• 2-7-2012
    Het seizoen is geopend!
    Maandagochtend 10:30 klonk een stevig applaus van de noordtribune van het Parkstad Limburg Stadion voor hoofdtrainer Ruud Brood en zijn selectie. De eerste training van Roda JC Kerkrade als voo ...

Frisse start voor trainer en selectie

Maandagochtend 10:30 klonk een stevig applaus van de noordtribune van het Parkstad Limburg Stadion voor hoofdtrainer Ruud Brood en zijn selectie. De eerste training van Roda JC Kerkrade als voorbereiding op het nieuwe seizoen werd door ruim 500 mensen bezocht. Zij zagen niet alleen Ruud Brood als nieuwkomer maar ook Regillio Vrede, Filip Kurto en Danilo.
De eerste kennismaking na de vakantie begon met een warming-up en stretching waarna het tijd was voor partijvormen en positiespelen. Een variatie op de afsluitende rondo's ging er in als gesneden koek en van de tribune klonk tijdens het uitlopen wederom applaus. Iedereen was blij dat de bal weer rolt en de start van het nieuwe voetbalseizoen steeds dichterbij komt. De komende dagen traint de selectie op de velden van RKTSV, dit in verband met onderhoud op sportcomplex Kaalheide.

 
Advertenties
Payroll Limburg
Brand bier
Laatste tweet:
;