• 15-8-2012
    Makkelie scheidsrechter
    Scheidsrechter Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld om de wedstrijd PSV - Roda JC Kerkrade te fluiten. Die wedstrijd wordt aanstaande zaterdag 18 augustus om 18.45 uur gespeeld in het Phil ...

Danny Makkelie aangesteld als arbiter bij PSV - Roda JC Kerkrade

Scheidsrechter Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld om de wedstrijd PSV - Roda JC Kerkrade te fluiten. Die wedstrijd wordt aanstaande zaterdag 18 augustus om 18.45 uur gespeeld in het Philips Stadion te Eindhoven. Assistent scheidsrechters zijn de heren Meenhuis en Schaap. Vierde official is de heer Kamphuis.

De laatste keer dat Makkelie de leiding had over een wedstrijd van Roda JC Kerkrade dateert van 23 oktober 2011. Destijds was hij de leidsman bij de wedstrijd AZ - Roda JC Kerkrade in het AFAS Stadion. Roda JC Kerkrade verloor die wedstrijd met 0-1. Mark- Jan Fledderus ontving een rode prent.
Roda JC Kerkrade en PSV kwamen elkaar voor het laatst tegen op 29 april van dit jaar. De Eindhovenaren waren toen met 1-3 te sterk in het Parkstad Limburg stadion. Het Limburgse doelpunt kwam op naam van topschutter Sanharib Malki.

PSV verloor haar eerste competitiewedstrijd dit seizoen met 3-2 in Waalwijk bij RKC.
 
Advertenties
Payroll Limburg
Brand bier
Laatste tweet:
;