JC organiseren truck-run op zaterdag 8 april

  KLG Europe en Roda JC organiseren op zaterdag 8 april een truck-run speciaal voor mensen met een beperking. 100 Trucks verzamelen zich in de ochtend bij het Parkstad Limburg Stadion met in elke vrachtwagen plaats voor een bijrijder.
 • 2 april

  Roda JC Kerkrade verliest kelderduel met 4-1 in Den Haag

  Roda JC Kerkrade heeft in Den Haag het degradatieduel tegen ADO Den Haag met 4-1 verloren. Met rust stond het 2-0.
 • 31 maart

  Yannis Anastasiou: 'Volledig geconcentreerd zijn tegen directe concurrent'

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van zondag 2 april 2017 tussen ADO Den Haag en Roda JC Kerkrade in het Kyocera stadion
  in Den Haag.
 • 28 maart

  Dennis Higler scheidsrechter tijdens ADO Den Haag - Roda JC Kerkrade

  Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens ADO Den Haag - Roda JC Kerkrade op zondag 2 april 2017.
 • 21 maart

  Actie! 40% korting op alle Robey kleding

  Koempels opgelet!
 • 19 maart

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - FC Twente

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Twente op 17 maart 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 17 maart

  Roda JC Kerkrade verliest thuis met 0-3 van FC Twente

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond een pijnlijke nederlaag geleden. In het eigen Parkstad Limburg Stadion stapte de manschappen van hoofdtrainer Yannis Anastasiou met een 0-3 nederlaag van het veld.
 • 16 maart

  Yannis Anastasiou: ‘We hebben alles nog in eigen hand'

  "Afgelopen zondag speelden wij onze beste wedstrijd van het seizoen. Met de juiste instelling vochten wij voor elke bal. Daardoor lieten we FC Groningen niet aan hun favoriete spel toekomen. Met dezelfde strijdwijze willen we ook tegen FC Twente een goed resultaat halen.
 • 16 maart

  Rugnummer 30 | Mohamed El Makrini

  In de Deense Superliga staat hij met ruim veertien kilometer te boek als de speler die
 • 15 maart

  Koop nu uw [extra] kaart voor Roda JC Kerkrade - FC Twente

  Op vrijdag 17 maart 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 20.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen FC Twente. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting. Steun ons
  op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 15 maart

  Christian Bax arbiter Roda JC Kerkrade - FC Twente

  Christiaan Bax is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens Roda JC Kerkrade - FC Twente op vrijdag 17 maart 2017.
 • 13 maart

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - FC Groningen

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Groningen op 12 maart 2017 in het Parkstad Limburg stadion un Kerkrade.
 • 12 maart

  Roda JC pakt drie belangrijke punten tegen FC Groningen

  Roda JC heeft vandaag een belangrijke en verdiende overwinning geboekt. Tegen FC Groningen won de formatie van Yannis Anastasiou met 3-1. Doelpunten kwamen op naam van Abdul Ajagun, Chris Kum en Dani Schahin.
 • 12 maart

  Koop nu je [extra] kaarten voor de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Groningen

  Op zondag 12 maarti 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 14.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen FC Groningen. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt
  dus óók zonder clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 10 maart

  Yannis Anastasiou: ‘Durf en lef tonen‘

  Afgelopen week hebben we teveel respect getoond voor PSV. We waren niet agressief en scherp, wonnen daardoor vrijwel geen duel en durfden niet te voetballen. Daardoor hebben we
  het PSV wel heel gemakkelijk gemaakt.
 • 10 maart

  Rugnummer 27 | Freddy Ananou

  Afgelopen seizoen kwam hij nog uit voor de A-junioren van FC Köln.
 • 9 maart

  Masita Sportswear de komende twee seizoenen kledingleverancier van Roda JC

  Het Limburgse Masita Sportswear is vanaf het seizoen 2017-2018 kledingleverancier van Roda JC Kerkrade. De overeenkomst met het kledingmerk heeft een totale duur van twee seizoenen. Masita volgt
  daarmee Robey Sportswear op dat de afgelopen twee jaar als kledingsponsor aan Roda JC verbonden was.

 • 8 maart

  Roda JC Kerkrade verlengt samenwerking met FysioStofberg

  Roda JC Kerkrade heeft de samenwerking met FysioStofberg met vijf seizoenen verlengd. De uitstekende relatie tussen beide partijen heeft geleid tot een nieuwe overeenkomst tot aan 30 juni 2022.
 • 7 maart

  Martin van den Kerkhof arbiter Roda JC Kerkrade - FC Groningen

  Martin van den Kerkhof is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens Roda JC Kerkrade - FC Groningen op zondag 12 maart 2017.
 • 5 maart

  Foto- en videoverslag PSV - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd PSV - Roda JC Kerkrade 4 maart 2017 in het Philips stadion in Eindhoven.
 • 4 maart

  PSV klopt Roda JC Kerkrade met 4-0

  Roda JC Kerkrade werd vanavond in Eindhoven met een fikse nederlaag naar huis gestuurd. De Eindhovense productie bleef steken op vier doelpunten. Einduitslag: 4-0.
 • 3 maart

  Yannis Anastasiou: 'PSV moeilijk maken'

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van zaterdag 4 maart 2017 tussen PSV en Roda JC Kerkrade in het Philips stadion in Eindhoven.
 • 28 februari

  Roda JC Kerkrade in haar ogen onterecht in categorie 1

  De KNVB heeft Roda JC op basis van een eigen interpretatie van de jaarcijfers 2015/2016 ingedeeld in categorie 1.
 • 28 februari

  Ed Janssen arbiter PSV - Roda JC Kerkrade

  Ed Janssen is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens PSV - Roda JC Kerkrade op zaterdag 4 maart 2017.
 • 27 februari

  René Trost per direct toegevoegd aan de technische staf van 1e elftal

  René Trost is per direct toegevoegd aan de technische staf van Roda JC. De Kerkradenaar gaat zich richten op zowel individuele als groepstrainingen.
 • 27 februari

  Roda JC Kerkrade accepteert straf El Makrini

  Roda JC Kerkrade accepteert de drie wedstrijden [waarvan één voorwaardelijk] schorsing die door de KNVB werd opgelegd aan Mohamed El Makrini.
 • 26 februari

  Foto- en videoverslag sc Heerenveen - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd sc Heerenveen - Roda JC Kerkrade op 25 februari 2017 in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen.
 • 25 februari

  Roda JC Kerkrade verliest met 3-0 van sc Heerenveen; rode kaart El Makrini

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond een pijnlijke nederlaag geleden. In het Abe Lenstra Stadion stapte de manschappen van hoofdtrainer Anastasiou met een 3-0 stand voor de thuisploeg van het veld
 • 24 februari

  Dankwoord van Pa-Modou Kah aan Roda JC bij afscheid.

  Deze week beëindigde Pa-Modou Kah zijn carrière als voetballer. In de paginalange afscheidsbrief aan zijn dochter kwamen ook zijn zeven jaren bij Roda JC Kerkrade ter sprake.
 • 24 februari

  Yannis Anastasiou: 'mooi of lelijk voetbal, we hebben drie punten nodig'

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van zaterdag 25 februari 2017 tussen sc Heerenveen en Roda JC Kerkrade in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen.
 • 22 februari

  Gewijzigde openingstijden Fanshop tijdens carnaval

  Tijdens de komende carnaval gelden afwijkende openingstijden voor de Fanshop.
 • 22 februari

  Kantoren PLS gesloten op maandag 27 en dinsdag 28 februari

  De kantoren van het Parkstad Limburg Stadion zijn in verband met carnaval gesloten op maandag 27 februari a.s. en dinsdag 28 februari a.s.
 • 21 februari

  Siemen Mulder zaterdag scheidsrechter SC Heereveen - Roda JC Kerkrade

  Siemen Mulder is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens SC Heereveen - Roda JC Kerkrade op zaterdag 25 februari 2017.
 • 19 februari

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - Go Ahead Eagles

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Go Ahead Eagles op 17 februari 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 18 februari

  Henk Schiffmacher ontwerpt officiële Eredivisie bal in kader van 60 jaar Eredivisie

  Henk Schiffmacher heeft de officiële Eredivisie bal seizoen 2017/18 ontworpen. Het volgende seizoen wordt er in de Eredivisie gespeeld met deze unieke bal, die speciaal is
  ontworpen in het kader van het 60-jarig jubileum van de Eredivisie.
 • 17 februari

  Roda JC Kerkrade wint met 1-0 van Go Ahead Eagles

  Op vrijdagavond 17 februari wint Roda JC Kerkrade van Go Ahead Eagles. In de 70e minuut scoort Chris Kum de
  1-0. Door de overwinning klimt Roda JC naar de veertiende
  plaats.
 • 17 februari

  Koop nu je [extra] kaarten voor Roda JC Kerkrade - Go Ahead Eagles

  Op vrijdag 17 februari 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 20.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Go Ahead Eagles. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting.
 • 15 februari

  Rugnummer 19 | Mitchel Paulissen

  Niemand minder dan Nicolas Anelka noemde hem dé exponent van de jeugdafdeling.
 • 15 februari

  Yannis Anastasiou: 'Nu moeten we onszelf belonen'

  Het gelijkspel van afgelopen week in Almelo voelde als een nederlaag. Onze 2-0 voorsprong hadden we nooit uit handen mogen geven. Dat neemt niet weg dat ik ook veel positieve
  dingen heb gezien.
 • 15 februari

  Statement Roda JC: Géén vuurwerk vanaf de tribunes

  Het doet de club deugd dat er reeds door een groot aantal supportersverenigingen en fanclubs zelf een statement is afgegeven om het afsteken van vuurwerk een halt toe te roepen.
 • 14 februari

  Pol van Boekel vrijdag scheidsrechter Roda JC Kerkrade - Go Ahead Eagles

  Pol van Boekel is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de Roda JC Kerkrade - Go Ahead Eagles op vrijdag 17 februari 2017.
 • 13 februari

  Vincere en Roda JC Kerkrade starten 40 DAGEN NEE campagne

  Vincere en Roda JC Kerkrade slaan de handen ineen en starten samen de 40 DAGEN Nee campagne. Tijdens deze veertig dagen zeggen wij NEE tegen het nuttigen van alcohol.
  Door
  onthouding van alcohol wordt men bewust van alcoholgebruik. Bovendien creëert het een bewustwording wat alcohol met het lichaam en geest doet.
 • 12 februari

  Video- en fotoverslag Heracles Almelo - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Heracles Almelo - Roda JC Kerkrade op 11 februari 2017 in het Polman stadion in Almelo.
 • 11 februari

  Roda JC geeft 0-2 voorsprong uit handen, 2-2 gelijkspel in Almelo

  De eerste mogelijkheid van deze wedstrijd was voor de thuisploeg. Kristoffer Peterson werd door Armenteros in kansrijke positie gezet, maar gelukkig sprong de ex-Roda JC speler slordig om met de kans. Ook Roda JC was gevaarlijk in de openingsfase; Ard van Peppen was het eindstation van een vlotte aanval; helaas ging de inzet van de linksback hoog over het doel van ex-Roda JC doelman Castro. Kort hierna waren ook Abdul Ajagun en Mitchel Paulissen gevaarlijk.
 • 10 februari

  Yannis Anastasiou: 'Positieve impuls'

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van zaterdag 11 februari 2017 tussen Heracles Almelo en Roda JC Kerkrade in het Polman stadion in
  Almelo.
 • 8 februari

  Statement Raad van Commissarissen Roda JC Kerkrade

  Afgelopen week presenteerde Roda JC Kerkrade De heer Aleksei Korotaev als nieuwe mede-eigenaar van Roda JC Kerkrade.
 • 8 februari

  Bjorn Kuipers zaterdag scheidsrechter Heracles Almelo - Roda JC Kerkrade

  Bjorn Kuipers is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Heracles Almelo - Roda JC Kerkrade op zaterdag 11 februari 2017.
 • 7 februari

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - Ajax


  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Ajax op 5 februari 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 5 februari

  Roda JC Kerkrade verliest thuis met 0-2 van Ajax

  Roda JC Kerkrade verliest op zondagmiddag 5 februari met 0-2 van Ajax. Doelpunten na rust van Davy Klaassen en Amin Younes. Het team uit Kerkrade blijft op de zeventiende plaats
  steken.
 • 3 februari

  Yannis Anastasiou: 'Ook tegen Ajax gaan we voor de volle winst

  De 4-0 overwinning van afgelopen week op Excelsior hadden we hard nodig. Voor iedereen binnen de club was die zege een grote opluchting die kwam op het juiste moment.
 • 3 februari

  Rugnummer 9 | Dani Schahin

  Afgelopen week maakte hij, na een slepende knieblessure, zijn debuut in de basis.
 • 2 februari

  Voor racisme is bij Roda JC Kerkrade geen plaats

  Roda JC is een club van het volk. De club van Kerkrade, van Parkstad en van Limburg. Iedereen is welkom, ongeacht ras, afkomst, sekse.
 • 1 februari

  Eredivisie voor eSporters start op 6 februari met FIFA-kampioenen en YouTubers

  Maandag 6 februari start de E-Divisie, de Eredivisie voor FIFA 17-eSporters. Iedere Eredivisieclub heeft een eSporter geselecteerd en daarmee is de line-up compleet. De competitie-opzet van de E-Divisie is gelijk aan de Eredivisie, waarbij de wedstrijden integraal te volgen zijn via YouTube, Twitch en FOX Sports. Daarnaast zijn de samenvattingen en analyses vanaf 6 februari te bekijken in het nieuwe (e)sportprogramma Studio E-Divisie.
 • 1 februari

  Koop nu je [extra] kaart voor de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Ajax

  Op zondag 5 februari 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 12.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Ajax. Voor deze wedstrijd geldt clubkaartverplichting. Maximaal 1 kaart extra op een seizoenkaart. Momenteel is het NIET mogelijk clubkaarten aan te schaffen.
 • 1 februari

  Nicolas Anelka versterkt Roda JC als consultant

  Roda JC heeft met Nicolas Anelka overeenstemming bereikt om in dienst te treden als consultant van de club. De 69-voudig international van het Franse nationale team en oud-speler van onder meer Real Madrid, Arsenal, Chelsea en Manchester City versterkt per direct de club.
 • 31 januari

  Lyes Houri wordt voor half seizoen gehuurd van SC Bastia

  Roda JC heeft met SC Bastia overeenstemming bereikt over de huur van Lyes Houri tot aan het einde van dit seizoen.

 • 31 januari

  Roda JC verhuurt Nestoras Mytides aan AEK Larnaca

  Roda JC heeft met AEK Larnaca overeenstemming bereikt over de verhuur van Nestoras Mytides. De aanvaller keert zodoende het komende half seizoen terug bij zijn oude club.
 • 31 januari

  Danny Makkelie zondag scheidsrechter Roda JC Kerkrade - Ajax

  Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Ajax op zondag 5 februari 2017.
 • 31 januari

  Simeon Raykov voor 1,5 seizoen naar Roda JC

  Roda JC heeft met Simeon Raykov de achtste winterse versterking binnen. De 27- jarige Bulgaar komt over van Lokomotiv Plovdiv en tekent een contract voor 1,5 seizoen in Kerkrade.
 • 31 januari

  Roda JC maakt jaarverslag 2015-2016 openbaar

  Een Betaald Voetbal Organisatie (BVO) moet uiterlijk op 31 januari een jaarverslag over het afgelopen boekjaar uitbrengen en openbaren. In dit verslag moet de licentiehouder inzicht geven in de financiële positie, het toekomstperspectief en eventuele risico's en scenario's en de opzet en de werking van de governance structuur.
 • 30 januari

  Gyliano van Velzen voor 2,5 jaar naar Roda JC

  Roda JC en FC Volendam hebben overeenkomst bereikt over de transfer van Gyliano van Velzen. De 22-jarige buitenspeler uit Amsterdam tekent een contract voor 2,5 seizoen in Kerkrade.
 • 30 januari

  Roda JC legt El Makrini vast

  Roda JC heeft met Odense BK overeenstemming bereikt over de overgang van Mohamed El Makrini. De middenvelder tekent in Kerkrade een contract voor 2,5 seizoen.
 • 30 januari

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - Excelsior

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Excelsior op 28 januari 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 28 januari

  Roda JC Kerkrade wint met 4-0 van Excelsior

  Roda JC Kerkrade wint in speelronde 20 met 4-0 van Excelsior en verlaat daarmee de laatste plaats. In het Parkstad Limburg stadion kwamen de doelpunten van Dani Schahin en
  Thanasis Papazoglou en tweemaal Mitchel Paulissen.
 • 27 januari

  Roda JC legt Stefan Savic vast

  Roda JC heeft met Stefan Savić overeenstemming bereikt over een contract van 2,5 seizoen. De Oostenrijkse middenvelder wordt overgenomen van Slaven Belupo.
 • 27 januari

  Yannis Anastasiou: 'We moeten wel realistisch blijven'

  Ik ben iemand die altijd positief blijft denken. Dat neemt niet weg dat ook ik  opgelucht was toen de komst van Aleksei Korotaev, de nieuwe mede-eigenaar, definitief was.
  Tegelijkertijd moeten we wel realistisch blijven. Nu is het zaak om de juiste spelers te halen en die zo snel mogelijk in te passen.
 • 27 januari

  Roda JC huurt Beni Badibanga en legt Ognjen Gnjatic vast

  Roda JC heeft overeenstemming bereikt met Standard Luik over de overgang van Beni Badibanga (foto) naar Roda JC. De 20-jarige aanvaller speelt het komende halfjaar op huurbasis
  voor de club uit Kerkrade.
 • 27 januari

  Rugnummer 8 | Adil Auassar

  Hij is rustig, realistisch, zelfverzekerd en onverstoorbaar.
 • 25 januari

  Roda JC legt E-speler Tom Heijnen vast

  Roda JC heeft overeenstemming bereikt met Tom Heijnen als eerste E-speler van Roda JC Kerkrade. De 21- jarige Heijnen, behorend tot de nationale top in Nederland, zal Roda JC via het spel FIFA 17 vertegenwoordigen tijdens de E-divisie die begin februari van start gaat.
 • 24 januari

  Serdar Gözübüyük zaterdag scheidsrechter Roda JC Kerkrade - Excelsior

  Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Excelsior op zaterdag 28 januari 2017.
 • 24 januari

  NEW CO-OWNER INVESTS IN FUTURE RODA JC

  The Swiss investor Aleksei Korotaev intends to acquire a minority share in Roda JC Kerkrade and has already committed funds to strengthen the roster yet in this transfer window.
  These first steps of the new co-owner fit in his long-term strategy to bring the club back to the sub-top of the Eredivisie. The procedural settlement of the new shares ratio will be
  completed within weeks.
 • 24 januari

  NIEUWE MEDE-EIGENAAR INVESTEERT IN TOEKOMST RODA JC

  De Zwitserse investeerder Aleksei Korotaev heeft de intentie om een minderheidsbelang te verwerven in Roda JC Kerkrade en heeft inmiddels fondsen beschikbaar gesteld om de selectie nog in deze transferperiode te versterken. Deze eerste maatregelen van de nieuwe mede-eigenaar passen in zijn langetermijnstrategie om de club weer terug te brengen naar de subtop van de Eredivisie. De procedurele afwikkeling van de nieuwe aandelenverhouding zal binnen enkele weken worden afgerond.
 • 24 januari

  Koop nu je [extra] kaarten voor Roda JC Kerkrade - Excelsior

  Op zaterdag 28 januari 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 19.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Excelsior. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting.
 • 23 januari

  Foto- en videoverslag N.E.C. - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd N.E.C.- Roda JC Kerkrade 22 januari 2017 in stadion De Goffert in Nijmegen.
 • 22 januari

  Roda JC Kerkrade verliest van N.E.C., 2-0 in Nijmegen

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag met 2-0 verloren in Nijmegen. Breinburg bezorgde met twee rake strafschoppen NEC de winst.
 • 20 januari

  David Boysen verlaat Roda JC per direct

  Roda JC heeft per direct afscheid genomen van David Boysen. De aanvaller en club hebben met wederzijds goed vinden het contract ontbonden.
 • 20 januari

  Yannis Anastasiou: 'kansen benutten en achterin niks weggeven'

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van zondag 22 januari 2017 tussen N.E.C. en Roda JC Kerkrade in het Goffert stadion in Nijmegen.
 • 19 januari

  Farshad Noor voor een halfjaar naar SC Cambuur

  Roda JC heeft met SC Cambuur overeenstemming bereikt over de verhuur van Farshad Noor. De 22-jarige middenvelder speelt het komende halfjaar in de kleuren van de club uit
  Friesland.
 • 17 januari

  Leon Stock supporter van het jaar 2016

  Zoals u gewend bent van Roda JC Kerkrade wordt er aan het begin van iedere jaargang traditiegetrouw de 'Supporter van het jaar' uitgeroepen.
 • 17 januari

  Edwin van de Graaf zondag scheidsrechter N.E.C. - Roda JC Kerkrade

  Edwin van de Graaf is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd N.E.C. - Roda JC Kerkrade op zondag 22 januari 2017.
 • 16 januari

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Feyenoord op 15 januari 2017

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Feyenoord op 15 januari 2017 in het Parkstad Limburg stadion.
 • 15 januari

  Roda JC Kerkrade verliest van Feyenoord

  In het Parkstad Limburg stadion verliest Roda JC Kerkrade haar thuiswedstrijd tegen Feyenoord met 0-2 na doelpunten van Kuyt en Elia.
 • 13 januari

  Roda JC huurt Bryan Verboom van Zulte Waregem

  Roda JC heeft overeenstemming bereikt met Zulte Waregem over de huur van Bryan Verboom. De verdediger wordt voor een halfjaar overgenomen van de club uit de Belgische Pro
  League.
 • 13 januari

  De visie van Yannis: 'Van onze eigen kracht uitgaan'

  Het mag duidelijk zijn dat het trainingskamp in Portugal voor mij persoonlijk, vanwege het overlijden van mijn schoonvader, heel anders is gelopen dan ik voor ogen had. Toch heeft die
  week ervoor gezorgd dat de selectie weer topfit is en tactisch en technisch op niveau.

 • 13 januari

  Rugnummer 5 | Ard van Peppen

  Hij kwam met hoge verwachtingen naar Kerkrade, maar strijdt in zijn vierde seizoen
 • 10 januari

  Dagboek 7 (slot): Roda JC in Almancil 'Viva Hollandia'

  Vandaag brak de laatste dag van het trainingskamp in Almancil aan. De selectie van Roda JC heeft zich sinds vorige week woensdag in perfecte weersomstandigheden kunnen voorbereiden op de tweede seizoenshelft. En ook tijdens deze laatste dag werd in een zomerse temperatuur de laatste training afgewerkt.
 • 10 januari

  Kevin Blom zondag scheidsrechter Roda JC Kerkrade - Feyenoord

  Kevin Blom is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Feyenoord op zondag 15 januari 2017.
 • 10 januari

  Koop nu je [extra] kaart voor Roda JC Kerkrade - Feyenoord

  Op zondag 15 januari 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 12.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Feyenoord. Voor deze wedstrijd geldt clubkaartverplichting. Een extra kaart op een seizoenkaart is maximaal 1 ticket. Momenteel is het NIET mogelijk clubkaarten aan te schaffen.
 • 10 januari

  Hé seizoenkaarthouder, wil jij een gratis shirt verdienen?

  We erkennen als geen ander dat het kalenderjaar 2016 niet het beste thuisseizoen was in de clubhistorie van Roda JC. Er is de club dan ook alles aan gelegen om dit in 2017 recht te
  zetten, met overwinningen, doelpunten en een ouderwets kolkende sfeer vanaf de tribunes. En daar hebben wij de hulp van onze trouwe achterban bij nodig!
 • 9 januari

  Dagboek 6: Roda JC in Almancil 'Yannis weer voor de groep'

  Roda JC keerde zondagavond na een lange busreis terug in Almancil, waarna de groep vanochtend een dagdeel vrijaf kreeg om ‘s middags weer vol te trainen op het sportcomplex
  gelegen bij Hotel Ria Park.
 • 9 januari

  Roda JC Kerkrade Fanshop gesloten op maandag

  De Roda JC Kerkrade Fanshop is, vanaf 1 januari 2017, op maandag gesloten.
 • 9 januari

  11 dilemma vragen voor Mikhail Rosheuvel

  Tijdens het trainingskamp van Roda JC in Almancil leggen we een aantal selectiespelers 11 dilemma's voor. In deze aflevering: Mikhail Rosheuvel.
 • 8 januari

  Dagboek 5: Roda JC speelt met 1-1 gelijk tegen Estoril

  Roda JC heeft vandaag zijn eerste wedstrijd van 2017 tegen Estoril gelijk gespeeld. In het oefenduel leek
  Nestoras Mytides matchwinner te worden, maar in de slotseconde kreeg
  de ploeg uit de Portugese hoogste divisie een uiterst twijfelachtige penalty waaruit de eindstand op 1-1 werd
  bepaald.
 • 8 januari

  Hotel Tour met Nathan Rutjes

  Roda JC verblijft van 4 januari tot en met dinsdag 10 januari in het Portugese Almancil in de buurt van Vale do Lobo. Evenals vorig jaar is de ploeg gehuisvest in Hotel Ria Park.
  Nathan Rutjes laat via deze video zien hoe het hotel eruit ziet.
 • 7 januari

  Roda JC in Almancil 4: '50 euro voor de penaltystip'

  Terwijl in Nederland besneeuwde daken en gladde wegen het straatbeeld bepalen werd de selectie van Roda JC vanochtend wederom wakker in ideale weers- en trainingsomstandigheden: namelijk in 18 graden met een heerlijk Portugees zonnetje. De keuze om op trainingskamp te gaan naar een warm oord, is daarom nu al goed uitgepakt.
 • 7 januari

  11 dilemma vragen voor Chris Kum

  Tijdens het trainingskamp van Roda JC in Almancil leggen we een aantal selectiespelers 11 dilemma's voor. In deze aflevering: Chris Kum.
 • 6 januari

  Dagboek 3: Roda JC in Almancil 'Rood staan en een liedje zingen'

  Terwijl de selectie zich op de derde dag van het trainingskamp verzameld in de ‘dinner room‘, bleef er één stoeltje leeg bij het ontbijt. Hoofdtrainer Yannis Anastasiou heeft
  vrijdagochtend wegens privé omstandigheden het trainingskamp moeten verlaten en zal zich pas zondagavond laat weer bij de groep voegen.
 • 6 januari

  11 dilemmavragen voor Adil Auassar

  Tijdens het trainingskamp van Roda JC in Almancil leggen we een aantal selectiespelers 11 dilemma's voor. In deze aflevering: Adil Auassar.
 • 6 januari

  Yannis Anastasiou verlaat tijdelijk trainingskamp Roda JC wegens trieste familie omstandigheid

  Hoofdtrainer Yannis Anastasiou heeft vrijdagochtend het trainingskamp van Roda JC verlaten. De oefenmeester is naar zijn familie in Griekenland gereisd om daar de begrafenis van
  zijn schoonvader bij te wonen, die gisteren overleed.
 • 5 januari

  Dagboek 2: Roda JC in Almancil 'Fight for it!'

  Als de selectie van Roda JC op de tweede dag van het trainingskamp langzaam ontwaakt, is materiaalman Fred Thomassen al in de vroege uurtjes druk in de weer. Hij zorgt dat de was van de dag eerder wordt opgehaald, hij sorteert vervolgens alles zorgvuldig en legt alle spullen en trainingsmaterialen op nauwkeurige volgorde klaar voor een nieuwe dag.
 • 5 januari

  11 dilemma vragen voor Tom van Hyfte

  Tijdens het trainingskamp van Roda JC in Almancil leggen we een aantal selectiespelers 11 dilemma's voor. In deze eerste aflevering: Tom van Hyfte.
 • 4 januari

  Dagboek 1: Roda JC in Almancil 'Sneeuw zien in Portugese zon'

  Vanochtend om 4.00 uur Nederlandse tijd vertrokken de selectiespelers en staf van Roda JC Kerkrade vanuit het Parkstad Limburg Stadion met de bus naar Eindhoven Airport om van daar te vliegen naar het Portugese Faro, waar de club tot en met dinsdag 10 januari een trainingskamp belegt ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft.
 • 31 december

  Fijne feestdagen!

  Roda JC Kerkrade wenst u, namens de volledige selectie, de technische staf, het personeel en alle vrijwilligers, ontzettend fijne feestdagen en een gezond en sportief 2017 toe!
 • 30 december

  Jaaroverzicht 2016: Oktober, November en December

  Jaaroverzicht 2016 met nieuws uit de maanden Oktober, November en December met o.a.: Roel Brouwers, Simon Church, Sef Vergoossen, Steve Rutter, René Trost, Nathan Rutjes en Thanasis Papazoglou.
 • 29 december

  Jaaroverzicht 2016: Juli, Augustus en September

  Jaaroverzicht 2016 met nieuws uit de maanden Juli, Augustus en September met o.a.: David Boysen, Ugur Inceman, Nestoras Mytides, Abdul Ajagun, Yver de Winter, Nathan Rutjes,
  Benjamin van Leer, Santiago Palacios en Simon Church.
 • 28 december

  Roda JC huurt Thanasis Papazoglou van KV Kortrijk

  Roda JC heeft zich versterkt met de diensten van Thanasis Papazoglou. De 28-jarige Griekse aanvaller wordt voor een half seizoen gehuurd van het Belgische KV Kortrijk.
 • 28 december

  Jaaroverzicht 2016: April, Mei en Juni

  Jaaroverzicht 2016 met nieuws uit de maanden April, Mei en Juni met o.a.: Henk Dijkhuizen, Rostyn Griffiths, Darije Kalezic, Roel Brouwers, Maecky Ngombo, Daryl Werker, Nick Wolters, Tim Blättler, Regillio Vrede, Gert-Jan van Dijk, Rick Plum, Adil Auassar, Mikhail Rosheuvel, Hicham Faik, Martijn Monteyne, Martin Milec, Marcos Gullón, Frederic Ananou, Yannis Anastasiou, Arjan Swinkels, Rydell Poepon, Chris Kum, Dani Schahin en Tomi Juric.
 • 27 december

  Jaaroverzicht 2016: Januari, Februari en Maart

  Jaaroverzicht 2016 met nieuws uit de maanden Januari, Februari en Maart met o.a.: Vale do Lobo, Ugur Inceman, Kristoffer Peterson, Rydell Poepon, Marcos Gullón, Tomi Juric,
  Nieuwjaarsreceptie, Georgy Zhukov, Martin Milec, Mike van Duinen, Daryl Werker, Mitchel Paulissen, Bart Biemans, Nayib Lagouireh, Jens van Son en Edwin Gyasi.
 • 20 december

  Kantoren Parkstad Limburg Stadion gesloten van vrijdag 23 december t/m maandag 2 januari

  De kantoren van het Parkstad Limburg Stadion zijn in verband met de aankomende feestdagen gesloten van vrijdag 23 december tot en met maandag 2 januari. Vanaf dinsdag 3 januari 2017 gelden weer de reguliere openingstijden.
 • 20 december

  Eerste resultaten voetbalpilot: voetbal in Kerkrade wordt steeds toegankelijker, gastvrijer en veiliger

  Een Supporters Liaison Officer, versoepeling van vervoersregels voor supporters van bezoekende clubs, een overleggroep met supportersverenigingen en fanclubs en een proef met het afschaffen van de clubcardverplichting; de eerste resultaten van de voetbalpilot ‘Betrekken supporters´, die op 1 januari door Roda JC Kerkrade en de gemeente Kerkrade is gestart, zijn veelbelovend.
 • 18 december

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - FC Utrecht

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Utrecht op 17 december 2016 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 17 december

  Gelijkspel Roda JC Kerkrade tegen FC Utrecht

  In een mistig Parkstad Limburg stadion hield Roda JC Kerkrade in de zaterdagse vooravond aan de wedstrijd tegen FC Utrecht een 0-0 gelijkspel over. In de 85e minuut debuteert Dani Schahin voor de Kerkraadse club.
 • 16 december

  Roda JC proost rondom Roda JC – Feyenoord op het nieuwe jaar

  Roda JC Kerkrade zal rondom de thuiswedstrijd Roda JC – Feyenoord op zondag 15 januari een proost uitbrengen op het nieuwe jaar 2017. Dit betekent dat er geen traditionele
  openbare Nieuwjaarsreceptie wordt gehouden, zoals dit in de voorgaande jaren wel het geval was.
 • 16 december

  Yannis Anastasiou: 'Jaar met een goed resultaat afsluiten'

  "Over de 2-0 nederlaag van afgelopen weekend tegen FC Groningen kan ik kort zijn. Vrijwel het hele team had een complete off-day. Een pijnlijke constatering, maar na een zware periode kan zoiets gebeuren. Daarom hebben we er niet te lang bij stilgestaan. Vanaf het begin van deze week hebben we ons meteen gefocust op de wedstrijd tegen FC Utrecht.
 • 16 december

  Rugnummer 20 | Daryl Werker

  Afgelopen zomer keerde hij na een uitstapje bij MVV terug in zijn vertrouwde omgeving.
 • 14 december

  Koop nu je tickets voor Roda JC Kerkrade tegen FC Utrecht

  Op zaterdag 17 december 2016 speelt Roda JC Kerkrade om 18.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen FC Utrecht.
 • 13 december

  Allard Lindhout zaterdag scheidsrechter Roda JC Kerkrade - FC Utrecht

  Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Utrecht op zaterdag 17 december 2016.
 • 10 december

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd FC Groningen - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd FC Groningen - Roda JC Kerkrade op 9 december 2016 in het Noordlease stadion in Groningen.
 • 9 december

  Roda JC Kerkrade verliest kansloos in Groningen: 2-0

  In het Noordlease stadion in Groningen verliest Roda JC Kerkrade met 2-0 van FC Groningen na een 1-0 ruststand.
 • 8 december

  Yannis Anastasiou: "Momenten zoeken en toeslaan"

  Roda JC Club TV blikt met onze hoofdtrainer Yannis Anastasiou vooruit op het duel van vrijdagavond 9 december 2016 tussen FC Groningen en Roda JC Kerkrade.
 • 7 december

  Martin van den Kerkhof aangesteld als arbiter voor FC Groningen - Roda JC Kerkrade

  Martin van den Kerkhof is door de KNVB aangesteld om de wedstrijd FC Groningen - Roda JC Kerkrade van vrijdag 9 december in goede banen te leiden.
 • 5 december

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - PSV

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - PSV op 3 december 2016 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.