• 30-8-2012
    Affane naar Roda JC
    Roda JC Kerkrade heeft met Chelsea FC overeenstemming bereikt over Amin Affane. De linksbenige aanvaller wordt voor één seizoen gehuurd, waarna Roda JC een eenzijdige optie heeft om hem te cont ...

Roda JC Kerkrade huurt Amin Affane van Chelsea FC

Roda JC Kerkrade heeft met Chelsea FC overeenstemming bereikt over Amin Affane. De linksbenige aanvaller wordt voor één seizoen gehuurd, waarna Roda JC een eenzijdige optie heeft om hem te contracteren. De Zweedse jeugdinternational was twee weken geleden al een aantal dagen op proef bij Roda JC en liet een goede indruk achter.

Technisch Directeur Gerard Wielaert: "Amin is een technisch begaafde speler die zowel links als rechts in de aanval kan spelen. Daarnaast is hij explosief en beschikt hij over een goed schot. Kortom een type speler die met zijn specifieke kwaliteiten aanvullend is op onze huidige aanvallers"

Affane speelt sinds januari 2010 in de jeugdopleiding van Chelsea FC. De Engelse topclub nam hem al op 16- jarige leeftijd over van het Zweedse Lärje-Angereds IF. In principe is Affane aanstaande zaterdag al inzetbaar in de thuiswedstrijd tegen Willem II. De aanvaller zal in Kerkrade spelen met rugnummer 19.

Kijk vanavond om 18.45 uur naar Roda JC Club TV op Eredivisie Live Kanaal 3 voor een exclusief interview met de kersverse aanwinst!
 
Advertenties
Payroll Limburg
Brand bier
Laatste tweet:
;