• 28-1-2013
    Frank Demouge naar Roda
    Roda JC Kerkrade heeft met het Engelse AFC Bournemouth overeenstemming bereikt over Frank Demouge. De 30-jarige aanvaller zal de rest van dit seizoen op huurbasis uitkomen voor de ploeg van Ruud Br ...

Roda JC Kerkrade huurt Frank Demouge van AFC Bournemouth

Roda JC Kerkrade heeft met het Engelse AFC Bournemouth overeenstemming bereikt over Frank Demouge. De 30-jarige aanvaller zal de rest van dit seizoen op huurbasis uitkomen voor de ploeg van Ruud Brood.

Demouge begon zijn profcarrière bij N.E.C. ,waar hij vier seizoenen in het eerste elftal speelde. Vervolgens kwam de in Nijmegen geboren aanvaller uit voor achtereenvolgens FC Eindhoven, FC Den Bosch, Willem II en FC Utrecht. Vanaf dit seizoen staat hij onder contract bij AFC Bournemouth.

Algemeen directeur Marcel van den Bunder over de kersverse aanwinst: “Wij zijn blij dat we vlak voor het verstrijken van de transferperiode Frank Demouge aan onze selectie hebben kunnen toevoegen. Frank is een Nederlandse jongen met een hoop ervaring in de Eredivisie. Ik ben ervan overtuigd dat we veel plezier aan hem gaan beleven.”


Frank Demouge schudt de hand van Marcel van den Bunder
 
Advertenties
Payroll Limburg
Brand bier
Laatste tweet:
;