• 19-8-2012
    1e Kidsclub activiteit
    Beste Rakkers en Rebels, wat fijn dat jullie ook in seizoen 2012-2013 jullie hart voor Roda JC Kerkrade laten spreken! Ook dit seizoen gaan wij met zijn allen voor Roda staan en schreeuwen wij ...

Eerste kidsclub activiteit nieuw seizoen

Beste Rakkers en Rebels, wat fijn dat jullie ook in seizoen 2012-2013 jullie hart voor Roda JC Kerkrade laten spreken! Ook dit seizoen gaan wij met zijn allen voor Roda staan en schreeuwen wij Roda JC Kerkrade naar de overwinning toe!Onze eerste activiteit staat ook weer voor de deur: In samenwerking met het Sport & Leisurepark Landgraaf organiseert stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij op 29 augustus een sportieve activiteit bij het Sport & Leisurepark Landgraaf, voor zowel de Roda Rakkers en Roda Rebels.

Net zoals vorig jaar kunnen jullie tijdens deze activiteit aan verschillende sporten meedoen, zoals onder andere BMX, beachvolleybal een stormbaan en zumba. Natuurlijk zal ook het voetbal niet ontbreken!

Deelname aan deze activiteit is voor de Rakkers en Rebels geheel gratis. Ook zullen er selectiespelers van Roda JC Kerkrade aanwezig zijn. Wie weet sta je dan met Malki in een pannakooi!
Datum: woensdag 29 augustus 2012
Verzamelen: 13.45 uur
Activiteit: 14.00 uur – 17.00 uur
Adres: Sport & Leisurepark, Hofstraat 5, 6370 AC Landgraaf


Wil jij meedoen aan deze activiteit? Stuur dan vóór 27 augustus een e-mail naar middenindemaatschappij@rodajc.nl . Direct na de aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Deze mail neem je vervolgens mee op 29 augustus 2012.

Graag tot ziens op woensdag 29 augustus ! 
Advertenties
Payroll Limburg
Brand bier
Laatste tweet:
;