• 10-7-2012
    Beloften van start
    Maandagmiddag 9 juli om 14:30 begon ook voor Jong Roda JC het nieuwe seizoen. Onder leiding van Regillio Vrede trok de selectie naar de Terwinselse velden van RKTSV om zich voor te bereiden op ...

Jong Roda JC Kerkrade van start

Maandagmiddag 9 juli om 14:30 begon ook voor Jong Roda JC het nieuwe seizoen. Onder leiding van Regillio Vrede trok de selectie naar de Terwinselse velden van RKTSV om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

De beloftenselectie werd getracteerd op een pittige start en zag en passant oud- speler Pa-Modou Kah meetrainen om zijn conditie op peil te houden. Een welkome bonus voor de jonge spelers die veelvuldig aanwijzigingen kregen.

Beloften


Na één jaar afwezigheid zal Roda JC deelnemen met een beloftenteam. De nieuwe beloftencompetitie zal starten met 24 teams onderverdeeld in groep A, B of C. Roda JC start met 7 wedstrijden in Poule C [Jong FC Twente, Jong Vitesse/AGOVV, Jong Heracles Almelo, Jong PSV, Jong FC Den Bosch, Jong VVV/Helmond Sport, Jong Fortuna Sittard, Jong Roda JC]. Na deze voorcompetitie gaan de bovenste 4 [van groep A, B en C] in een nieuwe competitie verder voor het kampioenschap [12 teams].

 
Advertenties
Payroll Limburg
Brand bier
Laatste tweet:
;