17/18
7414verkochte seizoenkaarten
Graag willen wij u informeren over de fantastische mogelijkheden die het Parkstad Limburg Stadion biedt voor uw bedrijf. Het imposante, unieke en prachtige stadion in Kerkrade is namelijk niet alleen de thuishaven van eredivisieclub Roda JC, maar ook uiterst geschikt voor het organiseren van evenementen op niet-wedstrijddagen.

Congressen, vergaderingen, trainingen, wedstrijden, rondleidingen, (personeels)feesten en ceremonies zijn slechts een greep uit een breed scala aan mogelijkheden die Parkstad Limburg Stadion Events speciaal voor u op maat kan arrangeren. Het stadion biedt ruimte aan groepen van 10 tot liefst 1000 personen en kan naar ieders hartenwens worden ingevuld.

Organiseer uw evenement in de unieke omgeving van het Parkstad Limburg Stadion!

Wij kijken er naar uit om u een blijvende herinnering te schenken aan een bijzondere beleving! Parkstad Limburg Stadion Events neemt graag contact met u op om een geheel vrijblijvende afspraak te maken. Mocht u al enthousiast zijn geworden van dit schrijven, dan kunt u te allen tijde contact opnemen via events@rodajc.nl of 045-6317000.

Met hartelijke groet,
Parkstad Limburg Stadion Events
Henk Theunissen