• 3-8-2012
    Eerste Duitse partner
    SV Hertha Mariadorf 1932 e.V. uit Alsdorf is de eerste Duitse amateurpartner van Roda JC Kerkrade. Met dit partnership, dat met name gericht is op de jeugd, zet Roda JC Kerkrade een volgende st ...

SV Hertha Mariadorf 1932 e.V. eerste Duitse amateurpartner

SV Hertha Mariadorf 1932 e.V. uit Alsdorf is de eerste Duitse amateurpartner van Roda JC Kerkrade. Met dit partnership, dat met name gericht is op de jeugd, zet Roda JC Kerkrade een volgende stap in haar maatschappelijke rol. Naast amateurverenigingen uit Limburg heeft Roda JC Kerkrade nu ook een nieuw verzorgingsgebied vlak over de grens.

Op donderdag 2 augustus jl. hebben Roda JC en SV Hertha Mariadorf een amateurpartnership contract ondertekend. Voor Roda JC sluit dit perfect aan op het maatschappelijke beleid om ook kort over de grens zich midden in de maatschappij te begeven. "Dit partnership is een mooie eerste stap voor een toekomstige uitbreiding van onze maatschappelijke activiteiten in de Euregio" aldus Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.

Vanaf vandaag 3 augustus spelen 10 verenigingen uit Alsdorf 10 dagen lang, op het complex van onze kersverse amateurpartner om de titel "Stadtmeister 2012". Gedurende deze 10 dagen verwacht men ongeveer 2.000 bezoekers die door middel van promotiemateriaal in en rondom het complex kennis maken met Roda JC Kerkrade. Bent u geïnteresseerd? Kom dan een kijkje nemen bij onze nieuwe amateurpartner. Klik hier voor meer informatie.

Is uw club ook geïnteresseerd in een amateurpartnership? 
Lees de voorwaarden en bespreek de mogelijkheden binnen uw vereniging.


 

 
Advertenties
Payroll Limburg
Brand bier
Laatste tweet:
;