• 6-6-2012
    Midden in de Maatschappij
    De maatschappelijke bijdrage van Roda JC Kerkrade gaat verder dan alleen het eerste team. De club wil een stapje verder gaan en haar maatschappelijke betrokkenheid ook tonen door het inzetten v ...

Roda-On-Tour 2012

De maatschappelijke bijdrage van Roda JC Kerkrade gaat verder dan alleen het eerste team. De club wil een stapje verder gaan en haar maatschappelijke betrokkenheid ook tonen door het inzetten van de jeugdafdeling.

Midden in de maatschappij


Zoals ieder jaar gaan ook dit jaar de jeugdteams van Roda JC Kerkrade weer op pad. Onder de noemer ‘Roda-On-Tour' gaat de E t/m de A jeugd aan verschillende maatschappelijke activiteiten deelnemen. Onder andere een bezoek aan de Hambos Kliniek (A1 en B1), een bezoek aan het Atrium (D1 en D2) en een avontuurlijke survivalmiddag bij Gastenhof in Urmond staat op het programma. Daarnaast zullen er ook verschillende wedstrijden plaatsvinden tegen G-teams uit de omgeving. Met dit project wil Roda JC Kerkrade maatschappelijk bewustzijn creëren bij de profvoetballers van de toekomst.

Ieder team zal aan twee maatschappelijke activiteiten deelnemen. De organisatie van ‘Roda-On-Tour' is in handen van de maatschappelijke stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij. Roda-On-Tour zal plaatsvinden in week 23 en 24.

7 juni Hamboskliniek
11 juni Wedstrijd tegen G-team Sportclub '25
13 juni bezoek aan nierdialyse Atrium
13 juni Jubileum Kinderopvang Kerkrade
13 juni Kinderafdeling Atrium
14 juni Gastenhof Urmond
18 juni Wedstrijd tegen G-team FC Kerkrade-West 
 

 
Advertenties
Payroll Limburg
Brand bier
Laatste tweet:
;