• 21 april

  Roda JC Kerkrade werkT: MVO Corner Roda JC Midden in de Maatschappij

  Op donderdag 20 april is na afloop van de MVO Sprinc bijeenkomst in het Parkstad Limburg Stadion een intentieverklaring getekend door Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij, zorginstellingen Radar en Koraal Groep, jeugdzorginstelling XONAR en uitzendbureau Roda Support om in gezamenlijkheid invulling te geven aan de MVO Corner van Roda JC Midden in de Maatschappij.
 • 21 april

  Albert Heijn XL Kerkrade Maatschappelijk Partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Willem II

  Albert Heijn XL Kerkrade is anno 2017 niet meer weg te denken van de Roda Boulevard. De supermarkt is erg betrokken bij maatschappelijke projecten in de omgeving, waaronder JOGG
  Kerkrade (Jongeren Op Gezond Gewicht) en natuurlijk de projecten van stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 14 april

  Beursvloer Parkstad 2017 Waar ondernemers en maatschappelijke organisaties elkaar vinden

  Op dinsdag 9 mei 2017 vindt de derde editie van de Beursvloer Parkstad aan Zet plaats. Tussen 14.00 en 17.00 uur ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar in het Parkstad Limburg Stadion. Zet deze datum dus alvast in uw agenda!
 • 12 april

  Speciale wensenavond voor gezinnen: geeft extra kracht en glans!

  Het vervullen van een wens heeft op een kind of een zieke een bijzonder effect. Het geeft kinderen of zieken, die vanwege hun beperking vooral patiënt zijn, even extra kracht en glans aan het leven. Het hele wensgezin wordt erbij betrokken. We willen dat iedereen kan meegenieten.
 • 10 april

  Met je teamgenoten naar Roda JC – Sparta Rotterdam!

  Speciaal voor amateurpartners van Roda JC Kerkrade hebben wij een unieke actie in petto.
 • 10 april

  Danny Stassar organiseert Wonderful Day

  Roda JC speler Danny Stassar studeert aan Zuyd Hogeschool. Voor zijn studie moest hij, samen met zijn medestudenten, een project organiseren. De studenten Danny Stassar, Jozsi-Anne Lieven, Jasmin Ghannadi, Arwin Kafi, Peter Jansen en Kevin Cremers van Zuyd Hogeschool hebben vorige week een 'Wonderful Day' georganiseerd voor de kinderen van het G-Handbal team van V&L en kinderen van Zorgen & Zo. Deze activiteit vond plaats in het Parkstad Limburg Stadion, om op deze manier de dag nog meer kleur te geven.

 • 10 april

  KLG Truck-Run groot succes!

  Op zaterdag 8 april vond de tweede editie van de KLG Truck-Run plaats. Honderd vrachtwagens verzamelden voor het Parkstad Limburg Stadion om later op de dag honderd kinderen een mooie dag te laten beleven. Om 10.30 uur kwamen de eerste kinderen om zich aan te melden op het plein voor het stadion. Hier ontvingen ze een lunchpakketje, een veiligheidshesje en een envelop met informatie en een consumptiebon. Op iedere envelop stond een nummer dat overeen kwam met de nummers in de vrachtwagens.
 • 6 april

  Aftrap Koempelcup 2017 in Kerkrade

  Voorafgaand aan de wedstrijd Roda JC – PEC Zwolle vindt in de Midden in de Maatschappij skybox op 6 april 2017 de aftrap van de derde editie van de Koempelcup plaats. De Kerkraadse amateurpartnerverenigingen, gemeente Kerkrade en Berner zullen hierbij aanwezig zijn om de Koempelcup te gaan organiseren.
 • 4 april

  MVO bijeenkomst Roda JC Kerkrade

  Roda JC Midden in de Maatschappij en Sprinc (het MVO platform van Parkstad) organiseren op 20 april a.s. een MVO themabijeenkomst waarin het MVO-beleid van Roda JC centraal staat.
 • 4 april

  SBLplus maatschappelijk partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade – Sparta Rotterdam

  Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Sparta Rotterdam is SBLplus maatschappelijk partner van de wedstrijd. SBLplus is al een aantal jaren sponsor en official supplier van Roda JC. SBLplus verzorgt facilitaire diensten, zoals schoonmaakonderhoud, glas- en gevelreiniging, toilethygiëne en nog veel meer facilitaire werkzaamheden voor Roda JC in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 3 april

  Berner maatschappelijk partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle

  Het zit in het Berner DNA om zich in te zetten voor kinderen die het moeilijk hebben. Na acties voor o.a. SOS Kinderdorpen, CliniClowns en diverse kinderkankerfondsen in de Benelux zoekt Berner steeds vaker de samenwerking op met Roda JC Midden in de Maatschappij.
 • 3 april

  Stralende Koempeltjes bij de jaarlijkse Kidsclubclinic

  De Kidsclub van Roda JC Kerkrade telt ongeveer 650 leden. Een derde daarvan was afgelopen woensdag in het Parkstad Limburg Stadion om deel te nemen aan de jaarlijkse Kidsclubclinic.
 • 31 maart

  Walking Football Toernooi in het Parkstad Limburg Stadion

  Woensdagmorgen (29 maart 2017) hebben de Walking Football teams van Roda JC, VV Hellas en VVV Venlo een mini toernooi gespeeld in het Pakstad Limburg Stadion.
 • 24 maart

  Van Peppen, Werker en Brouwers laten het hart weer kloppen

  Zuid-Limburg is weer een beetje meer hartveilig. Op woensdag 22 maart hebben 70 vertegenwoordigers van overheid, bedrijfsleven, gezondheidszorg en supporters, medewerkers en (oud)-spelers van Roda JC het reanimatiecertificaat behaald.
 • 24 maart

  Jubileumlunch MIDM met selectie en medewerkers

  Donderdagmiddag heeft stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij ter ere van haar 5-jarig jubileum een lunch georganiseerd voor alle medewerkers van Roda JC. Ook de
  selectie en de technische- en medische staf waren van de partij.
 • 21 maart

  Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij viert 5-jarig jubileum

  Op vrijdag 24 maart 2017 bestaat de maatschappelijke stichting van Roda JC, stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij, 5 jaar.
 • 20 maart

  Alweer de 11e Roda JC Schooltoer seizoen 2016/2017

  Op donderdag (16 maart 2016) heeft er wederom een schooltoer plaatsgevonden. Basisschool de Veldhof en basisschool Titus Brandsma waren te gast in het Parkstad Limburg Stadion om deel te nemen aan de schooltoer van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 17 maart

  Geslaagd G-weekend voor Roda JC G-Stars en FC Groningen Kids United

  Afgelopen weekend stond in het teken van G-voetbal. Zaterdag 11 maart kwamen onze gasten van Kids United uit Groningen aan in Kerkrade nadat ze ingecheckt hadden bij Gillishof in Bocholtz.
 • 10 maart

  Roda JC 013 collecteert voor Fonds Gehandicaptensport

  Aanstaande zondag speelt Roda JC wederom een cruciaal duel tegen FC Groningen. De aanvang van de eredivisiewedstrijd is om 14.30 uur. Na afloop van dit duel speelt het G- Team van Roda JC tegen het G-Team van FC Groningen. Talenten met een beperking gaan scoren in het Parkstad Limburg Stadion!
 • 10 maart

  Hartveilig Maatschappelijk Partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade – FC Twente

  Hartveilig, Medtronic, Gemeente Heerlen, Reanimatie-estafette Limburg en Roda JC Kerkrade maken als partners de actie “Reanimeren met Roda JC" mogelijk. Op woensdag 22 maart a.s. vindt in het Parkstad Limburg Stadion een besloten reanimatie middag plaats met Roda JC selectiespelers en medewerkers, supporters (vertegenwoordigers Platform), sponsoren, bestuurders van gemeenten, trainers Roda JC G-Stars en Walking Football en overlevers.
 • 10 maart

  Roda JC G-Stars Maatschappelijk Partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Groningen

  Roda JC G-Stars laat talenten met een beperking scoren!
 • 9 maart

  FOX DOC: Roel Brouwers, de bescheiden vedette

  Ze vragen een selfie of een handtekening. De één na de ander. Tientallen. Roel kan geen nee zeggen. Onvermoeibaar en met oeverloos geduld doet hij wat de fans vragen. Vijftien jaar was hij prof bij Roda JC en het Duitse Borussia Mönchengladbach. Nu is hij gastheer bij Roda JC en vertegenwoordiger van de stichting Roda JC Midden in de Maatschappij.
 • 3 maart

  Reanimeren met Roda JC

  Maak jij je bedrijf of buurt hartveilig? Schrijf je in voor de cursus reanimatie & AED bediener en ontvang een gratis ticket voor Roda JC – Willem II op zondag 7 mei 2017.

 • 3 maart

  Succesvol Walking Football toernooi Nijmegen

  Donderdag 23 februari is het Walking Football team van Roda JC Kerkrade afgereisd naar Nijmegen om een toernooitje te spelen tegen N.E.C Nijmegen, Feyenoord Rotterdam. Met 27 man inclusief trainers en toeschouwers vertrokken we in alle vroegte met de spelersbus.

 • 1 maart

  Steun het G-Team op 12 maart!!

  Op zondag 12 maart speelt Roda JC om 14.30 uur tegen FC Groningen. Om 16.30 uur speelt het G-Team van Roda JC twee keer een kwartier tegen het G-Team van FC Groningen. Op deze zondagmiddag zullen talenten met beperkingen scoren in het Parkstad Limburg Stadion, oftewel de thuishaven van Roda JC Kerkrade.

 • 24 februari

  Geslaagde derde editie Symposium Match of the Day

  In district Zuid II is het inmiddels een begrip; het Symposium Match of the Day. Na twee eerdere edities in het Noorden van het district, was dit keer het Zuiden aan de beurt. In samenwerking met Roda JC Midden in de
  Maatschappij vond Match of the Day afgelopen vrijdag plaats in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade. Sportiviteit & respect, nu en in de toekomst vormde de rode draad van de middag die werd afgesloten met een
  gezamenlijk wedstrijdbezoek.
 • 16 februari

  Stichting Wensulance collecteert bij Roda JC – Go Ahead Eagles

  Aanstaande vrijdag staat het cruciale duel Roda JC – Go Ahead Eagles op het programma. De aanvang van de wedstrijd is om 20.00 uur. Vanaf de opening van het stadion (18.30 uur) staan bij iedere ingang van het Parkstad Limburg Stadion collectanten van Stichting Wensulance.
 • 13 februari

  Vincere en Roda JC Kerkrade starten 40 DAGEN NEE campagne

  Vincere en Roda JC Kerkrade slaan de handen ineen en starten samen de 40 DAGEN Nee campagne. Tijdens deze veertig dagen zeggen wij NEE tegen het nuttigen van alcohol.
  Door
  onthouding van alcohol wordt men bewust van alcoholgebruik. Bovendien creëert het een bewustwording wat alcohol met het lichaam en geest doet.
 • 13 februari

  Match of the Day 17 februari

  Op vrijdag 17 februari, voorafgaand aan de wedstrijd Roda JC – Go Ahead Eagles, vindt in het Parkstad Limburg Stadion het symposium Match of the Day plaats.
 • 9 februari

  HETON maatschappelijk partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Go Ahead Eagles

  Heton accommodatiebeheer is partner van de stichting Roda JC Midden in de Maatschappij. In samenwerking worden er activiteiten en evenementen georganiseerd in de
  sportaccommodaties waarbij Heton verantwoordelijk is voor het beheer en exploitatie.
 • 3 februari

  Woordspellenmiddag Kidsclubmiddag


  Woensdag 1 februari heeft er weer een Kidsclubmiddag plaatsgevonden in het Parkstad Limburg Stadion. Deze middag stond geheel in het teken van laaggeletterdheid.
 • 2 februari

  Voor racisme is bij Roda JC Kerkrade geen plaats

  Roda JC is een club van het volk. De club van Kerkrade, van Parkstad en van Limburg. Iedereen is welkom, ongeacht ras, afkomst, sekse.
 • 30 januari

  Wiertz Personeelsdiensten Maatschappelijk partner Roda JC Kerkrade - Ajax

  Wiertz Personeelsdiensten, onderdeel van Wiertz Company, is net als Roda JC een van oorsprong Kerkraadse organisatie met een uitstraling en impact die inmiddels veel verder reikt.
  Verantwoord zaken doen is leidraad voor het handelen sinds onze oprichting in 1997. Onze activiteiten staan namelijk niet op zichzelf. Ze passen binnen het streven van Wiertz Company
  om op doelgerichte wijze vorm te geven aan het Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.
 • 27 januari

  Decathlon Kerkrade partner Schooltoer

  Vandaag is het contract getekend tussen Roda JC Midden in de Maatschappij en Decathlon Kerkrade.

 • 27 januari

  Convenant getekend op het Sportgala Voerendaal

  Op 20 januari vond in Ransdaal het Sportgala van Voerendaal plaats. In gemeenschapshuis ‘t Wouves stond de avond in het teken van Positieve Gezondheid.
 • 27 januari

  Spelers Roda JC Lezen Voor

  Als je zowel voorlezen als bewegen heel belangrijk vindt, is één en één al snel twee. Of, in dit geval, is geel en zwart al snel Roda JC. In het kader van de Nationale Voorleesdagen trokken de Roda JC'ers Van Hyfte, Kum en Brouwers erop uit om voor te lezen
  aan jonge kinderen in Heerlen en Kerkrade.
 • 27 januari

  FysioStofberg maatschappelijk partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Excelsior

  Sinds 2013 zijn Roda JC en FysioStofberg onlosmakelijk aan elkaar verbonden. We zijn gestart in een samenwerking om de fysiotherapie voor alle jeugdspelers, beloften en 1e elftal
  spelers van Roda JC naar een hoger niveau te tillen. Dit gaat verder dan enkel en alleen fysiotherapie te bieden als spelers blessures hebben. De therapeuten van FysioStofberg zorgen
  namelijk ook voor ondersteuning bij krachttraining, fysieke testen en bij veldtrainingen om zo de spelers te begeleiden in het kunnen behalen van een optimale topprestatie.
 • 20 januari

  DocMorris Charity Dinner: geslaagd diner!


  Op donderdag 19 januari vond in de Business Club van het Parkstad Limburg Stadion het DocMorris Charity Dinner plaats. De deelnemers van het G-team van Roda JC en G-Stars United, deelnemers van het Walking Football team van Roda JC en jongeren die deelnemen aan het X-Change project waren uitgenodigd voor dit diner.
 • 12 januari

  Rabobank Parkstad Limburg maatschappelijk partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade – Feyenoord

  Het Coöperatiefonds van Rabobank Parkstad Limburg is er om vernieuwende initiatieven die het leven in de lokale gemeenschap versterken, te ondersteunen. Elk jaar reserveert Rabobank Parkstad Limburg max. 10% van de winst voor het Coöperatiefonds. Roda JC Midden in de Maatschappij is een van de initiatieven die de Rabobank graag mede mogelijk maakt. Zo hebben we samen oog voor onze omgeving in Parkstad.
 • 11 januari

  Laat je horen voor Roda JC via de Volta Limburg Energiemeter!

  Vanaf komende wedstrijd kun jij je laten horen voor Roda JC. Maak een zo hard mogelijk geluid als de Energiemeter op de schermen in het stadion wordt getoond.
 • 11 januari

  2e editie KLG Europe - Roda JC Truck Run

  Roda JC en KLG Europe organiseren op zaterdag 8 april 2017 de 2e editie van de KLG Europe - Roda JC Truck Run, speciaal voor mensen met een beperking.
 • 11 januari

  “Roda JC Kerkrade leest voor" tijdens de Nationale Voorleesdagen

  Niets is zo leuk als voorgelezen worden. Maar het is ook belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt kinderen veel plezier. Speciaal voor baby‘s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen. Selectiespelers van Roda JC lezen voor op peuterspeelzalen, een basisschool en het speciaal onderwijs om zo te onderstrepen hoe belangrijk voorlezen is. En veel leraren en ouders doen natuurlijk net zo goed mee. Van voorlezen worden kleintjes grote lezers.
 • 5 januari

  Walking Football groot succes bij Roda JC Kerkrade

  Mede dankzij €23.000 subsidie van Oranje Fonds is er iedere woensdagochtend wandelvoetbal voor 55+.
 • 31 december

  Fijne feestdagen!

  Roda JC Kerkrade wenst u, namens de volledige selectie, de technische staf, het personeel en alle vrijwilligers, ontzettend fijne feestdagen en een gezond en sportief 2017 toe!
 • 24 december

  René Trost overhandigt Nathan Rutjes het KNVB Coachingspakket

  René Trost heeft Nathan Rutjes het Coachingspakket van de KNVB overhandigd. Het Coachingspakket is een persoonlijke plan van aanpak voor Nathan Rutjes om zich de komende jaren verder te ontwikkelen als trainer.
 • 16 december

  21 Kerstwensen worden vervuld tijdens Roda JC Kerkrade – FC Utrecht

  Afgelopen week konden Roda JC supporters hun kerstwens insturen, die bedoeld was om dierbaren een skyboxarrangement te gunnen.
 • 15 december

  Jumbo Kerkrade maatschappelijk partner Roda JC – FC Utrecht

  Jumbo Kerkrade staat als supermarkt midden in de samenleving. Thijs Hetterscheid en Herman Huirne, eigenaren Jumbo Kerkrade Centrum en Jos Geraets en Herman Huirne, eigenaren Jumbo Kerkrade-West en Roda JC Merchandise: "Als bedrijf staan we dicht bij onze klanten en de omgeving waar we deel van uit maken. Zodoende zijn en willen we betrokken zijn bij projecten met een maatschappelijk karakter."
 • 14 december

  Voetbal is van iedereen, ook Roda JC Kerkrade zet een streep door discriminatie.

  Samen met voetballend Nederland en minister Asscher, trapt ook vandaag officieel de campagne af die een streep zet door discriminatie. Door een koppeling te maken tussen de campagne van de rijksoverheid en de verbindende kracht van voetbal kunnen we een eensgezinde positieve en krachtige boodschap afgeven vanuit het gehele voetbal; Voetbal is van iedereen, zet een streep door discriminatie.
 • 9 december

  ‘Glück Auf‘ wedstrijd: Zaterdag 17 december Roda JC – FC Utrecht

  Op 17 december 2016 speelt Roda JC tegen FC Utrecht, aanvangstijd van de wedstrijd is 18.30 uur. Aangezien Roda JC haar verleden nog lang niet vergeten is, wil de club deze wedstrijd benoemen als ‘Glück Auf‘ wedstrijd, in het teken van de Koempels en het (mijn)verleden van Roda JC.
 • 8 december

  Kinderpersconferentie 7 december 2016

  Mascotte Koempeltje werd een tijdje geleden door trainer Yannis Anastasiou uitgedaagd voor een wedstrijdje ‘penalty schieten. De verliezer mocht een prijs bedenken voor de winnaar.
  Koempeltje won, Yannis Anastasiou verloor. De prijs die trainer Yannis voor Koempeltje had was een persconferentie met een aantal selectiespelers in de officiële perskamer in het
  Parkstad Limburg Stadion.
 • 6 december

  Donderdag 8 december Roda JC Kerkrade G-Team - Adelante G-Team

  Aanstaande donderdag 8 december speelt het G-Team van Roda JC Kerkrade om 16:30 uur een oefenwedstrijdje tegen het G-Team van Adelante. De wedstrijd zal plaatsvinden in het Parkstad Limburg Stadion en is geopend voor publiek. Komt u beide teams aanmoedigen?
 • 5 december

  Foto's Line-up Roda JC Kerkrade - PSV

  Line-up foto's van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - PSV op zaterdag 3 december 2016. Roda JC Kerkrade speelde met 0-0 gelijk tegen de landskampioen.
 • 5 december

  Sinterklaas op bezoek bij Roda JC Kerkrade

  Sinterklaas was de Koempeltjes van Roda JC niet vergeten. Afgelopen woensdag was Sinterklaas op bezoek bij Roda JC Kerkrade. Sinterklaas had twee heuse Roda JC pieten bij zich!
 • 2 december

  Gemeente en Roda JC Kerkrade Stichting Midden in de Maatschappij tekenen convenant

  De gemeente Kerkrade en Roda JC Kerkrade Stichting Midden in de Maatschappij gaan intensiever samenwerken op sociaal-maatschappelijk gebied. Beide partijen hebben op vrijdag 2 december hiertoe een convenant in het Parkstad Limburg Stadion ondertekend.
 • 29 november

  Roda JC Kerkrade in actie voor Voedselbank

  Na de succesvolle voedselbank inzamelactie in 2014 slaat Roda JC Midden in de Maatschappij ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van houdbare levensmiddelen. Voor de wedstrijd Roda JC – PSV in het Parkstad Limburg Stadion op 3 december 2016 is de aftrap van de 3e editie van L1 Samen voor de Voedselbank. Een aantal burgemeesters van Limburgse gemeenten zullen namens Roda JC Midden in de Maatschappij het eerste voedselpakket overhandigen aan Rob Stevens, directeur L1.
 • 28 november

  Gemeente Kerkrade maatschappelijk partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade – PSV

  Op 2 december 2016 zijn de gemeente Kerkrade en Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij een overeenkomst aangegaan voor de duur van twee jaar om sociaal-maatschappelijke
  projecten in de stad samen aan te pakken. Het belang van zulke projecten is groot en de inbreng van Roda JC geeft een extra impuls aan de projecten.
 • 23 november

  Roda JC Kerkrade – PSV op 3 december 2016 in teken van Wereld Gehandicapten Dag

  Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij besteedt op 3 december 2016 tijdens de voetbalwedstrijd Roda JC Kerkrade – PSV aandacht aan Wereld Gehandicapten Dag (35e UN International Day Of Persons With Disabilities).
 • 18 november

  22Q11 Maatschappelijk Partner tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - AZ

  De voetbalwedstrijd Roda JC Kerkrade - AZ op 20 november 2016 staat dankzij Berner Produkten b.v. in het teken van het syndroom 22Q11.
 • 17 november

  Drukte op de bowlingmiddag van de Roda JC Kidsclub

  Afgelopen woensdag zijn 50 Koempeltjes van de Kidsclub van Roda JC gaan bowlen bij partner Bowlo in het Leisuredome.
 • 15 november

  3e Schooltoer seizoen 2016-2017

  Dinsdag (15 november 2016) heeft inmiddels de 3e schooltoer van het seizoen 2016-2017 plaatsgevonden. Basisschool de Diabolo en basisschool de Steltloper uit Kerkrade waren te gast in het Parkstad Limburg Stadion om deel te nemen aan de schooltoer van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 2 november

  Kidzdisco Roda JC één groot feest!

  Afgelopen zaterdag vond in de MusicDome de Kidzdisco plaats voor leden van de Kidsclub.
 • 22 oktober

  Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij lanceert eigen website

  Op zaterdagavond 22 oktober is, voorafgaand aan de wedstrijd Roda JC Kerkrade – ADO Den Haag, de nieuwe website gelanceerd van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de
  Maatschappij. René Trost, ambassadeur van de stichting, gaf rond 19.00 uur het startschot voor deze nieuwe website.
 • 20 oktober

  Fitheidstesten Walking Football spelers

  De spelers van het Walking Football team van Roda JC Kerkrade zijn tijdens de training op woensdag 19 oktober 2016 in het Parkstad Limburg Stadion onderworpen aan allerlei
  medische en fitheidstesten.
 • 18 oktober

  i-Minded Maatschappelijk Partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag

  Alweer voor het 14de seizoen op rij is i-Minded loyaal sponsor van Roda JC. Naast lid van de businessclub is de leverancier van online oplossingen hoofdsponsor van de A-jeugd van de voetbalacademie en betrokken sponsor van de Roda JC G-Stars.
 • 16 oktober

  Wedstrijd Roda JC – ADO Den Haag in teken van Social Brokers Kerkrade

  De voetbalwedstrijd Roda JC – ADO Den Haag op 22 oktober 2016 staat in het teken van Social Brokers Kerkrade. De gemeente Kerkrade neemt deel aan het project ‘Social Brokers‘. Dit is een nieuwe manier van preventieve jeugdhulp die inmiddels op meer plekken in Nederland wordt toegepast. Zorgen voor de jongeren in Kerkrade; dat doen we samen! Tijdens de wedstrijd zijn ambassadeurs Social Brokers Kerkrade aanwezig. René Trost, oud-speler en trainer Roda JC, nu actief als manager bovenbouw van de jeugdafdeling, is één van de ambassadeurs van Social Brokers Kerkrade.
 • 10 oktober

  Geslaagd Walking Football toernooi in Olympisch Stadion

  Op Nationale Ouderendag, vrijdag 7 oktober, speelden de Roda JC Old Stars, het Walking Footballteam van Roda JC Kerkrade, haar eerste officiële toernooi. De locatie loog er niet
  om: het Olympisch Stadion in Amsterdam. Hoewel het olympische vuur niet brandde, waren er wel vurige wedstrijden te zien op het veld.
 • 7 oktober

  Bingomiddag Roda JC Kerkrade Kidsclub groot succes!

  Op woensdag 5 oktober 2016 vond voor de 4e keer een bingomiddag voor de leden van de Kidsclub plaats. Maar liefst 200 Koempeltjes kwamen in de business club in het Parkstad
  Limburg Stadion bij elkaar om het spelletje bingo met Roda JC spelers te spelen.
 • 7 oktober

  Nathan Rutjes verrast goede doelen met cheque

  Op donderdag 6 oktober heeft de Maatschappelijk Speler van de Eredivisie 2016, Nathan Rutjes, cheques uitgereikt aan vier goede doelen.
 • 6 oktober

  Nathan Rutjes reikt op 6 oktober cheques uit aan goede doelen

  Begin september werd Roda JC-speler Nathan Rutjes uitgeroepen tot ‘Maatschappelijk Speler Eredivisie 2016‘. Naast een prachtig beeldje en de eervolle vermelding, ontving de speler ook een cheque ter waarde van €50.000
 • 4 oktober

  Roda JC Old Stars naar Olympisch Stadion Amsterdam

  Aanstaande vrijdag 7 oktober speelt het Walking Footballteam van Roda JC Kerkrade haar eerste officiële Old Stars Toernooi in het Olympisch Stadion in Amsterdam.
 • 30 september

  Roda JC Koempelcup deelnemers te gast bij Roda JC - N.E.C.

  Deelnemers van de Koempelcup 2015 (Heerlen) en de Koempelcup 2016 (Gulpen-Wittem) zijn vandaag te gast op de Midden in de Maatschappijtribune.
 • 27 september

  VriendenLoterij Maatschappelijk Partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - N.E.C.

  Als Maatschappelijk Partner Eredivisie steunt de VriendenLoterij verschillende maatschappelijke projecten van clubs, zoals wijk- en schoolprogramma's. De invulling van de maatschappelijke projecten verschilt per jaar.
 • 22 september

  Oud spelers bieden cheque aan aan 'Limburg helpt onvergetelijk'

  Op Wereld Alzheimer Dag op woensdag 21 september 2016 hebben Roda JC oud-spelers Pierre Vermeulen en John Meuser tijdens de L1 TV Show 'Limburg helpt onvergetelijk', bij de ECI
  Cultuurfabriek in Roermond, namens Roda JC Midden in de Maatschappij €1.195,00 aangeboden tbv Alzheimeronderzoekfonds Limburg.
 • 21 september

  Roda JC Kerkrade Kidsclub voor Alpe d‘HuKids

  Jonge Koempeltjes halen €1700,- op voor het goede doel.
 • 19 september

  Jeugdteams Roda JC Kerkrade verrichtten maatschappelijke activiteit tijdens ouderenactie.

  Tijdens de wedstrijd Roda JC - SC Heerenveen op 17 september 2016 vond een speciale ouderenactie plaats.
 • 15 september

  Roda JC Kerkrade steunt campagne 'L1mburg helpt onvergetelijk'

  Dementie is nog steeds niet te voorkomen of te genezen. 1 op de 5 mensen krijgt er vroeger of later mee te maken! Alzheimer is de meest voorkomende vorm.
 • 15 september

  Speciale ouderenactie tijdens Roda JC Kerkrade - SC Heerenveen

  Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - SC Heerenveen op 17 september 2016 zal er een speciale ouderenactie plaats vinden voor 65-plussers.
 • 9 september

  De week van de alfabetisering

  Op 9 september 2016 hebben Roel Brouwers en Ard van Peppen voorgelezen aan kinderen van groep 6 van basisschool De Schakel in Kerkrade.
 • 7 september

  Roda JC start initiatief Leef Gezond Zoals een Prof

  ‘Leef gezond zoals een prof‘ is een nieuw initiatief van stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 5 september

  René Trost Social Broker in Kerkrade

  Help je graag jongeren? Meld je nu aan als Social Broker.
 • 2 september

  Nathan Rutjes Maatschappelijk Speler Eredivisie 2016!

  Het is officieel: onze cultheld Nathan Rutjes ontving vanavond tijdens het 'Voetballer van het Jaar Gala de fantastische award voor "Maatschappelijk Speler Eredivisie 2016' van de Eredivisie en de VriendenLoterij.
 • 26 augustus

  Stem nu op Nathan Rutjes als maatschappelijk speler Eredivisie

  Laatste stemdag! Maak jij het verschil? Stem op Nathan Rutjes!
 • 22 augustus

  Personeel Roda JC Kerkrade maatschappelijk betrokken.

  Roda JC Kerkrade staat met beide (voetbal)benen in de maatschappij. Dat blijkt uit de projecten en de maatschappelijke activiteiten die we wekelijks uitvoeren.
 • 19 augustus

  Eerste Editie Alpe d'Hukids op de Markt in Kerkrade

  Op zondag 18 september vindt op de Markt in Kerkrade de eerste editie van Alpe d‘HuKids plaats.
 • 14 augustus

  Medisana maatschappelijk partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Vitesse

  Roda JC kent Medisana inmiddels al voor het 5e seizoen als de trouwe rugsponsor en die ook in minder goede tijden als loyale sponsor en fan achter de club bleef staan.
 • 9 augustus

  Feestelijke opening Rolstoel Dug-Out Roda JC Kerkrade

  Voorafgaand aan de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Heracles Almelo is, samen met alle betrokken partijen, de nieuwe Rolstoel Dug-Out feestelijk geopend.
 • 5 augustus

  Radar Maatschappelijk Partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade en Heracles

  Succesvolle samenwerking Roda JC Kerkrade en Radar voor jongeren met een beperking.
 • 16 juli

  Tweede editie Koempelcup een regenachtig feestje

  Op woensdag 13 juli vond de tweede editie van de Koempelcup in de gemeente Gulpen-Wittem plaats.
 • 6 juli

  Roda JC en Berner Produkten in actie voor 22Q11 Syndroom

  Aan kinderen met het 22q11 syndroom zie je niks. Dat maakt het voor iedereen in de omgeving lastig om het syndroom te herkennen en er soms mee om te gaan.
 • 4 juli

  Speciale plek voor rolstoelgebonden supporters bij Roda JC

  Vanaf start nieuwe seizoen beschikt Roda JC over een rolstoel dug-out
 • 4 juli

  Speciale actie voor maatschappelijke doelgroepen tijdens Roda JC Kerkrade thuiswedstrijden

  Vanaf start nieuwe seizoen beschikt Roda JC over een Midden in de Maatschappij tribune.
 • 21 juni

  Start verkoop vergeet-mij-nietjes in Roda JC fanshop

  Roda JC Midden in de Maatschappij steunt campagne “Limburg helpt onvergetelijk"
 • 20 juni

  Roda JC On Tour 2016

  De afgelopen weken hebben de jeugdspelers van de Roda JC voetbalacademie hun steentje bij gedragen aan de maatschappij.
 • 17 juni

  Gepersonaliseerde handschoenen voor keepers G-team

  De keepers van het G-team van Roda JC kregen gisteren op de training in het Parkstad Limburg Stadion gepersonaliseerde keepershandschoenen.
 • 1 juni

  Eerste training Walking Football spetterend succes!

  Regen mocht geen spelbreker zijn tijdens wandelvoetbal voor de 55-plussers.
 • 30 mei

  Walking Football nieuw project Roda JC Kerkrade

  Elke woensdagochtend wandelvoetbal voor 55+. Vanaf woensdag 1 juni start Roda JC Kerkrade met een nieuw maatschappelijk project: Walking Football.
 • 30 mei

  Eerste G-Stars toernooi bij Roda JC Kerkrade een groot succes!

  Op zaterdag 28 mei vond in het Parkstad Limburg Stadion het eerste FC Robinstijn G-Stars toernooi plaats voor G-Teams.
 • 28 mei

  FC Robinstijn en Roda JC Kerkrade organiseren G-Toernooi met profclubs!

  G-Stars Roda JC, RKC Waalwijk, Helmond Sport en FC Eindhoven strijden op 28 mei om titel.
 • 19 mei

  Testdagen G-Stars Roda JC Kerkrade

  De spelers van het Roda JC G-team zijn tijdens de training in het Parkstad Limburg Stadion onderworpen aan allerlei medische en fitheidstesten.
 • 19 mei

  Geslaagde vrijwilligersdag amateur partners Roda JC Kerkrade

  Op donderdag 19 mei jl. vond in het Parkstad Limburg Stadion voor de eerste keer een vrijwilligersdag plaats voor de amateur partners van Rod JC Kerkrade.
 • 12 mei

  Roda JC Kerkrade eert haar aan kanker overleden fans

  Op 2 juni 2016 vindt het grootse evenement Alpe D‘HuZes plaats in Frankrijk. Alpe d‘HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ‘opgeven is geen optie‘ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d‘Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.
 • 10 mei

  Gratis kaartje Kidsclub voor Mosaqua in Gulpen

  Subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen biedt ieder lid van de Kidsclub een kaartje aan om gratis te gaan zwemmen in Gulpen!
 • 14 april

  Geslaagde Truck Run met KLG Europe en Heuschen & Schrouff Oriental Food

  Afgelopen zaterdag 9 april was de Roda JC Kerkrade, KLG Europe en Heuschen & Schrouff Oriental Food truck-run voor 50 kleine Roda supporters.
 • 10 april

  Jumbo Kerkrade Talentenforum Partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - PSV

  Jumbo Kerkrade staat als supermarkt midden in de samenleving. Thijs Hetterscheid en Herman Huirne, eigenaren Jumbo Kerkrade Centrum, Jos Geraets en Herman Huirne,
  eigenaren Jumbo Kerkrade-West en Roda JC Merchandise: "Als bedrijf staan we dicht bij onze klanten en de omgeving waar we deel van uit maken. Zodoende zijn en willen we
  betrokken zijn bij projecten met een maatschappelijk karakter.
 • 9 april

  Officiële perspresentatie G-team Roda JC 2016

  Op donderdag 7 april werd voor het tweede jaar op rij het G-team van Roda JC Kerkrade gepresenteerd in het Parkstad Limburg Stadion. Naast het maken van individuele- en teamfoto's werden vandaag ook de contracten tussen spelers, sponsoren en Roda JC getekend.
 • 8 april

  KLG Europe en Heuschen & Schrouff organiseren truck-run voor jonge Roda JC fans.

  In samenwerking met Roda JC organiseren KLG Europe en Heuschen & Schrouff Oriental Food een truck-run op zaterdag 9 april 2016.
 • 4 april

  100 stralende koempeltjes tijdens ererondje Roda JC Kerkrade

  Afgelopen zondag stond de Kidsclub in de spotlights tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade tegen SC Heerenveen.
 • 31 maart

  Vriendenloterij Meet & Greet bij Roda JC Kerkrade

  Woensdag 23 maart stond de jaarlijkse Meet & Greet van de Vriendenloterij weer op het programma. Alle winnaars werden onder het genot van een kop koffie en Limburgse vlaai ontvangen in het Parkstad Limburg Stadion voor de aftrap van een unieke ervaring.
 • 25 maart

  Rabobank Parkstad Limburg Talentenforum Partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade – SC Heerenveen

  Het Coöperatiefonds van Rabobank Parkstad Limburg is er om vernieuwende initiatieven die het leven in de lokale gemeenschap versterken, te ondersteunen. Elk jaar reserveert Rabobank Parkstad Limburg een deel van de winst voor het Coöperatiefonds.
 • 23 maart

  Hospice bezoek door Darije Kalezic

  Roda JC Kerkrade fan Petra Senden had de wens om haar zoon Lars te verrassen met een bezoek van Roda JC hoofdtrainer Darije Kalezic.
 • 21 maart

  Speciaal voor Kidsclubleden! Kom naar Roda JC - Heerenveen

  Op zondag 3 april speelt Roda JC om 14.30 uur tegen SC Heerenveen en jij kunt er als lid van de kidsclub heel voordelig bij zijn!
 • 18 maart

  Roda JC Midden in de Maatschappij op shirt bij wedstrijd SC Cambuur – Roda JC Kerkrade

  Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij krijgt van de club Roda JC ruimte op de achterkant van het wedstrijdshirt om zich aanstaande zaterdag te profileren tijdens het uitduel met Cambuur. Naast onze trouwe rugsponsor Medisana zal Roda JC Midden in de Maatschappij op de achterkant van het shirt prijken.
 • 15 maart

  Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij Schooltoer promo

  In opdracht van stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij maakte de Media Entertainment Groep van Op de Bies Landgraaf de nieuwe promo video van de Schooltoer.
 • 12 maart

  Scoutingsdag G-Stars 2016

  “Afgelopen jaar is Roda JC gestart met een G-team, als onderdeel van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij. Roda JC bleek de tweede Betaald Voetbal Organisatie met een eigen G-team.
 • 5 maart

  G Stars United

  Donderdag 3 maart was de kick-off van Roda JC G-Stars United, een nieuw concept van stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 1 maart

  Stichting Kleine Beer Talentenforum Partner van de wedstrijd Roda JC – Vitesse

  Stichting Kleine Beer helpt kinderen die vechten om groot te worden.
 • 10 februari

  Taxibedrijf Van Meurs Talentenforum partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Twente.

  Taxibedrijf van Meurs is sinds een aantal jaar de vertrouwde vervoerspartner van Roda JC. Met de Roda JC spelersbus zijn ze met onze spelers onderweg op weg naar uit-wedstrijden.
 • 25 januari

  Wealer, is er voor u en het talentenforum van Roda JC Kerkrade

  Wealer Autogroep is vandaag Talentenforum partner van de wedstrijd. Jullie kennen het bedrijf al als vertrouwde en trotse mobiliteitspartner van Roda JC. Zij stellen tevens de unieke
  Seat Mii Roda JC Edition ter beschikking voor de maatschappelijke projecten, zoals de Schooltoer, Roda On Tour, Kidsclub en G-Stars.
 • 11 januari

  Gemeente Gulpen-Wittem Talentenforum Partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - AZ

  Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - AZ is de gemeente Gulpen-Wittem Talentenforum Partner van de wedstrijd. Gulpen-Wittem faciliteert als Talentenforum Partner van Roda JC een Koempelcup in het kader van de gemeentelijke visie ‘Samen Doen‘.
 • 18 december

  Een ingelijst wedstrijdshirt, het ultieme last minute kerstcadeau

  Koop nu het ingelijste shirt van Gibril Sankoh, Nathan Rutjes, Tom van Hyfte of Hicham Faik, de opbrengst gaat naar Serious Request.
 • 8 december

  Kom naar de benefietwedstrijd tussen 3FM en het RTL Sterrenteam!

  Op dinsdag 15 december is er voorafgaand aan Roda JC – SC Heerenveen een voorwedstrijd. Tijdens deze wedstrijd, welke om 18.45 uur begint, speelt het 3FM team tegen het RTL Sterrenteam.
 • 7 december

  Eerste officiële wedstrijd tussen G-teams van Eredivisieclubs

  Zondagmiddag 6 december speelden de G-Teams van Roda JC Kerkrade en FC Groningen de voorwedstrijd van het Eredivisie duel tussen Roda JC Kerkrade en FC Groningen.
 • 4 december

  Sinterklaas bij Kidsclub Roda JC Kerkrade

  Sinterklaas is in het land! Natuurlijk is hij de kinderen van de Kidsclub Roda JC Kerkrade niet vergeten.
 • 27 november

  Volta Limburg partner van het Roda JC Talentenforum

  Volta Limburg is partner van het Roda JC Talentenforum en is daarmee projecthoofdsponsor Roda JC Amateurpartnership en vriend van Roda JC G-STARS.
 • 24 november

  Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij Schooltoer 7x5

  Dinsdag 17 november was het tijd voor de vijfde schooltoer van het seizoen 2015-2016. Basisschool De Regenboog uit Hoensbroek en Basisschool St. Franciscus uit Brunssum waren te gast in het Parkstad Limburg Stadion om deel te nemen aan de schooltoer van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 24 november

  Steun het G-Team op 6 december!!

  Op 6 december speelt Roda JC om 16.45 uur tegen FC Groningen. Om 14.45 uur speelt het G-Team van Roda JC tegen het G-Team van FC Groningen. Johnny de Mol verricht de aftrap van deze voorwedstrijd.
 • 23 november

  Artiesten gala bij Roda JC voor 3FM Serious Request!

  Op dinsdagavond 24 november organiseert stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij een carnavalsavond in de Business Club van het Parkstad Limburg Stadion.
 • 17 november

  Talentenforumpartner Rode Kruis staat symbool voor álle vrijwilligers van Roda JC Kerkrade

  Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle is Rode Kruis Talentenforumpartner van de wedstrijd. De Rode Kruis vrijwilligers staan symbool voor álle vrijwilligers die zich
  inzetten voor Roda JC.
 • 17 november

  Bied mee op unieke wedstrijdshirts van Roda JC

  In het bezit komen van een uniek gedragen wedstrijdshirt (met de unieke Eredivisiebadge) en ook nog eens een goed doel steunen? Bied dan mee op een van de 25 wedstrijdshirts!
 • 16 november

  Trainer Kalezic neemt selectie mee ondergronds

  Op dinsdagmiddag 10 november bezochten de selectie en staf, samen met het personeel van Roda JC, de steenkolenmijn van Blegny.
 • 5 november

  Kalezic neemt Roda JC mee ondergronds in de mijnen in Blegny

  Kameraadschap, hard werken, samen strijden. Oftewel: de koempelmentaliteit, voortgekomen uit ons gezamelijke mijnverleden.
 • 4 november

  Studenten Zuyd Hogeschool met korting naar Roda JC - ADO Den Haag

  Aanstaande vrijdag 6 november om 20.00 uur neemt Roda JC het op tegen ADO Den Haag.Voor deze wedstrijd is er een speciale aanbieding voor studenten van Zuyd Hogeschool.
 • 29 oktober

  Wedstrijdshirts bekerduel worden geveild voor 3FM Serious Request!

  De wedstrijdshirts die Roda JC gisteravond droeg in de bekerwedstrijd tegen FC Lienden (5-6 winst in strafschoppenreeks), zullen in november en december geveild worden voor NPO 3FM Serious Request.
 • 27 oktober

  Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij Schooltoer 7x3

  Dinsdag 20 oktober was het tijd voor de derde schooltoer van het seizoen 2015-2016. Basisschool Ummer Clumme uit Klimmen en basisschool de Schakel uit Heerlen waren te gast in het Parkstad Limburg Stadion om deel te nemen aan de schooltoer van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 26 oktober

  Respect en sportiviteit hoog in het vaandel bij Roda JC

  Er is heden ten dage veel te doen omtrent respect en sportiviteit in het voetbal. Niet enkel het profvoetbal, maar ook het amateurvoetbal wordt regelmatig geconfronteerd met incidenten die sportiviteit niet ten goede komen.
 • 23 oktober

  Soccer Arena Talentenforum Partner tijdens Roda JC Kerkrade - Excelsior

  Tijdens de wedstrijd Roda JC – Excelsior is Soccer Arena Talentenforum partner van de wedstrijd. De Soccer Arena is een grote indoor soccerhal en heeft vier voetbalvelden die voorzien zijn van kunstgras. De velden kunnen gebruikt worden voor meerdere doeleinden en doelgroepen. Het bedrijf is gelegen in het LeisureDome en maakt deel uit van de Rodaboulevard.
 • 20 oktober

  Roda JC nodigt alle amateurpartners uit voor Roda JC Kerkrade - Excelsior!

  In het kader van het amateurpartnership nodigt Roda JC alle leden van haar 61 amateurpartners uit om met een flinke korting de eredivisiewedstrijd Roda JC Kerkrade – Excelsior op zaterdag 24 oktober om 20.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion te bekijken. Is jouw club amateurpartner van Roda JC en wil jij graag gebruik maken van dit aanbod? Aanmelden kan tot woensdag 21 oktober 2015 10:00 uur!
 • 9 oktober

  Kom met Roda JC in actie voor Serious Request 2015

  Van 18-24 december vindt de actie Serious Request van NPO 3FM plaats in Heerlen. Het Glazen Huis zal op het Pancratiusplein komen te staan. Drie DJ‘s laten zich opsluiten in het glazen huis en zullen niet eten. Op kerstavond verlaten zij het huis.
 • 30 september

  Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij Schooltoer

  Afgelopen dinsdag was het tijd voor de tweede schooltoer van het seizoen 2015-2016. Basisschool Bergop uit Ubachsberg en basisschool Bocholtz uit Bocholtz waren te gast in het Parkstad Limburg Stadion om deel te nemen aan de schooltoer van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 19 september

  Schooltoer 2015-2016 van start!

  Afgelopen dinsdag was het tijd voor de eerste schooltoer van het seizoen 2015 - 2016. Basisschool de Vlieger uit Hoensbroek en basisschool Majella Gérardus uit Heerlen waren te gast in het Parkstad Limburg Stadion om deel te nemen aan de schooltoer van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 16 september

  Xonar Talentenforum Partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Feyenoord

  Xonar is tijdens Roda JC Kerkrade - Feyenoord de Talentenforum Partner van de wedstrijd. Xonar biedt hulp bij veilig opvoeden en opgroeien aan kinderen, jongeren en ouders in Limburg.
 • 8 september

  VDL Nedcar Talentenforum partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - NEC Nijmegen

  Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - NEC Nijmegen van aanstaande zaterdag 12 september, zal VDL Nedcar de Talentenforum partner van de wedstrijd zijn.
 • 8 september

  Kerkraadse koempels gratis naar Roda JC Kerkrade - sc Cambuur

  In het Jaar van de Mijnen 2015 nodigen de gemeente Kerkrade en Roda JC Kerkrade alle koempels die in de Kerkraadse mijnen hebben gewerkt van harte uit voor een bezoek aan de eredivisiewedstrijd Roda JC Kerkrade – SC Cambuur Leeuwarden op zaterdag 3 oktober 2015 om 19:45 uur in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 4 september

  Roda JC Voetbalacademie kledingsponsors

  Enkele maanden geleden is onze jeugdafdeling Roda JC Voetbalacademie gestart met een kledingsponsorplan.
 • 19 augustus

  Winnen met Roda JC Kerkrade?

  Elk seizoen maken deelnemers van de VriendenLoterij kans op duizenden Eredivisieprijzen zoals seizoenkaarten, wedstrijdtickets, fanshop cadeaukaarten, meet-and-greets met Eredivisiespelers én tickets voor exclusieve plaatsen direct aan het veld.
 • 12 augustus

  Roda JC Kerkrade Talentenforum

  Het motto van het Roda JC Talentenforum is: ‘Samen bouwen we aan de (voetbal)toekomst van onze regio en creëren een meerwaarde met elkaar‘.
 • 17 juli

  Koempeltje nieuwe mascotte Roda JC Kerkrade

  Afgelopen zondag is op de jaarlijkse open dag van Roda JC Kerkrade afscheid genomen van de oude mascotte Lucky en is de nieuwe mascotte welkom geheten. De nieuwe mascotte van Roda JC Kerkrade is Koempeltje!
 • 9 juni

  Richard en Manuel bezochten Roda JC - FC Emmen

  Richard en Manuel komen uit Parkstad en zijn al jarenlang fans van Roda JC. In de wensboom van Maasveld hadden zij een hartje opgehangen met de wens om naar een wedstrijd van Roda JC te kunnen gaan.
 • 6 juni

  Roda JC Kerkrade presenteert i-Minded als hoofdsponsor A-jeugd

  i-Minded uit Heerlen is de komende twee seizoenen shirtsponsor van de A-jeugd van de Roda JC Voetbalacademie.
 • 25 mei

  Roda JC Kerkrade en Het Jaar van de Mijnen slaan handen ineen rondom Roda JC Kerkrade – FC Emmen.

  Het Jaar van de Mijnen wenst Roda JC: Glück auf! Geheel passend bij de slogan van Roda JC in de play-offs: “Samen terug naar Boven”.
 • 4 mei

  Shirts met shirtsponsor TESSUTO DIVINO nu in veiling

  Shirtsponsor Tessuto Divino stelt wedstrijdshirts beschikbaar aan stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij voor veiling.
 • 4 mei

  Anco Jansen onthaalt Tycho bij Roda JC Kerkrade

  Op zondag 12 april reden Niels en Wilco van FC Robinstijn naar Kerkrade om Tycho te verrassen. Bart van Image-In was ook meegegaan om de hele dag te filmen.
 • 1 mei

  Verplaatsing Roda JC Kerkrade Voetbaldagen 2015

  Wegens het geringe aantal inschrijvingen is besloten dat de geplande Voetbaldagen (4, 5 en 6 mei) verplaatst worden naar de herfstvakantie.
 • 28 april

  Shirts met shirtsponsor FRASH SUITS nu in veiling

  Shirtsponsor FRASH SUITS stelt wedstrijdshirts beschikbaar aan stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij voor veiling.
 • 23 april

  BS Bleijerheide en BS ST Franciscus te gast in PLS

  Donderdag 23 april bezochten BS Bleijerheide uit Kerkrade en BS ST Franciscus uit Treebeek het Parkstad Limburg Stadion in verband met de Schooltoer.
 • 21 april

  RK BS De Blokkenberg en BS De Draaiende Wieken te gast in PLS

  Dinsdag 21 april bezochten RK BS De Blokkenberg uit Kerkrade en BS De Draaiende Wieken uit Posterholt het Parkstad Limburg Stadion in verband met de Schooltoer.
 • 20 april

  TVMuzycap 2015 een groot succes!

  Afgelopen vrijdag vond voor de derde keer het evenement TVMuzycap plaats, net zoals vorig jaar in het Parkstad Limburg Stadion. TVMuzycap laat talenten met beperkingen scoren. Tijdens TVMuzycap stonden de talenten centraal in plaats van de beperking, want iedereen heeft talent.
 • 16 april

  Kom vandaag naar het PLS en steun het G-Team van Roda JC Kerkrade!

  Vandaag vindt de derde editie van TVMuzycap plaats in het Parkstad Limburg Stadion. Het G-Team zal tijdens dit evenement om 13:00 uur een wedstrijd spelen tegen het C-Team van Roda JC Kerkrade. De hoofdtribune is geopend voor publiek. Kom allen naar het Parkstad Limburg Stadion en steun het G-Team!
 • 13 april

  Eurodecars schenkt shirts aan Midden in de Maatschappij voor veiling

  Shirtsponsor Eurodecars automobielhandel stelt shirts beschikbaar aan Midden in de Maatschappij voor veiling.
 • 7 april

  BS De Schatkist te gast in PLS

  Dinsdag 7 april bezocht BS De Schatkist uit Eygelshoven het Parkstad Limburg Stadion in verband met de Schooltoer.
 • 4 april

  Shirts met shirtsponsor Medisana nu in veiling

  Altijd al een officieel wedstrijdshirt van Roda JC willen hebben? Dan is dit je kans!
 • 1 april

  G-Team staat centraal tijdens Roda JC - Achilles'29

  Tijdens de wedstrijd Roda JC - Achilles'29 staat het G-Team van Roda JC Kerkrade centraal. De spelers van het G-Team vormen voorafgaand aan de wedstrijd een erehaag als de teams het veld opkomen.
 • 31 maart

  OBS De Speurneus te gast in PLS

  Dinsdag 31 maart bezocht OBS De Speurneus uit landgraaf het Parkstad Limburg Stadion in verband met de Schooltoer.
 • 24 maart

  Eerste editie Koempelcup een groot succes

  Op zondag 22 maart vond de eerste editie van de Koempelcup in Heerlen plaats. Op deze mooie dag streden 126 jonge voetballers tegen elkaar in een spellencircuit.
 • 20 maart

  Team Anco Jansen bezoekt afdeling Oncologie van het Atrium-Orbis ziekenhuis in Heerlen

  Op woensdag 18 maart heeft team Anco Jansen een buurtbijdrage geleverd voor de Koempelcup. De junior koempels van RKSV Sylvia bezochten de afdeling Oncologie in het Atrium-Orbis ziekenhuis in Heerlen.
 • 12 maart

  BS De Carrousel en BS De Veldhof te gast in PLS

  Dinsdag 10 maart bezochten BS De Carrousel uit landgraaf en BS De Veldhof uit Eygelshoven het Parkstad Limburg Stadion in verband met de Schooltoer.
 • 12 maart

  Team Höcher verft kisten als buurtbijdrage Koempelcup

  Op woensdag 11 maart hebben zes leerlingen van BS De Horizon uit Heerlen een buurtbijdrage geleverd voor de Koempelcup. Voor deze buurtbijdrage hielpen de leerlingen de conciërge met het verven van kisten, waar de tassen en paraplu’s in kunnen.
 • 6 maart

  BS de Horizon en RKBS Maurice Rose te gast in PLS

  Donderdag 3 maart bezochten RKBS Maurice Rose uit Margraten en BS De Horizon uit Heerlen het Parkstad Limburg Stadion in verband met de Schooltoer.
 • 5 maart

  Officiële perspresentatie G-team van Roda JC

  Afgelopen woensdag 4 maart was het eindelijk zover: De 21 geselecteerde spelers voor het G-team van Roda JC werden in het Parkstad Limburg Stadion gepresenteerd. Naast het maken van individuele- en teamfoto´s stond vandaag ook de eerste echte training op het programma.
 • 28 februari

  Shirts met shirtsponsor Sterk-Ummelen in veiling tot a.s. woensdag

  Altijd al een officieel wedstrijdshirt van Roda JC willen hebben? Dan is dit je kans!
 • 13 februari

  Job beleeft dankzij FC Robinstijn de verjaardag van zijn dromen!

  Zondag 7 december 2014 was dé dag van Job Claessens uit het Limburgse Nuth! Job was die dag jarig en werd 14 jaar oud! Maar het werd een andere verjaardag dan hij ooit had durven dromen.

 • 13 februari

  Geslaagde middag zorgt voor moeilijke keuzes Roda JC Kerkrade G-Team

  Op woensdag 11 februari betraden veertig fanatieke spelers het veld van het Parkstad Limburg Stadion voor de scoutingsdag van het G-team van Roda JC Kerkrade.
 • 13 februari

  Kinderen krijgen lessen over pesten, respect, financiële gezondheid én rondleiding

  Donderdag 12 februari bezocht BS An d’r Put uit Landgraaf het Parkstad Limburg Stadion in verband met de Schooltoer.
 • 3 februari

  Kerkraadse scholen te gast in het Parkstad Limburg Stadion

  Dinsdag 3 februari bezochten wederom twee basisscholen het Parkstad Limburg Stadion in verband met de Schooltoer. Dit keer waren BS de Schakel en OBS de Schatkist uit Kerkrade aanwezig.
 • 30 januari

  Shirts Roda JC Kerkrade - Excelsior worden geveild ten goede van stichting Kleine Beer

  Tijdens de kwartfinale van de beker Roda JC – Excelsior werden unieke shirts gedragen door de selectie van Roda JC. Stichting Kleine Beer prijkte op het wedstrijdshirt.
 • 27 januari

  Stichting Kleine Beer shirtsponsor van Roda JC bij Roda JC - Excelsior Rotterdam

  Tijdens de kwartfinale bekerwedstrijd Roda JC Kerkrade - Excelsior Rotterdam van aanstaande woensdag 28 januari zal Stichting Kleine Beer de prominente plaats op de voorkant van het Roda JC shirt innemen. Daarmee is de Stichting Kleine Beer shirtsponsor van Roda JC tijdens deze wedstrijd. Roda JC dankt Stichting Kleine Beer voor het vertrouwen!
 • 22 januari

  KOEMPELCUP: de nieuwe straatvoetbaldag van de Mijnstreek!

  KOEMPELCUP: de nieuwe straatvoetbaldag van de Mijnstreek Buurtorganisatie GMS organiseert de 1e editie van de Koempelcup, Roda-spelers coachen de teams
 • 16 december

  Roda JC veilt uw last-minute kerstcadeau!

  De originele wedstrijdshirts van Roda JC – NEC worden deze week geveild! Voor velen wellicht een mooi kerstcadeau of een mooie herinnering aan deze topper.
 • 16 december

  Roda JC Kerkrade in actie voor de Voedselbank

  Roda JC Kerkrade gaat zich inzetten voor de landelijke actie voor de Voedselbank. Ondanks dat de actie van L1 vandaag afloopt, heeft de Stichting Midden in de Maatschappij besloten om deze actie op eigen initiatief door te zetten.
 • 24 november

  Shirts met 533 namen vanaf NU in de veiling!

  De wedstrijdshirts die tijdens Roda JC - Almere City gedragen zijn door de spelers, worden vanaf nu geveild!
 • 21 november

  Opening ‘Schoolplein 14’ op SO/VSO St. Jan Baptist

  Op donderdag 27 november werd op de SO/VSO St. Jan Baptist in Kerkrade ‘Schoolplein 14’ officieel geopend en in gebruik genomen.
 • 23 oktober

  Banners Kidsclub tijdens opkomst Roda JC Kerkrade - Sparta Rotterdam

  Maandag, dinsdag en woensdag in de herfstvakantie stonden voor de leden van de Kidsclub van Roda JC geheel in het teken van het voorbereiden van een sfeeractie.
 • 20 oktober

  Banner-dag voor Roda Rebels én Roda Rakkers

  De eerste activiteit voor de Roda Kidsclub is gepland! Samen met fanclub Ultras Kerkrade organiseren wij een ‘banner-dag´ in het Parkstad Limburg Stadion!
 • 17 oktober

  Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij: Schooltoer 5x3

  Afgelopen dinsdag was het tijd voor alweer de derde schooltoer van het seizoen 2014 - 2015. Basisschool Hulsberg uit Hulsberg, basisschool de Piramide uit Heerlen en basisschool de Tovercirkel uit Heerlen waren te gast in het Parkstad Limburg Stadion om deel te nemen aan de schooltoer van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 9 oktober

  Kinderen van zakelijke klanten ING worden gecoacht door selectie

  Op 8 oktober organiseerde Roda JC Business in samenwerking met stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij een voetbalmiddag voor de kinderen van de zakelijke klanten van de ING bank. Maar liefst 100 kinderen waren te gast.
 • 3 oktober

  Jegers Advocaten en Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij

  Tijdens de wedstrijd op vrijdag 3 oktober verwelkomt Roda JC, in samenwerking met Jegers Advocaten, ruim zestig Zuid-Limburgse pleeggezinnen van XONAR. Van dit aanbod maken maar liefst 220 personen gebruik. De club biedt de gezinnen dit sportieve uitje aan, om hen eens in het zonnetje te zetten.
 • 1 oktober

  Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij: Schooltoer 5x2

  Afgelopen dinsdag was het tijd voor de tweede schooltoer van het seizoen 2014 - 2015. Basisschool Bergop uit Ubachsberg, basisschool St. Theresia uit Ransdaal en basisschool Ummer Clumme uit Klimmen waren te gast in het Parkstad Limburg Stadion om deel te nemen aan de schooltoer van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 24 september

  Roda JC Kerkrade zoekt mascotte van de wedstrijd

  Ben of ken jij een kind die een moeilijke periode achter de rug heeft? Heb jij een bijzonder verhaal en verdien jij het om eens in het zonnetje gezet te worden?
 • 17 september

  Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij: Schooltoer 5x1

  Dinsdag was het tijd voor de eerste schooltoer van het seizoen 2014 - 2015. Basisschool Á Hermkes uit Epen, basisschool St. Francisus uit Reijmerstok en basisschool A gene Wienberg uit Mechelen waren te gast in het Parkstad Limburg Stadion om deel te nemen aan de Schooltoer van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 16 september

  Bied nu op wedstrijdshirts van shirtsponsor BERNER!

  Berner Producten Landgraaf b.v. was de shirtsponsor tijdens Roda JC Kerkrade - MVV. Zij veilen nu de wedstrijdshirts van de selectiespelers van Roda JC Kerkrade.
 • 13 september

  Jegers Advocaten shirtsponsor van Roda JC tijdens Fortuna Sittard - Roda JC Kerkrade

  Met trots kan Roda JC Kerkrade melden dat Jegers Advocaten uit Heerlen de prominente plek op de voorkant van het Roda JC shirt inneemt tijdens de derbywedstrijd Fortuna Sittard - Roda JC Kerkrade op zaterdag 13 september 2014 om 19.45 uur. Roda JC Kerkrade dankt Jegers Advocaten voor het vertrouwen!
 • 10 september

  Roda JC Kerkrade en MVV sloegen handen ineen voor maatschappelijk initiatief


  Op 31 augustus jongstleden stond heel Limburg in het teken van de derby Roda JC Kerkrade – MVV. Waar het bij veel Limburgers ging om ‘de drie punten’, ging het bij meneer Van Bilzen erom dat hij nog één keer ‘de’ derby kon meemaken.
 • 10 september

  De Roda JC Kerkrade Gezondheidskrant

  Jaarlijks bezoekt Roda JC Kerkrade een dertigtal scholen. Alle leerlingen van deze scholen ontvangen de ‘gezondheidskrant’ van Roda JC Kerkrade.
 • 9 september

  Maak kans op een gesigneerd wedstrijdshirt

  Beste koempels, allereerst willen wij jullie hartelijk danken voor de geweldige sfeer die jullie in het stadion laten ontstaan. Jullie ode aan de koempel in de wedstrijd tegen MVV was fantastisch.
 • 2 september

  Berner stelt maatschappelijke skybox beschikbaar aan TVMuzycap

  Berner Produkten B.V. uit Landgraaf was afgelopen zondag tijdens de derby Roda JC Kerkrade – MVV shirtsponsor van de wedstrijd.
 • 30 mei

  Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij scoort in het Parkstad Limburg Stadion

  Op vrijdag 23 mei hebben talenten met een beperking gescoord in de Businessclub van het Parkstad Limburg Stadion.
 • 29 mei

  Old Stars: Pierre Vermeulen scoort bij Meander Zorgcentrum Heereveld Landgraaf  Op dinsdag 27 mei vond de laatste RJC Old Stars van het seizoen 2013/2014 plaats bij het zorgcentrum Meander Heereveld te Landgraaf. RJC Old Stars draait om beleving en activering bij ouderen.
 • 27 mei

  Cheque van Roda JC E-jeugd voor St. Jan Baptist

  Tijdens de jaarlijkse spellenmiddag afgelopen week op de St. Jan Baptistschool te Kerkrade hebben de E-jeugdspelers van Roda JC een cheque ter waarde van ruim € 2.200,00 overhandigd aan de school.
 • 19 mei

  Roda on Tour: Doelpuntenfestijn in Parkstad Limburg Stadion

  In het Parkstad Limburg Stadion won het G1 team van Op de Bies met 9-3 van de C1-jeugd van Roda JC Kerkrade.
 • 15 mei

  Roda on Tour: B2 verzorgt trainingseenheid bij Sportclub'25 Bocholtz

  
Dinsdag 12 mei stond voor de G1 van Sportclub'25 in het teken van het bezoek van Roda JC Kerkrade B2 aan de voetbalclub uit Bocholtz.