17/18
7414verkochte seizoenkaarten

Catering in het Parkstad Limburg Stadion? Gastvrijheid in het stadion!

Graag laten we u een kijkje nemen in de keuken van het Parkstad Limburg Stadion. In de catacomben werkt het team van Oseven, happening and food dagelijks samen om de beleving in het stadion op peil te houden. Een bezoek aan het stadion is namelijk niet alléén voetbal maar in onze ogen een totaalbeleving.Kijkend naar het aantal bezoekers wat wekelijks het stadion bezoekt dienen wij als cateraar in te spelen op alle wensen en verwachtingen. De perfecte balans vinden tussen sporters, publiek, sponsoren en medewerkers is voor ons team heel belangrijk. Al deze partijen zijn gebaat bij een aantrekkelijke en succesvolle wedstrijd, maar de accenten liggen soms verschillend. We proberen met alle partijen rekening te houden en te zorgen dat iedereen met veel plezier het stadion bezoekt. Wij willen er voor iedereen zijn, voor de echte voetballiefhebber, de sponsor en zijn/haar relaties en voor alle medewerkers van het stadion. Met deze verschillende doelgroepen treden we ook regelmatig in gesprek om ons aanbod aan te laten sluiten bij de specifieke wensen.

Buiten de verzorging van alle food en beverage in het stadion op wedstrijddagen beheren wij ook Brasserie de Gele Kaart, gelegen naast de hoofdentree en de fanshop. Deze Brasserie is op weekdagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur en ideaal geschikt als informele vergaderlocatie of voor een (zaken)lunch. Buiten de reguliere openingsuren is de Brasserie ook geschikt voor relatieontvangsten, netwerkborrels, personeelsfeesten, etc. Tevens zien wij ook een groei in de aanvragen voor particuliere feesten en creatieve ontbijtsessies en kookclinics. De Brasserie is de ideale locatie voor een eerste kennismaking met het mooie Parkstad Limburg Stadion.
Naast de cateringfaciliteiten op wedstrijddagen en de uitbating van de Brasserie proberen wij het stadion multifunctioneel inzetbaar te houden. Indien u eender welke bijeenkomst in het stadion wilt plannen dan komt u ook bij Oseven uit. Deze zogenaamde Banqueting bijeenkomsten worden tot in de puntjes voorbereid. De wensen van u als opdrachtgever worden in het voortraject uitvoerig besproken en op de dag van het evenement zelf wordt u bijgestaan door onze ervaren Projectmanager Marika Willems. Ons team neemt u alle zorgen uit handen en zorgt dat u zich volledig kunt focussen op het uiteindelijke doel van de bijeenkomst. Of dat nu gaat om commerciële doeleinden, het creëren en onderhouden van uw netwerk of een informele personeelsbijeenkomst, ons team staat paraat!

Wij hopen u graag tijdens het komend seizoen persoonlijk te ontmoeten, zowel op wedstrijddagen als daarbuiten!

Namens het team van Oseven, happening and food,

Jimmy Vermeeren
Vestigingsmanager
Parkstad Limburg Stadion


Oseven, happening and food
Roda J.C. Ring 1
6466 NH Kerkrade
T: 045-631 7070
F: 045-631 7071
E: jimmy.vermeeren@oseven.com