• 27-5-2012
    Samen scoren
    Maurice Jongen en Charlotte Kerckhoffs, management Medisana Benelux en nieuwe rugsponsor Roda JC Kerkrade 2012-2015, werden afgelopen vrijdag feestelijk welkom geheten door technisch directeur Gera ...

Sanna Malki en Medisana

Maurice Jongen en Charlotte Kerckhoffs, management Medisana Benelux en nieuwe rugsponsor Roda JC Kerkrade 2012-2015, werden afgelopen vrijdag feestelijk welkom geheten door technisch directeur Gerard Wielaert en adjunct directeur Jacinta Gelissen.

Ook Limburgs voetballer van het jaar 2012 Sanharib 'SANNA' Malki kwam langs met een speciale verrassing, een wedstrijdshirt met de slogan 'samen scoren'. Maurice Jongen [Medisana]:“Roda JC Kerkrade is de perfecte partner om onze naamsbekendheid in Nederland te vergroten. De uitstraling van de club past uitstekend bij Medisana: Limburgse passie! Wij zijn trots dat we deze stap kunnen maken en hopen op een zeer succesvolle en langdurige samenwerking.”

Sanharib Malki


Roda JC Kerkrade en Medisana hebben een overeenkomst gesloten voor shirtsponsoring. Onder de naam ‘Medisana’ zal het bedrijf vanaf het seizoen 2012-2013 een prominente plaats innemen op de achterkant van het Roda JC Kerkrade shirt. De contractduur betreft een periode van drie jaar.

Medisana 
Advertenties
Payroll Limburg
Brand bier
Laatste tweet:
;